BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 haldun üstünekl yönetim kurulundan da istifa etmiş.. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Hak etti bunu Adnan Polat yönetimi. Adnan Sezgin'le rezil olacak ve yollanacak haberi yok, egosuna yenilip yolladı Haldun'u aptal gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ya haldun nettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 "Oyuncu tipi; ofansif, kaleye daha yakın, forvetleri besleyecek, takımı rahatlatacak, ortasahada pas yapabilecek, savunmaya gelebilecek. mücadeleci, sert, savaşçı, lider." Gelicek oyuncuyu böyle açıklamış FCN. Daha önce de yuh artık diyeceğiniz bir adam gelicek falan diyorlardı,bu şartlara uyan bir tek Gerrard'ı tanıyorum ben. Onun da gelmeyeceğini bildiğimize göre sanki taraftarı uyutmaya çalışıyorlar gibime geliyor hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 365g24s yalan oldu sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 gstv'de başladı film, eski maçlar falan var, güzel goller. Çok güzel ya :) Formalar da tanıtılsın ma artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 galatasaray.com'da açılmıyor. Umarım yoğunluktan patlamamıştır rezalet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Çok hoş film ya, Metin Oktay çocuğa penaltı atmayı öğretiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Zor da olsa açıldı sözümüzü geri alalım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Arslan forma çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Ayrıca ben siteden izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Arslan güzelmiş hakkaten, bende daha yeni başladı filmi :D Parçalı çok klasik, şu netteki photoshoplardan feyz alsınlar biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Ben gs.com'dan açtım da patlayacağınıbildiğim için 15 dakka erken açtım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 kumbeji efsane laaaaaaan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Kumbejinden almaya gidiyorum, haydi hakkınızı helal edin =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bana da al lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 2 tane aslan alıcam 1 de somon çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 parçalının klibi mmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Lanet olsun şu Polak muhabbeti olmasa 3 tane almaya gidicektim şuan ama bekliyim ben yeni transfer yapılana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bende gsstoredan yüklü bir sipariş patlatıyım takıma destek :) isim yazdırmayın abi.sabri yazdırın yazdırcaksanız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Yok isim yazdırmadan değil de Polak ve benzerleriyle kalırsa transfer sadece kumbeji olanı alır geçerim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 aslan hükmetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 UniRoss said: Yok isim yazdırmadan değil de Polak ve benzerleriyle kalırsa transfer sadece kumbeji olanı alır geçerim yani. iyi gün taraftarı istemiyoruz :) ben aslan ve somon alıcam parçalı forma resmi görmüştüm topiclerden birinde o güzeldi bu aynı olmus yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 desen muhabbeti güzel olmuş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar