Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Barış kimdir ya bu ne lan GS Kazım'ı topluyor FB caneri bakalım bizdem kim gitcek. Bari Selçuk Şahin gitsin verilen zararlar eşitlensin. Senede 1 gol atar çok öneml bir gol olur. Ama Avrupa'dan yada kalan diğer önemli maçlarda bir kaç amatör hatayla kurutur GS'yi ne güzel olurdu lan :D
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi iyidir kurtulalım Barış'tan da...Dengesiz adam istemiyorum ben, belli performansta oynayan oyuncularımız olsun şöyle bilelim her maç ne kadar oynayacağını....Yavaş yavaş temizlemek lazım kadroyu, yedek medek boşverin buluruz yedek...
Ayrıca kimse alınmasın da, bazı Almancılar da olmuyor yani...Br garip oluyor adamlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Biz hastasıyız zaten öyle oyuncuların. Deniz Selçuk Caner Kazım. Denizi gönderdik Selçuğu göndermeden Caneri aldık. Üstünede Barış'ı alıyormuşuz. Bunlar zaten yedek olur ama biri sakatlanırsa direk maçta sakata girecek. Ama bizim taraftarda seviyor dengesiz oyuncu. GS'ye 1 gol atsın bizi yılalrca Avrupa'dan etsin amatör hatalarla. Miniklerde özellikle öğretip yapma denilen şeyleri Avrupa kupalarında yaparak. Ama nedir GS'ye gol attı süper kalsın. Ne güzel Trabzon'lu Selçuk'u kapacaktık gidip Barışla uraşıolar garip garip işler.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Yok abi iyidir kurtulalım Barış'tan da...Dengesiz adam istemiyorum ben, belli performansta oynayan oyuncularımız olsun şöyle bilelim her maç ne kadar oynayacağını....Yavaş yavaş temizlemek lazım kadroyu, yedek medek boşverin buluruz yedek...
Ayrıca kimse alınmasın da, bazı Almancılar da olmuyor yani...Br garip oluyor adamlar...
aynen öyle kendilerini ronaldo felan zannediyorlar.çok kendilerini beğenmişler.tutarsa iyi tutuyor tutmazsada hiç çekilmiyor.

üç büyüklerimizde yavaş yavaş oraya kayıyor.çünki burda ilk 11 e bile giremeyen sercana bile 10m istiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Tugay eyvallahta Hasan Şaş ne oluyoreee. Abi şu eski futbolcularımı tutalım mantığını destekliyorumda, illa herkes teknik direktor olcak diye birşey yok ki, biri teknik adam olcaksa oda tugay'dı tamam. Getir abi taffarel'i kaleci antrenörü yap(ihtiyacımız da var zaten), getir abi hagi'yi youth coach falan yap ( zidane bile youth coach ). Hasan Şaş atıyorum scout olsun( ashdhasdha düşündümde zor biraz o iş)
Sosyal ağlarda paylaş

selcukla baris ayni klasman oyuncular degil; selcuk 2002-2003 te konfederasyon kupasinda falan estiriyordu, gelecekte onlibero ihtiyacimiz olmayacak diyordu herkes. kaldi ki, daum doneminde selcuk appiah'tan oyunun yonunu hizli degistirmeyi ogrenmis bir adam.

baris'in ogrendigi tek sey lincoln'den no-look-pass oldu. onu atarken de cok komik gorunuyor her seferinde rakip kahkahalara nasi kapilmadi die dusunuom.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

selcukla baris ayni klasman oyuncular degil; selcuk 2002-2003 te konfederasyon kupasinda falan estiriyordu, gelecekte onlibero ihtiyacimiz olmayacak diyordu herkes. kaldi ki, daum doneminde selcuk appiah'tan oyunun yonunu hizli degistirmeyi ogrenmis bir adam.

baris'in ogrendigi tek sey lincoln'den no-look-pass oldu. onu atarken de cok komik gorunuyor her seferinde rakip kahkahalara nasi kapilmadi die dusunuom.

Sonuç;
Selçuk = xavi
Barış = köyün Muhtarı
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...