Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
UEFA maçında Hakan sol bek oynamadı mı? Bana sanki bu sezon onu sol bek oynatacak gibi geldi. Servet de elden çıkartılamayınca.. Yedeği de Çağlar işte. Yani Hakan stoper oynayacaksa da stoper alınmasın sol bek alınsın da hani 3 transfer yapacağına 2 tane yapsın ya sol bek ya stoper alsın, kalan 1inin parasını üstüne koyup Polak gibi bi çöp yerine adam gibi bi orta saha alsın yönetim..
Mesaj tarihi:
onu bunu geçelim de asdfsda

Aile Tribünü lan

Aile Çay Bahçesi 2 erkek gidersen seni almayacaklar mı?

Ya da yanında çoluk çocuk yoksa giremeyecek misin ?

90 dakika küfürlerin edildiği tribünlere aileleri mi sokacaklar ?

Sokulmayacak tabii ve it kopuk yine dolacak ama Aile Tribünü nedir lan ?
Mesaj tarihi:
" Elano'da hareketlilik başlıyor.. Oyuncu + para = Elano yada Elano+para=Oyuncu. Takım mı? Seria A'dan.. "
fcn tweet

şu ikinci senaryo =diego olsa gerek
lütfen olsun .
Mesaj tarihi:
Milan'da kalacak diye biliyorum. Elano satılırsa onun bonservisi çıkar da yıllık maaşını veremeyiz Ronaldinho'nun. O seçenek Diego olmalı. Yada Giovinco? :D Poulsen olamaz. Elano'yu verip Poulsen'i alacak kadar kafasız değillerdir. Başlarına gelecekleri tahmin ederler az çok :P
Mesaj tarihi:
elano+para vermez bizim yönetim. bu aralar cebinde akrep var gibi davranıyor adnan polat resmen. elano için para+bir youncu alırlar muhtemelen. tiago falan neyse de paulsen olmasın yeter.
Mesaj tarihi:
Şirketler yeni birleşti, sponsorluklar artarak devam ediyor TT Arena için, oradan ciddi gelir gelecek. E riva projesini 4-5 aya hayata geçireceğiz, artık çok az kaldı. 600-700 milyon dolarlık bir proje falan diyor. Çıarsın vursun masaya bi 5 milyon euro yani. Sanki batıyo kulüp. lol
Mesaj tarihi:
diego gelirse cidden efsane olur, yeni staddda 55 bini rahat doldurur yönetim tek transferle.

yoksa geçen gün canlı yayında ''ayhanı mustafa sarpı izlemek için kombine almıyoruz'' diye haykıran yaşlı dayıyı adnan polatın peşine salmak lazım.
Mesaj tarihi:
Dedikodu | Elano Blumer Ben bu yazının üstüne Diego yu alırız diyorum :) Herhangi bir ilgi veya girişim varmı ?
Diego'ya karşılık mı? Hayır.

al işte buraya kadar hayal .
ben şimdi kendi kendime montolivo hayal edecem mesela .. :P
Mesaj tarihi:
transferde cok sakin kaldık bi ronaldinho patlatırlarmıs ne güzrl olur.yeni stada yakısır yani

diego bna lincolnu anımsatıyor ya :)
Mesaj tarihi:
said:
Misal veriyorum;

Inter'den diyelim Sneijder'i alıcaz.
Elano + Para vereceğiz.

Yada Juventus'tan Tiago'yu alıcaz.
Tiago + Para = Elano.

Yeterince açık mı beyler? İki takım ile görüşüyoruz şu anda, net olarak.
Mesaj tarihi:
Elano kalsın abi 10 numara olarak oynasın takımda. Def yönüde kuvvetli bir oyuncu neden satmaya calısıyoruz ki.

adamı gecen sene resmen ön libero oynattık
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...