Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ufuk iyi cıkardı.necati yazıodu stancu için ise başta iyi gibiydi savunuodum fakat hala kendini gösteremedi kaleciyle karşı karşıya kaldıg pozisyonda deniz barıştan hızlı davranamadı yani
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 fikstürümüz iyi ya. konya ve paşa ile tt arenada oynuyoruz. 4 puan çıkarıp 37 ile kümede kalırız, gerisi teferruat.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 abi konya ve kasımpaşa bile ligte kalabilir ya
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 abi maçı yeni açtım stancu sağ açık mı hala?
escape Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 kewell ı bi ara sağ acıkta gördüm sağ ayakla orta açmaya calışıyodu en son. bi de arda gerizekalısını alsın oyundan artık yeter.
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 pino çıktı barış girdi kapadım tv yi. 2-0 biter.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 abi galatasaray oyuncaları büyük takımda oynadıklarını unutmuşlar gerçekten alayını sokağa koyucan bi tek servet kalıcak çünkü gs takımının en iyi adamı servet defansta servet forvette servet sağ kanatta servet top kesen servet orda servet burda servet
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bizim amacımız ne lan? bi de tam kadro çıkıyoruz maçlara.. bari 20 yaşaltı adamlarla çıkalım da gençler tecrübe kazansın, zaten her maç yeniliyoruz bari geleceğe yatırım olur.
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 tam kadro ile de bu kadar kötüysek hakkaten bamın suçu yokmus haha ünal aysalın veya gelecek başkana allah sabır versin ha bide kesin bu takım tirabzonu yener
tinu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hocam farkında değilsin ama kümeye düşmeye doğru gidiyo takım sen hala tam kadro çıkmayalım felan diyorsun :) daha gs nın beşiktaş trabzon kayseri kasımpasa gibi çok ciddi takımlarla maçları var. bence hic de genc kadroyla çıkacak zaman değil gibi
oldun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 gol oldu yeni td gazı iyi gelmiş cimboma
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 DoruK said: abi ahahahahah al servet nazar deydirdim ya
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 oh missss gibi bank asya kokusu bastı ortamı be abv
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ulan ofans taktiklerimizle ilgili bi iki güzel yorum yazıcaktım da antalyadan 3 gol yiyosan seni hiç bi hücum taktiği kurtaramaz yani
tinu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Masquerade said: fikstürümüz iyi ya. konya ve paşa ile tt arenada oynuyoruz. 4 puan çıkarıp 37 ile kümede kalırız, gerisi teferruat. adjalkjfklajdakd yarıldım resmen yalnız gerçekten traji komik bir durum ben beşiktaşlıyım hadı biz yine ortalarda ligi kaparız da sizin durum gerçekten vahim
Öne çıkan mesajlar