Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ufuk iyi cıkardı.necati yazıodu stancu için ise başta iyi gibiydi savunuodum fakat hala kendini gösteremedi kaleciyle karşı karşıya kaldıg pozisyonda deniz barıştan hızlı davranamadı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 fikstürümüz iyi ya. konya ve paşa ile tt arenada oynuyoruz. 4 puan çıkarıp 37 ile kümede kalırız, gerisi teferruat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 abi konya ve kasımpaşa bile ligte kalabilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 abi maçı yeni açtım stancu sağ açık mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 kewell ı bi ara sağ acıkta gördüm sağ ayakla orta açmaya calışıyodu en son. bi de arda gerizekalısını alsın oyundan artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 pino çıktı barış girdi kapadım tv yi. 2-0 biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 boş kaleye atamadı ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 seks oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 abi galatasaray oyuncaları büyük takımda oynadıklarını unutmuşlar gerçekten alayını sokağa koyucan bi tek servet kalıcak çünkü gs takımının en iyi adamı servet defansta servet forvette servet sağ kanatta servet top kesen servet orda servet burda servet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 abi ahahahahah al servet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 servetten süper asist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 atın intikamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 amerikan devesinden inciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bizim amacımız ne lan? bi de tam kadro çıkıyoruz maçlara.. bari 20 yaşaltı adamlarla çıkalım da gençler tecrübe kazansın, zaten her maç yeniliyoruz bari geleceğe yatırım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 necati ateş olmak istedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 tam kadro ile de bu kadar kötüysek hakkaten bamın suçu yokmus haha ünal aysalın veya gelecek başkana allah sabır versin ha bide kesin bu takım tirabzonu yener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hocam farkında değilsin ama kümeye düşmeye doğru gidiyo takım sen hala tam kadro çıkmayalım felan diyorsun :) daha gs nın beşiktaş trabzon kayseri kasımpasa gibi çok ciddi takımlarla maçları var. bence hic de genc kadroyla çıkacak zaman değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ZAAAAAAAAAAAA averajda yakaladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 oh penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 gol oldu yeni td gazı iyi gelmiş cimboma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 istifa istifa ünal aysal istifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 DoruK said: abi ahahahahah al servet nazar deydirdim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 oh missss gibi bank asya kokusu bastı ortamı be abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ulan ofans taktiklerimizle ilgili bi iki güzel yorum yazıcaktım da antalyadan 3 gol yiyosan seni hiç bi hücum taktiği kurtaramaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Masquerade said: fikstürümüz iyi ya. konya ve paşa ile tt arenada oynuyoruz. 4 puan çıkarıp 37 ile kümede kalırız, gerisi teferruat. adjalkjfklajdakd yarıldım resmen yalnız gerçekten traji komik bir durum ben beşiktaşlıyım hadı biz yine ortalarda ligi kaparız da sizin durum gerçekten vahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar