Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Elmander uzun zamandır takip ettiğim bir oyuncu. Geç açıldı sonra bi anda ciddi bir paraya bolton'a transfer oldu ama yaşadığı uzun süreli bi sakatlık kariyerine ara verdi. Geçen sezon tekrar oynamaya başladı bu sezon da işte yine formunu yakaladı, attığı gol sayısı premier ligde orta sıralarda oynayan bi takım için oldukça iyi.
Ligde 10 Gol 6 Asist'le oynadı.36 maça ilk 11 çıkmış abimiz ki bence bu attığından tuttuğundan daha önemli şuan Galatasaray için.
İyidir Elmander çok bi para vermedikleri sürece,29-30 yaşında olduğundan 2-3 sezon da rahat rahat forma giyer...

Selçuk İnan transferi pek inandırıcı gelmedi ne olursa olsun, olursa çok iyi tabi, orta sahayı Selçuk-Cana-Yekta şeklinde kursak hoş olur.
Yada 4-4-2 olucaksa direk Selçuk-Yekta :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Jaaaa precis...
Valla bence tırt Elmander söyleyeyim....Video ile olmaz o işler, Jo videolarını da biliyoruz:)...
Orta saha, Orta saha, Orta saha....
Mesela çok geç açıldı, Toulouse'da parladı bu adam karıştırmıyorsam, 1-2 sene iyiydi sonra gene düştü...Bana çok iyi değil gibi geliyor..
2 yıldır Kallström de Kallström...Yok mu abi başka adam...Araştırsınlar bulsunlar aya top yapabilen bir adam istiyorum ben orta sahada..
Cana iyi mesela ama Kallström de eğer Cana tipiyse olmaz mesela...Bir tane top yapabilen adam lazım işte Emre tarzı....

"top yapabilen" adamları alıp alıp sonra kaçırıyoruz elimizden. Dünya yıldızı Elano'lar Misimovic'ler geldi, hepsi aynen gitti geri faydalanamadan.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bu sene ben yıldız transferi beklemiyorum, takım olmayaa çalışsınlar yeter. Zaten Fb kadroyu oturttu senelerdir minimum takviye yapıyorlar ama nokta atışı, bu sezonda muhtemelen Sivas'ta kaza yaşamayıp CL'ye direk giderlerse güzel bir gelir elde edecekler. Hazard'a falan girişebilirler.

Beşiktaş keza Forlan, Simao, Q7 falan yakışıklı kadro kurdu, iyi bi td bulurlarsa öttürürler valla. O sebeple önümüzdeki sezon diğer 2 ezeli rakibimize sahneyi bırakmak lazım, en azından underdog takılarak klüp üzerindeki baskıyı da azaltırız ve iyi bir planlamaya gidebiliriz.

Fakat Ünal Aysal'ın (nam-ı diğer Adnan Öztürk) kafasında planlanmış bir yol vardır umarım, yoksa şu olmazsa buna saldıralım Drogba'yı getirelim Sarpegas'ı takımda tutalım orta sahada iyi alternatiftir vb. düşünürse çok yanarız. Mesela haftaya ligin bitmesiyle beraber Serdar Kesimal, Cenk Tosun ve Selçuk İnan bitti diyorlar, açıklasınlar feci sevinirim. Türk iskeleti lazım bu takıma, malesef Galatasaray kültürü yerli oyuncuya dayalı çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...