Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Unutmadan şimdi diyecekler ki,bizim ruhumuz o kurucumuz.İyi tamam lafımız yok ki.Ama ruhunuz veya kurucunuz size bu kadar borç içinde,böyle bir olanak sağlamıyor.

Avrupada ki çoğu kulübün bu konuda daha muhafazakar olduğunu biliyoruz misal Barcelona.Adamlar 5 seneliği 165 milyon eurodan yaptılar anlaşmayı,110 senelik kulüp ilk defa forma reklamı aldı ki,onların Katalunya'nın sembolü oldğu gerçeği varken.

O yüzden böyle saçma tartışmalar çok komik geliyor bana Adnan Polat'ın sponsor anlaşması doğru ama,şirin gözükmek ve oy almak için 'şarlatanlık' yapması çok saçma ve yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

zaten aslanlı yola falan yazılacakmıs ali sami yen ismi de. stadın isminde olsa nolur olmasa nolur. taraftar hala icerde tezahuratlarda ali sami yen diyo sonucta. kimse tt arena diye tezahurat yapmaz.
Eee daha ne o zaman Ednan Bey niye hala saçma sapan konuşuyor ki,bu Ali Sami Yen hede hödösü inadına yapılan birşey zaten o da bile bile bu tongoya düşüyor,yöneticilik vasıfları olmadığını kanıtlıyor komik.
Sosyal ağlarda paylaş

stadin her yerinde tt yaziyor zaten. mac baslayana kadar ortada tt pankarti var. onlarca reklam anonsu yapiliyor.
bütn reklamlarda tt arena olarak geciyor.
dev ekran surekli tt reklami.
hakkaten nolur skorboardda asy yazsa.
Adnan hakli o konuda sirf elestirmek icin elestirmeyin.
sonucta adnan elestiri aliyor asy yazmadi diye.
helvaci cikip bikbik yapiyor.
tt anlayisla yaklasabilirdi olaya ki sonrasinda kivirmaya basladi tt.
Sosyal ağlarda paylaş

iblameadmins said:

stadin her yerinde tt yaziyor zaten. mac baslayana kadar ortada tt pankarti var. onlarca reklam anonsu yapiliyor.
bütn reklamlarda tt arena olarak geciyor.
dev ekran surekli tt reklami.
hakkaten nolur skorboardda asy yazsa.
Adnan hakli o konuda sirf elestirmek icin elestirmeyin.
sonucta adnan elestiri aliyor asy yazmadi diye.
helvaci cikip bikbik yapiyor.
tt anlayisla yaklasabilirdi olaya ki sonrasinda kivirmaya basladi tt.
abi 200 milyon dolar veriyorsam,15 milyon dolar forma reklamı veriyorsam Ednan'nın donuna tt arena yazar divan kurulunda göstertirim yani ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Siz hala konsepti çözememişsiniz.
Ortadaki sıkıntı TT Arena yazmaması değil.
Sıkıntı ASY spor kompleksi TT Arena olarak yazılmış olması.
Ki ortada bir gerçek var,orda şuan sadece stat olabilir ama proje sadece stat değil. Bunun sineması ıvırı zıvırı olucak daha ve bütün o kopleksin adını ASY kompleksi koyarak kıvırdı Galatasaray.
Yani kompleksin adı ASY stadın adı TT arena.
Şuan olan ney onu da söyleyeyim, yine Galatasaray bi toparlanma emaresi gösterdi tabi ayağa kalkmadan tekrar çelme takmak için basın tekrar saldırıyor 4 bir yandan.
Bunun da içinde çok farklı mekanikler mevcut burda yazıp tartışmaya girmek istemiyorum ama sadece şunu söyleyebilirim:
Adnan Polat siyasi görüş olarak RTE'nin pek yanında olduğu söylenebilicek bir adam değil.
Beşiktaş'ta hükümete çok yakın bir adam Beşiktaş başkanlığına seçilemedi ve onun yerine tekrar seçilen adamın ailesi de hükümetten çok muhalefete yakın bir aile.
Bu sene hakem hatalarından en çok canı yanan 2 takım GS-BJK.
Bu sene federasyondan en ağır cezaları alan 2 takım GS-BJK.
Bu liste uzayıp gidiyor, RTE ıslıklanana kadar bu stadın adının ASY kompleksi TT arena olucağını skorboardda böyle yazıcağını hepimiz biliyorduk Türk Telekom da gayet iyi biliyordu. Siz maçı izlerken mi görüp farketti Türk Telekom zannediyorsunuz?
Neyse zaten bişeyin mekaniği çok basit, önce konuşup sonra hakem odası basan adam değil, biz daha iyisini basarız diyen adam alıyor hak mahrumiyeti cezasını.
Sosyal ağlarda paylaş

abi stadın acılısında falanda asy kompleksi dendi olay tabelada tt arena kucuk yazılmıs falan.yoksa asy kompleksi orası.turk telekom karışamaz o işe.onların tek derdi tabela

ben sivas maçında dikkat etmemiştim.ama tabelada yazmıs yazmmaıs çok büyük bir mesele deil ya
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten TT kıvırdı bu işi insanlar farkında değil. Adnan Polat'ın konuşmasında bi nokta var stadın devrini almadık henüz alalım müdahele edicez bazı şeylere diye.
Yapabilicekleri şuan aklıma gelen.
Skorboard'un üzerine bişey yaptırırsın tepesinde ASY kompleksi diye dev gibi yazar.
Skorboardda yazmasın ASY ne farkeder bana koymaz açıkçası.
Zaten gider başvurursun Uefa'ya avrupa maçlarında ASY adıyla geçer stat bitti gitti işte.
Türk Telekom'un talep üzerine ihtarname yaptığını düşünüyorum ben, arkasından Galatasaray sert çıkınca da milyonlarca dolarlık reklam anlaşmasının kendi ellerinde de patlayabiliceğini farkedip geri adım attılar.
Sonuçta bugün tazminat olmasa sponsorluk iptal olsa daha fazlasına anlaşabilir gs =)

Dip Not: Stancu 300 Euro haberleri yapan gazetelerle tt'un içinden haber aldığını ortalığın çok gergin ve karışık olduğunu iddia edenler aynı gazeteler.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...