Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Jaaaa precis...
Valla bence tırt Elmander söyleyeyim....Video ile olmaz o işler, Jo videolarını da biliyoruz:)...
Orta saha, Orta saha, Orta saha....
Mesela çok geç açıldı, Toulouse'da parladı bu adam karıştırmıyorsam, 1-2 sene iyiydi sonra gene düştü...Bana çok iyi değil gibi geliyor..
2 yıldır Kallström de Kallström...Yok mu abi başka adam...Araştırsınlar bulsunlar aya top yapabilen bir adam istiyorum ben orta sahada..
Cana iyi mesela ama Kallström de eğer Cana tipiyse olmaz mesela...Bir tane top yapabilen adam lazım işte Emre tarzı....
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Jaaaa precis...
Valla bence tırt Elmander söyleyeyim....Video ile olmaz o işler, Jo videolarını da biliyoruz:)...
Orta saha, Orta saha, Orta saha....
Mesela çok geç açıldı, Toulouse'da parladı bu adam karıştırmıyorsam, 1-2 sene iyiydi sonra gene düştü...Bana çok iyi değil gibi geliyor..
2 yıldır Kallström de Kallström...Yok mu abi başka adam...Araştırsınlar bulsunlar aya top yapabilen bir adam istiyorum ben orta sahada..
Cana iyi mesela ama Kallström de eğer Cana tipiyse olmaz mesela...Bir tane top yapabilen adam lazım işte Emre tarzı....

kulup ici menejerler gazlamaya cali$iyo bu adamlari. ondan oluyo bu. kallstrom kim? elmander ne?
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de kesin menajer işi bunlar....Yoksa Adnan Sezgin ne bilecek mesela Pino'yu...Ama transferler böyle yapılınca hüsran işte...Kakalayacaklar Elmander'di vs, yani inşalah iyi çıkar ama ben ümitli değilim...
Ezbere transfer yapmayın, oyuncunun geçmişine vs bakın..Yani transfer işi kolay değil, emek istiyor, ama bu riski azaltmak için bunlara katlanmak gerek...
Dediğim gibi bir Kallström'dür gidiyor sanki dünyada başka adam yok....İnşallah yeni yönetim akıllı transfer politikaları izler...Sakin hamlelerle, ama nokta hamlelerle...
Bir kere daha TD belli değil...Teknik Direktör'ün olmadığı yerde yapılan transfer genelde hüsranla sonuçlanıyor, bu net...Teknik Direktör isteyecek adamı...Hadi diyelim Fatih Terim ile anlaştılar, o istedi tamam, yine de dediğim gibi inşallah iyi araştırılır, izlenir...Herşeyden önce sağlam bir transfer ekibi kursunlar, iyi araştıracak dil bilecek yeri gerekirse tek tek bütün menajerle irtibata geçicek vs..2-3 menajer geliyor şu şu var diyor, tamam tak transfer...Hani ben de böyle olduğunu düşünmezdim ama Pino mesela başka türlü nasıl alınmıştır kafam almıyor...
Elano konusuna gelirsek, hakkında uzun uzun yazılır ve ben fikrimi defalarca değiştirmeme rağmen onun hakkında, son olarak fikrim; çok iyi topçu olduğu, ancak Avrupa liglerinde oynayacak yeterli fiziğe sahip olmadığıdır...Galatasaray'da da sanki ekstra mutsuzdu bu adam..Brezilya'da coşabilir çünkü gerçekten teknik ancak, olmadı burada işte...Ha belki başka bir zamanda, başka bir TD ile çok farklı olurdu bilemeyiz...Fenerbahçe maçında çok iyiydi mesela, tam düzeldi derken, yine kayboldu...Maç içinde biraz silikti Elano hep, bize şöyle daha dominant oyuncular, daha fazla sorumluluk alacak, daha fazla oyunu yöenetebilecek adamlar lazım...Sadece zenci ve güçlü olması da yetmeyebilir...Conceçao da zenciydi o açıdan..
Çok şey istiyorum belki ama, bu iş bir kere oluyor, aldın mı tam alacaksın parasını da vereceksin...Hani şu mevkideki adama şu para verilir düşüncesinde olduğumuzdan, hep iyi hücum oyuncuları ve dandik defans oyuncularına mahkum kalıyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen...Daha önce de demiştim sanırım, futbolcu transferi sadece transfer etmekle bitmiyor diye...
Misimoviç'i getiriyorsun adamın kalacak yeri yok, ailesini getiremiyor, çocuğunun okul problemi oluyor vs...
Meira geliyor, takımda arkadaşızlıktan yakınıyor mesela...
Etliye sütlüye karışmayan en kötü sorunsuz yedekte oturacak Nonda gidiyor mesela...
Gruplaşmalar bilumum seviyede...
Lincoln olayı dediğin gibi, Skibbe'nin Lincoln hakkında söylediklerini alıntılamıştım daha önce, Haldun Üstünel'in nasıl dövmeye çalıştığını mesela...
Daha bir sürü olay şu son 2-3 yılda...
Diyoruz ya bu çöküş birçok şeyin birikmesiyle geldi, yoksa Galatasaray futbol takımı istese bu kadar kötü olamazdı...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...