Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

"ercan güven" said:

Hakan Şükür’e yanıt
Galatasaray o hale geldi ki, artık acıklı "durum tespitlerinin" zamanı geçti... Kavga, kaos, fitne, fesat, "haber" olmaktan çıktı. Skandal gündelik, hezimet haftalık vaka sanki.
Bugün, bu aşamada söylenecek tek şey kaldı:
"Çözüm yolu bilen varsa ayağa kalksın lütfen"!..
"Parmağını kaldırsın".
"Hapşırsın".
En azından "ateşe odun atmasın".
Ne gezer...
Başta Galatasaray’da semirip palazlananlar, üşüştüler Galatasaray’ın başına. Ölmeden didikliyorlar.
İştah onların, sevgi onların; istediklerini yaparlar...
Yaparlar ama bizi karıştırmasalar!
* * *
"Yüz Türk Büyüğü"nden Hakan Şükür hazretleri, el koyduğu TRT Stadyum programında buyurmuş ki;
"Şunu açık ve net söylüyorum, yönetici Murat Yalçındağ’dan dolayı Galatasaray medyada çok fazla eleştirilemiyor. Öyle bir pembe tablo çiziliyor ki, inanamazsınız"!
İnanamadım!
Sadece alındım.
O "susturulan" medyada ben de varım.
Üstelik, koca sezonda Polat ve Galatasaray "lehine" üç beş yazı varsa, birini de ben yazmışım.
İşte yakalandım "usta" yorumcuya!
Sevgili Hakan...
En sert eleştirilerimde bile senin futbolculuğuna tek kelime etmedim ama basın adamlığına hakaret etmemek için kendimi zor tutmaktayım.
* * *
Kardeşim, ne zannediyorsun burayı, bizleri?.. Başımızdakiler cemaat lideri mi? Bizler siyasi torpille mi köşe edindik?
Emir kulu muyuz, mürit mi, dava neferi mi?
Sen medyaya parti paraşütüyle indin, bilmezsin... Her ne kadar gol başına bir milyon almıyorsak da bizde de alın teri kutsaldır. Ne gazetelerin yöneticileri böyle işlere tenezzül eder, ne de alın teriyle yaşamış insanlar emir komuta ile kalem yontar.
Okumuyor musun gazeteleri? Sarı-kırmızı dramı olanca açıklığı ile çarşaf çarşaf veriyorlar. Galatasaray kulislerini allak bullak edip kavga gürültüleri bile sütunlara taşıyorlar. Senin şu iddianı bile veren Doğan Grubu gazetesi.
Daha ne yapacaklardı?.. Başkana linç, kaptana itibarsızlaştırma kampanyası mı?
Ya da seninki gibi “kıvama gelinceye kadar dipten oyma” politikası mı?
* * *
İspat edeceksin Murat Yalçındağ’ın baskısıyla pembe tablolar çizdiğimizi sevgili Hakan.
İspat edeceksin. Yoksa laf olsun diye konuşan ekran hokkabazlarından birine dönüşeceksin.
Sayın Yalçındağ da ispat istemeli.
Hakan Şükür, sen çimenli dikdörtgenlerin kralısın, o kadar... Yüzlerce insanın meslek onuru ile oynayacak krallık bu çağda hiçbir Allah’ın kuluna nasip edilmedi.

şu yazının muhattabı olsam insan içine çıkmam bi daha..

kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

hakan ünsal yine galatasaraya giydiriodu hahaha

herife ne uyuz oluyorum belli değil.bi tutturmuşlar abilik sistemi

ulan abilik sistemi nedir.tamam aklı başında 1-2 adam takımı toparlamalı suan mesela neill kewell birinden biri kaptan olsa ne iyi. ama öyle cemaat gibi takım mı yönetilir

iyiki fener 2 şampiyonluk hediye etti.abilik diyip duruyor herkes.hyr bu hakan sukur hasanşaş hakan unsal gibi sürekli takıma bok atanları geçtim aklı başında adamlarda cıkıp abilik diyip duruyor

yahu yönetim görevini yaptıktan disiplini sağladıktan sora hikaye abilik.profesyonellik önemli.ztn suan galatasary bu durumsaysa geride bıraktıkları ayhan sabri gibi adamların yerli gruplaşması yapmasındanır.bunlardan kurtulduktan sora rahatız

40 yaşına kadar top oynatmadılar diye karı gibi trip yapıyor şu 3lü

bülent korkmaza suata tugaya bak.bide bunlara
Sosyal ağlarda paylaş

O TRT'nin programı zaten en itici program olmaya aday resmen ya. Telegol'de de çok saçmalıyolar ama zevkli saçmalıyolar en azından. Sergen'le Hakan tam kompleksli, leş futbolcu eskileri. Hakan uefa'yı kendi başına kazanmış gibi kendini yüceltiyo, Sergen'de bi bok olamadı ama yine de kendini çok yükseklerde sanıyo. Tam koşsam real'de oynardım havalarında. Hele şu eski şerefsizliklerini anlatmasına hayranım. Tatile erken çıkmak için kart görmeler, takım içi kavgaları... Sonra gidip üstüne şu an oynayan oyunculara çamur atıyo, guti'yi her maç kötüleme çabasında. Resmen devletin boşa giden parası şu iki herif.
Sosyal ağlarda paylaş

Kimi getirdiğiniz ne farkeder ki şu takımla?

Tutup Mourinho'yu da getirseniz Guardiola'yı da getirseniz:

- Adam eldeki kadroya bakacak, zaten baştan 3-0 yenik. Takımda Ayhan var Barış var Sarp var Serkan var Balta var Zapata var Aykut var Ufuk var Kazım var Stancu var (başta bir parlamıştı ama şimdilerde yokları oynuyor.) Aydın var.

- Eldekileri göndermek isteyecek, yeniçeri düzeni var

- Yeni adam isteyecek, adnanlar var, saçma transferler olacak

- takımı düzenlemek için zaman isteyecek 2. gün isyan eden taraftar var

- Taktik vermeye çalışacak, basmakalıp türk oyuncu mantalitesi var

- uyarı verecek sert konuşacak, duygusallığa kaçan türk futbolcusu var

- arada elbet 1-2 başarısız sonuç alacak, anında asan kesen medya var.

- yıldız oyuncu almak isteyecek, misimovic sonrası bozulan bir imaj var, avrupaya katılamamak var

Öyle t.d. getirmekle hiçbir şey çözülmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Haci stancu`ya parladi yalan oldu demisin de adam bir kere asil mevkisinde oynatildi.Sol kanatta ne isi var forvet adamin niye aldilar madem orda oynatacaklardi anlamadim ben zaten.Ziyan edicekler eger sene sonunda barosu satmayacaklarsa

Biraz da milan baros sol kanatta oynasin bakalim noluyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

hoca getirilcekse şimdi getirilmeli.yaza kadar hem takımı daha iyi tanır hemde yeniçerileri.sonrada bu adama vericekler sonsuz yetkiyi yolluycak bu yeniçerileri.sezgindende kurtuldukmu tamamdır.seneye şampiyonluk felan istemiyorum zaten.en azından şampiyonlar ligini zorlasınlar şampiyonlar ligine katılalım.

yazın getirirsek bu adam takımı tanıyana yeni transferler getirilene kadar sene başlar.gene şuanki durumdan farksız oluruz
Sosyal ağlarda paylaş

Abi getiriceksin Gerets'i işte.
Sene sonuna kadar tanıcak takımı göndericek faydasızlar sürüsünü.
Sezon sonu okut ardayı 5-10 arası bi rakama.
Misimovic'in gönderilişini iptal et.
Baros'u elde tut, Kewell'ı da yedek olarak tut.
Klasik 4-4-2 Diamond'a asılsın.
Zapatayı da sallasınlar gitsinler alsınlar adam gibi bir kaleci 1 defans.
orta saha göbeğe de 10M civarı bi para verip dünya çapında bi zenci al.

Kaleci
sabri-gavur defans-neill-caglar
Zenci
Kazım-volkan şen
Misimovic
Stancu-Baros

Gitsin kursunlar şu kadroyu hatta defansta servet de kalsın gitsin efsane bide sol kanat alsınlar şöyle 4-4-2 de kanat oynayacak tarzda.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

fenerbahce'nin 2002-2003 sezonunda yaptigi yatirimi yapmali takimlar bu kadar dibe vurdugunda. gerci fenerbahce BU KADAR dibe vurmamisti. gidip u21 oynayan kim varsa almistik iste.
ya o dönem yine ümit milli oynayan takım baya gelecek vaadediyordu, şimdi zaten serkan kurtuluş falan oynuyo u21'de :/
ama işin almanya vs kısmına ağırlık vermek baya faydalı olabilir. en son barış özbek falan gelmişti galiba o akımdan en son, adam gibi yapmak lazım tabi yapılacaksa. gidip cenk tosun'u falan izliyoruz sonra dibimiz düşerek.
Sosyal ağlarda paylaş

abi almanyadaki oyuncuyu almanyada bırakmak bence en iyisi.. her iki taraf için de.. almanyadaki disiplinden kopuyorlar sonra gelecekleri sönüyor.. hatta mümkünse türkiyede yetişmeyen oyuncular yetiştikleri ülkenin milli takımına gitsin harcanmasınlar

mezut özil türkiyede 3 büyüklerde oynamış olsaydı almanya milli takımına nah girerdi.. bence biz geleceği olan yıldızları da harcıyoruz burada.. bırakalım onlar doğdukalrı yerde kalsınlar.. yıldız olsunlar "türk asıllı yıldız" diyelim
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...