Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Galatasaray rakibi karşısında 1-0 üstün ve arka arkaya ataklar buluyor. Attığı goller yardımcı hakemin doğru kararları olan ofsayt gerekçesi ile sayılmıyor.

hic dikkatli okumamistim. halbuki kucuk takimlari korumak adina ofsayt calmamak gerekiyormus. LOL
Mesaj tarihi:
fizban said:

fistan'in dedigi gibi olay. hatta neill'i gostererek yapiyo o hareketi. ama dingil gibi hakemin uzerine kosarak yaptigi icin hakeme vuruoy yanlislikla.

Olay böyleyse quaresma her maç bi hakemi kayıp düşürmesi lazım :) Olur mu öyle şey abi. Anlatıcaksan insan gibi anlat hakemi göğsünle itmek çok net kırmızı kart olmalı da, hakem de nolduğunu anlayamayıp afalladı heralde ondan göstermedi.
Mesaj tarihi:
ahshah abi
O nasıl bi tümevarım allaşkına.
Kim dedi oyuncu kendine yapılanı hakeme göstersin diye.nerden anladın naaptın queresmaya getirmişsin olayı komik bi şekilde.
Kelimeler kifayetsiz kaldı resmen saçmalığın yüzünden.
Mesaj tarihi:
El-Barto'nun dediğinin nesi saçma ben anlamadım şahsen...Dediği doğru düşününce...
Özer'in hakeme göstermeye çalışması durumu hafifletiyor mu yani, sarı kartında filan değilim zaten olayın da, olay yapılanı gösterme olunca sorun olmuyor mu...
Maç içinde ben kırmızı düşünmedim bile, klasik Türk futbolcusu işte, biri küfreder, biri dayılanır...Hakemleri suçlamıyorum ben, futbolcular öküz...
Adamın yüzüne bak mesela neredeyse dövecek hakemi, aynısı Emre için, aynısı Baros için geçerli...
Mesaj tarihi:
1-) Yazıda hataların olması varolan gerçeklerin yalan olduğunu göstermez.
2-) Baros küfür etse pfdk'ya sevkedilir ve 3 maç ceza alır. Baros küfür etmiş olsa hakem küfürden dolayı kırmızı kart gösterdiyse gider raporuna küfür etti yazar fiziksel müdaheleye teşebbüs değil.
3-) @el-barto e iyi o zaman sahada lugano bana böyle sövdü diye git hakemin yüzüne söv var mı böyle bi mantık fenerbahçeli kitle için bile talihsiz bi açıklama olmuş bu.
4-) @fizban Bana karşı nasıl bir ezikliğin var bilmiyorum,muhtemelen fırsat kolluyorsun ve bu mesajdan sonrada bahane edip direk banlayacaksın,çok da umurumda değil o yüzden durma hiç.
5-) Babam Galatasaray'lı değil hatta ailemde benden başka Galatasaray'lı yok. Ben senin gibi benim babam senin babanı döver mantığında hareket etmediğim için,kendi irademle seçtim tuttuğum takımı.
Herkesi kendin gibi özgür iradeden yoksun zannediyorsan yanılıyorsun,muhtemelen de hayatında yaşıyacağın en büyük başarıyı paticik.com forumunda admin olarak yaşamışsın ve bunun ego tatminini sonuna kadar götürüceksin afferin sana.
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Baros'un defalarca kufur ettigini ben TV'den gordum yahu, nasil etmemis..Komik olmayin hakikaten, biz de GS'liyiz...

Hangi dilde küfür etti baros? Ve ne dedi tam olarak yazar mısın bana özel mesajdan?
Mesaj tarihi:
Ben zaten kırmızı kart görmesi gerektiğini söyledim. Kaldı ki fenerli de değilim :)

edit: şimdi bi daha okuyunca galiba benim düşünceyi desteklemek için bi örnek daha vermişin. ama tam tersi gibi anladım ben :D
Mesaj tarihi:
Ben Baros'un İngilizce küfür ettiğini çok net görüyorum her maç...Bu maçtada defalarca "Fuck" dediğini gördüm, izle bak özetlere....Her hakem kararından sonra dikkat et bi..
iblameadmins; ben de senin kadar Galatasaray'lıyım hiç süphen olmasın...Ancak bu demek değil ki bazı şeyleri görmezden geleyim...Ben takımımımda hakemlerle sürekli uğraşan, agresif, bu sinirini durmadan sürdüren adam istemiyorum...Maalesef Baros bu sene çok değişti, ne oldu bilmiyorum, ama çok uğraşıyor hakemlerle...Ve hep küfür ediyor, çok az İngilizce bilen bir adam bile rahatlıkla anlayabilir söylediklerini...
Mesaj tarihi:
Doğrudur, Kewell'da küfreder mesela çok...Ama bunu gidip her defasında hakemin yanında ağzından tükürükler saçarak yapmıyor, Baros inanılmaz agresif bu konuda, ve durmak bilmiyor...Pozisyon bitiyor kamera gösteriyor hala küfür hala küfür...Benim hoşuma gitmiyor şahsen, ben hakem olsam 5sn durmam atarım çok net söyleyeyim...
Mesaj tarihi:
barosa 3 maç ceza verilmiş.1 maçta seyircisiz oynama verilmiş.seyircisiz oynayacağımz maçta trabzon maçı :D barosun cezasını biraz fazla buldum ben.1-2 maçla yırtar diye düşünüyordum
Mesaj tarihi:
Baros'a verilen ceza abartı da olsa bence iyi oldu,stancu'yu forvette izlemek istiyorum ben bi kaç maç ona göre belki Baros'u gönderirler sezon sonunda,para kazanılarak yapılabilicek bi satış.
@Sotto:
Galatasaray'lı olup olmaman bişey değiştirmiyor,belli ki takıma tepkilisin ve bu yüzden fikirlerin biraz sert. "Fuck" sözcüğü bizim kültürümüze göre küfür olabilir ama herhangi bir avrupalı veya amerikalıya göre lanet olsun,kahretsin'den öte bişey değil.
Baktığında her ingilizce konuşan futbolcunun ağzından defalarca çıkar o kelime...
Baros'un fuck demesine takılıyorsan, Emre'nin her maç milletin anasına ana dilinde sövmesine nasıl takılmıyorsun?

Neyse zil taksın oynasın Fenerbahçe'liler, belki bu sene şampiyon olurlar belki de hamsi dansı yaparlar benim için bir anlam ifade etmiyor.
Ben Galatasaray'ı ne şampiyon olduğu için ne de Fenerbahçe'yi yendiği için tutuyorum. Ben Galatasaray'ı Türk olmayan takımları yendiği için sevdim, o yüzden bu takımın taraftarıyım. Lucescu'dan sonra da böyle bişey göremedim pek takımımdan,tekrar görüceğim günleri bekliyorum...
Ben Kazım'ın attığı golde oturduğum koltuktan bile kalkmamışım ne olur Galatasaray Fenerbahçe'yi yense...
Mesaj tarihi:
Fistan said:

Özerle hakemin ne konustugunu bilmeden sallamak kolay.
Pozisyondan önce özere aynı hareket yapıldı.belki hakeme " bana böle dikleniyo hoca görmedin mi?" diyerek gögüs hareketi yapmış olabilir.
Yani hemen atarlanmanın alemi yok herseye bilip bilmeden.zaten "nası hakemsin la sen?" diyerek gögüs atsa aydınus atardı direk diye düşünüyorum.
Ama her iki şekilde de ağlayanlara zaa çekip giderim.bye.

Ne konuşmasından bahsediyorsun ya. Kötü bozuk şeylerin avukatlığını yapmaktan vazgeçin artık. Hakeme sen vur gögsü ondan sonra sen hakemle ne konuştuğunu biliyormusun. Bilmiyorum, Sen baroşun ne dediğini biliyormusun?

Sen onu biliyorsan bende Özerin söylediklerini biliyorum.

Bildiğin düpe düz hakemin götü yemedi atmaya özeri bu kadar basit. Anlamak Kolay.

Bu arada giderim deyip deyip gelmekte ayrı bir olay zaten. Güle güle tekrar beklemeyiz. GS Konularına

adamlar kendi konularından cok bizim konudalar ya.
Mesaj tarihi:
Konuya dönersek;
Adnan Polat devam edicekse yönetime yeni yüzler eklesin güçlensin. Hemen önümüzdeki sezonun teknik direktörü belirlensin, ön anlaşma yapılsın takım hakkındaki fikirleri alınsın. Kim gidicek,kim gelicekse pazarlıklara başlasınlar.
Çünkü bu yaz transfer sezonunun son günü birisi "Galatasaray'da transfer bitmez" derse gidip pompalıyla beynini patlatıcam artık.
Mesaj tarihi:
3 maç bence de abartı, hakeme yumruk atan adama 4 maç verildi bu ligde. Baros sadece itirazdan 3 maç alıyorsa saçmalık. Küfür deniyorsa da Baros'a gelene kadar Kewell, Niang, Lugano, Quaresma ne küfürler ediyorlar. Türkler bile ne küfürler ediyolar hatta. 2 maç normal bir ceza olurdu.

Sezon sonu iyi bir yapılanma şart. Yabancılarda çok problem yok, Neill, Baros, mutlaka kalmalı zaten. Culio Pino Cana kalsa iyi olur. Kewell ve Stancu opsiyonel. Ama gönül bağımdan dolayı Kewell da kalsın isterim. Insua zaten gidiyor, kiralıktı. Zapata gitsin bir, yerine de adam gibi kaleci şart.

Yerli en az 6-7 transfer şart. İdeal 3 transfer Antep'ten Cenk Tosun (ki bi kere kaçırdık artık hayatta vermezler), Mehmet Topal, ki gelmez geri + kaleye Onur olurdu da onu vermez heralde TS. Emre Güngör alınabiliyorsa geri alınsın. Gitmesi hataydı zaten. Kayseri'den Hasan Ali, Selim Teber, Bursa'dan Volkan Şen, Eses'ten Sezer, TS'den Selçuk...

Yerlilere bayağı bi neşter vurmak lazım. Servet (ki hala iyi adam diyorum, ama karakterinden hocaları arkadan vurduğundan dolayı gitmeli), Ayhan (malum), Sarp, Barış (tekrar Feldkamp dönemi gibi oynar diye çok ümit ettim de olmadı), Hakan Balta (ki bu da eskisi gibi olsa keşke) kafadan güle güle.
Mesaj tarihi:
Ya bu ceza işi şeye göre çok değişiyo. Hakemin üstüne yürüyüp ısrarla küfredersen hayvan gibi ceza. Hakemden uzaklaşırken aynı küfürleri et sadece sarı kart yersin. Aynı şekilde özer yavaş yavaş hakeme yürüyüp, hareket sonunda itseydi direk kırmızıyı yerdi. Böyle bi anda olunca hakemin beyni algılayamadı heralde nolduunu :)
Mesaj tarihi:
Rew Cana'yı bende seviyordum da 4-3-3 oynayacaksak önümüzdeki sezon kalsın,yok biz 4-4-2 modifikasyonu bi taktiğe döneceksek satalım makul fiyata.
Bence kesinlikle kalması gerekenler:
Stancu,Pino,Culio,Neill.
Ufuk,Sabri,Servet,Çağlar,Yekta,Kazım(yedek olarak).
Baros'u yazmadım çünkü iyi bir fiyata satılması taraftarıyım,teklif gelmezse mutlaka elde tutulsun tabi.
10-11 tane oyuncu ismi verdim elde kalması gereken.Bunların 4 ü yabancı yani 4 tanesi yabancı olmak üzere 10 tane falan transfer lazım takıma.
Mutlaka ama mutlaka yırtıcı bir kanat oyuncusu şart. Keita'lı günleri çok özlüyorum.
Yine olmazsa olmazımız kaleci,takımdan kovaladığımız de sanctis olabilir ama bu noktada kaleci antrenörü daha önemli bir transfer olur,iyi bir kaleci antrenörü ve güzel kurgulanmış bi defans hattıyla Ufuk kalemizi uzun yıllar koruyabilicek bir kaleci bana göre hala.
Defans göbeğine de hava toplarına hakim bir oyuncu alsak güzel olur.

Ama benim tahminim yine gider bir 10 numara bir de gereksiz forvet alır kapatırlar sezonu...
Mesaj tarihi:
Servet bu takımı karıştıran esas adam, kalması hata olur. Tamam çok iyi stoper de rijkaardı yollatan da kendisi, elebaşı resmen.

Stancu'yu ben daha pek sevemedim bi olayını görmedim o yüzden gitse de olur kalsa da.

Baros mutlak kalmalı. Yanına top süren hızlı bi forvet daha koyarsan (örnek Pino) eser resmen.

Cana da 4-4-2'de ön libero olarak güzel iş yapar.

Ve lütfen şu saçma 4-3-3 sevdasından vazgeçelim artık. Olmuyor işte, Türk oyuncusunun anlayabileceği bir taktik değil. Herkesin oynayabileceği bir taktik değil, resmen saçma sapan bir 4-5-1 oynuyoruz 4-3-3 zorlicaz diye kaç zamandır.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...