Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

2 senedir ilk kez pek bilinmeyen bir adam aldık. Bence bu adam patlama yapar

Benim umudum da o yönde. Fransa'dan aldığımız her adam mükemmel çıktı. Mondragon, Song, Keita, Baros, Ribery falan. Bunun da vardır bi numarası.

Yoksa zaten yönetime dayak var (hatta linç vardı da Cana transferiyle biraz kurtardılar paçayı)
Sosyal ağlarda paylaş

Serdar hazırlık maçlarında baya iyi oynadı ama unutmayalım ki Beşiktaş'ta A takıma çıkışının ilk 2 ayı çok iyi oynayıp onun kredisini 2 sene saç baş yoldurarak yedi :D

Emre Çolak kendini gün geçtikçe geliştirecketir. Oyun zekası çok iyi, tekniği harika, top ayağına gelince bir farkı var sahada, yakışıyor top ayağına. Fiziğini geliştirebilirse çok yararlı olacaktır Galatsaray'a önümüzdeki yıllarda.

Musa da baya iyi bu arada bence
Sosyal ağlarda paylaş

Ya neden bilmiyorum ben Serdar'dan hep büyük şeyler bekledim daha Beşiktaştayken'de. Hatta süper solda Arda sağda Serdar milli takımın gelecekte kanat sorunu hiç olmaz dediğim zamanı falan hatırlıyorum, ama bi türlü yapamadı o patlamayı Serdar hala da her sezon başı umutla bekliyorum bişeyler olucak ondan diye =)

Bu arada Volkan Şen'le konuştum dün Bursa'da hiçbiyere gitmiyorum Bursa'da kalıcam dedi =)
p.s. Adamlar hala her sabah antrenör eşliğinde 1 saat tempolu koşuyorlar.Sitede sabah sporu yaparken karşılaştık :)
Sosyal ağlarda paylaş

valla 1 kaleci ve 1 orta saha gelmezse bu sezon işimiz zor

hadi kaleci konusunda sineye çekeriz ama geçen sezonki defans-ortasaha gibi olursa kanserden kansere koşarız

bide keita gibi bir adam gitti.hani öyle aşırı bireysel yeteneği olan bir adamımız kalmadı ardadan başka.ona güvenemiyorum hiç

yani keitayı gönderdiğimiz içni çok üzülebiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

dos santos iyiydi ama keita gibi at fizikli ve yetenekli bir adam bulamayız

çirkef mirkef.kimse adamın yaptıklarını göz ardı edemez

tek başına kaç maç aldı.çabaladı etti

hani iyi bir orta saha ile daha fazla coşardı

bu arada sabri sağ açığa talibim demiş

:(
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...