BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ya bu pino çok apaçi duruyor ya.. adamda her an kampdan kaçıp karıya kıza gidecek havası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Dos Santos'u kaçırdılar, Keita'yı sattılar, kısaca kanat için eldeki tüm mükemmel olanakları bırakıp tutup bunu aldılar. Eğer 2. bir Ribery falan çıkmazsa büyük dayak var yönetime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 2 senedir ilk kez pek bilinmeyen bir adam aldık. Bence bu adam patlama yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 onu baros'a alternatif diye düşünmüştüm de yazdığımdan o çıkmamış pek :P Arda,Kewell,Pino,Serdar Özkan,Emre Çolak falan biraz soru işaretli çoğu ama en azından kalabalık. Birine bişey olursa diğerleri denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Bu arada ben patlamayı Serdar Özkan'dan bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 BulletRide said: 2 senedir ilk kez pek bilinmeyen bir adam aldık. Bence bu adam patlama yapar Benim umudum da o yönde. Fransa'dan aldığımız her adam mükemmel çıktı. Mondragon, Song, Keita, Baros, Ribery falan. Bunun da vardır bi numarası. Yoksa zaten yönetime dayak var (hatta linç vardı da Cana transferiyle biraz kurtardılar paçayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Serdar hazırlık maçlarında baya iyi oynadı ama unutmayalım ki Beşiktaş'ta A takıma çıkışının ilk 2 ayı çok iyi oynayıp onun kredisini 2 sene saç baş yoldurarak yedi :D Emre Çolak kendini gün geçtikçe geliştirecketir. Oyun zekası çok iyi, tekniği harika, top ayağına gelince bir farkı var sahada, yakışıyor top ayağına. Fiziğini geliştirebilirse çok yararlı olacaktır Galatsaray'a önümüzdeki yıllarda. Musa da baya iyi bu arada bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Dos santostan iyi duruyo bu eleman hem daha ucuz,ama gorucez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Takımla fazla oynamaya gerek yok, Pektemek + orta saha alınsın bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 su videoya göre hareketle alınmışsa tr de fena dayak yicektir. savunmalar gayet nahoş izliolar bizde ölemi lugano abisi,deli ibrahimi bi çakar nerden geldiğini kim olduğunu bile unutur pinocum =D hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Bu adamda beklentiyi fazla yüksek tutmamak gerek. Bu sezon direk Arda ve Elano'nun sırtına biniyoruz.Pino ne oynasa kardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Ya neden bilmiyorum ben Serdar'dan hep büyük şeyler bekledim daha Beşiktaştayken'de. Hatta süper solda Arda sağda Serdar milli takımın gelecekte kanat sorunu hiç olmaz dediğim zamanı falan hatırlıyorum, ama bi türlü yapamadı o patlamayı Serdar hala da her sezon başı umutla bekliyorum bişeyler olucak ondan diye =) Bu arada Volkan Şen'le konuştum dün Bursa'da hiçbiyere gitmiyorum Bursa'da kalıcam dedi =) p.s. Adamlar hala her sabah antrenör eşliğinde 1 saat tempolu koşuyorlar.Sitede sabah sporu yaparken karşılaştık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 şöle kavruk adamları almasınlar ya. zenci alsınlar adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 valla 1 kaleci ve 1 orta saha gelmezse bu sezon işimiz zor hadi kaleci konusunda sineye çekeriz ama geçen sezonki defans-ortasaha gibi olursa kanserden kansere koşarız bide keita gibi bir adam gitti.hani öyle aşırı bireysel yeteneği olan bir adamımız kalmadı ardadan başka.ona güvenemiyorum hiç yani keitayı gönderdiğimiz içni çok üzülebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 keitadan çok dos santosa üzülücez bence. Vallahi bu pinoya 5-6 milyon € falan verdilerse harbi kızarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 dos santos iyiydi ama keita gibi at fizikli ve yetenekli bir adam bulamayız çirkef mirkef.kimse adamın yaptıklarını göz ardı edemez tek başına kaç maç aldı.çabaladı etti hani iyi bir orta saha ile daha fazla coşardı bu arada sabri sağ açığa talibim demiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Eralp said: keitadan çok dos santosa üzülücez bence. Vallahi bu pinoya 5-6 milyon € falan verdilerse harbi kızarım. Yok yahu, en son anlaşmazlık şeydi GS 2 milyon veriyo, kulübü 3.5'te diretiyodu. 2.5-3e bağladılar heralde ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 E iyiymiş o zaman. 1-2 sene dursun da iyi bi adam olursa seviniriz ucuza aldık diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 kewell 19 numara yı cana giyiyo die mutsuz olmus lan .. geri versinlerrr adamaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Kewell'a 7 versinler yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 7 yi o gereksiz aydın mı giyiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mutsuz mu olmuş? 7 numara giymek istiyorum diyip gitmiş adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 yaa olm kendin dinlee bizimkiler kafasından tercüme yapıyor işte . ateşli taraftar süper ortam mutluyum sampıyon olcaz . falan bide hep aynı şeyleri diyomuş gibi ceviriolar im disappointed about that dedi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Ha ben izlemedim ki sdfsdf E naapsın adam oyaladı yani o kadar, giysin eski 7 numarasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 7 uğursuz geldi liverpoolda diyodu ondan istemedi baştan ilk geldiğinde. Ama adama yakışıyor 7. O olmadı 10 giysin, Arda'yı geri koyalım 66'sına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar