DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 emre gelişebilir hala aydın kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 emre'nin gelismesini falan bekleyemeyiz bu saatten sonra. su takımda bile kadroya girip kendini digerlerin ayıramıyorsa bir oyuncu biraz zor gelecekte bu takıma fayda saglaması. adnan polat silmis ne demek onu anlamadım ben esas. adnan polat mı yonetecek bu futbolcuları hagi mi? bi karar versinler artık. ortak hareket edeceklerse misimovic olayını acıklıga kavustursunlar. yok hagi ne derse o olacak diyorsa da hagi'nin kal dedigi adam kalır, git dedigi adam gider. yok adnan ben iyi biliyorum bu isi diyorsa adnan sezgin'i kovsun haldun'u getirsin once. sonra hangi futbolcunun kalması/gitmesi gerektigine karar verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Emre'nin fiziği dışında ne kötü yanını gördünüz anlamadım. Sivas maçında her ortası her pası çok güzeldi ve attığı adamlar saçmalamasa asist olacaktı. Fiziği gelişirse gayet iyi topçu olur. Mustafa Sarp'tan Ayhan'dan ayıramıyorsanız siz adamı iyi izlemiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ayıramıyorum valla. bi tane ortasına pino gol atmıstı galiba onu hatırlıyorum. sivas macında emre bildigin sıctı. butun topları ezdi, takıma ayak uyduramadı. mactaydım ben gayet net gordum cok kotu oynadıgını. zaten ikinci yarıda da cıkmıstı oyundan. devre arasında kiraya verdigimiz bi genc vardı o iyi bak. adını hatırlayamadım simdi. sezon bası da kiraya vermis olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 aydınlda yetenekli serdar özkanda yetenekliydi.sadece yetenekle olmuyor işte emre colak belki yetenekli ama fiziğinin degişiceğini düşünüyorsanız gerçekten bilemicem altyapıda iyi yetiştirilmiyor bunlar.ardanın şu son halleri hariç ardanın arda oldugu o toy dönemlerini hatırlayın.ayagından top alamıyordu kimse.yere düşünce hemen kalkıyordu zor düşüyordu.emre colak öyle deil.ikili mucadele 0 gibi birşey.e öyle futbol oynaması cok zor.bi arda fizikli cıktı.arda döneminde bikaç kişi daha vardı ozgurcan sanırım vidukamsı bir forvetti.o fizikliydi onun harici senelerdir altypaıdan cıkanlarımız cılız toy elemanlar.kaybolup gidio hepside.yetenekli olsalar bile çok güçsüzler hani kıçı büyük falan diyoruz ama arda yine fizikli.bu emre oclagın yanında falan babası gibi duruyor arda emre colak halısahada bile top oynayamaz o fizikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Dediğin gibi fiziksiz olmuyor bu işler-ki Arda baya geliştirdi fiziğini ama çok kilo da aldı göbek kısmına,yoksa kesin güçlendi, ilk zamanlarına bi bakın... Emre garip, bence yetenekli ama hakikaten küçük çocuk gibi duruyor sahada, hani olay boyunda mi bilmiyorum ama onun boyunda bir sürü oyuncu var gayet güçlüler, Barcelona max 1.70 olan adamlarla dolu... İyi bir hocayla, iyi bir çalışmayla bir kaç ayda çok sağlam vücut yapılabilir gayet, niye üstüne gidilmiyor ben de anlamadım...Altyapıda çok fazla ağırlığa önem vermediklerini biliyorum belli bir yaşa kadar, ama artık Emre'nin yaşı geldi de geçiyor, ekstra çalışması lazım, kendisi bunun farkında değil mi anlamadığım o, sabah akşam çalışması lazım gerekirse, başka şansı yok çünkü kayboldun mu bir daha geri gelemiyorsun maalesef... Aydın'sa kısaca olamayanlardan, olmadı bir türlü, bu saatten sonra da çok fazla şey beklemiyorum, gitti kiralık geldi yine gitti geldi, olmadı işte maalesef, yoksa ümitliydik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 aydın bence yeteneksiz bi herifmiş.cok abartılmış bence hızlı bi herif ama onu bile kullanamıyor sturmgraz maçıydı sanırım boş kaleye atamamıstı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bos kaleye atamamak degil de sorun adamın surat ifadesinde sanki yılların verdigi bi yorgunluk var. senelerce top oynamıs da kariyerinin sonuna gelmis gibi. halsiz yani adam dinamik degil pek. hızlandıgı zaman arada ucup gidiyo ama o kadar iste. fazlası yok. arda guclenmenin yanında cok fazla kilo aldı. eski fizigi bence daha iyiydi. daha cevikti, hemen hareketini yapabiliyodu. cok sisti, asırı kilo aldı. uzun sureli sakatlık da zaten iyice bitirdi, eskisi gibi asla olamaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 arda eski arda değil zaten o kadar şişirildi ki adam sonunda patladı.eskiden çatur çutur adam geçerdi şimdi geçmeye çalışınca pat diye kaptırıyor topu.hatta önceden kaptırsa bile kalkar inat eder gene alırdı o topu.önceden oynadığı kanadı tamamen kullanırdı bi defansa bi forvete yardım ederdi ama şimdi geriye hiç yardıma gitmiyor.yani adam daha genç 30 olsa felan artık yaşlanıyor dersin ama en verimli olması gereken dönemde adam en verimsiz dönemini yaşıyor keşke satabilseydik hem onun için iyi olurdu hemde türk futbolu için.şimdi 2. hasan şaş olucak. birde emre için yazayım bari.geleceği parlak ama yanlış kafayla gidiyor.sürekli bi kahraman olma peşinde.2-3 kişinin arasına girmeler saçma çalım denemeleri 30 metreden cılız şutlar felan.bu kafayla giderse 1 yıl daha galatasarayda oynar sonra gider bi anadolu klübüne.ancak birazcık fizik kasar ve bencilliğinden kurtulursa iyi bir oyuncu olabilir ama ben hala o ışığı göremiyorum emrede.misal ardayı ilk manisasporda oynarken gördüğümde işte bu demiştim geleceğin yıldızı olur demiştim.ama emrede onu göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 arda hasanşaşın tahtına göz dikti işte öyle 35 yaşına kadar takılır takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Kimse izlememiş sanırım Adnan Polat'ı. Bence iyi konuştu, aba altından da sopa gösterdi hafif tehdit yerleştirdi elimde belgeler var açıklayabilirim gibisinden. Eğer bu imza toplayanlar falan geri adım atarlarsa bilin ki onların hakkında belgeler mevcut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Türk Telekom olayında çok pis ağlamış yalnız NÖÖĞLÜRDÜ OYADA ALİ SAMİYEN ÖLSÖYDÜ adamlar parasını vermiş "isim hakkını" senden almışlar, çıkıp sen adamların koyduğun ismin üstüne isim eklemeye çalışıyorsun, Altına imza attığın anlaşmayı ihlal ediyorsun, üstüne üstlük çıkıp NÖLLÜYDU diye ağlıyorsun Cidden utanç verici bir adam bu Adnan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 valla taraftar olarak bile telekom arenaya ısındık biz.ilal başta bi ali samiyen olacak diye ağlayan taraftar görmedim yani adamlar o kadar para ödedi isim hakkı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 hayır düşüncesi Telekomun ki ile uyuşmayabilir de çıkıp da ne olurdu yani öyle kalsaydı ki :( diye emo tripleri rezil etmiş kendisini. Kontrolü kaybettikten sonra çok fazla saçmalamaya başladı. Telekom'dan ekstra 13 milyon dolar istediğini biliyor musunuz? :) stadın çatısı için. Bir de tehdit etmişler Turkcell'e gideriz diye haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 iblameadmins said: Kimse izlememiş sanırım Adnan Polat'ı. Bence iyi konuştu, aba altından da sopa gösterdi hafif tehdit yerleştirdi elimde belgeler var açıklayabilirim gibisinden. Eğer bu imza toplayanlar falan geri adım atarlarsa bilin ki onların hakkında belgeler mevcut...her seferinde daha ne kadar rezil olabiliriz diye merak ediyorum ama adnan polat sağolsun her seferinde sıradışı hareketleriyle bizi daha berbat bi duruma sokmayı başarıyor. bence de çok iyi konuştu, amacından sapmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 DarKRideR said: Türk Telekom olayında çok pis ağlamış yalnız NÖÖĞLÜRDÜ OYADA ALİ SAMİYEN ÖLSÖYDÜ adamlar parasını vermiş "isim hakkını" senden almışlar, çıkıp sen adamların koyduğun ismin üstüne isim eklemeye çalışıyorsun, Altına imza attığın anlaşmayı ihlal ediyorsun, üstüne üstlük çıkıp NÖLLÜYDU diye ağlıyorsun Cidden utanç verici bir adam bu Adnan Polat Ben de böyle düşünüyorum. Nereden başladık, geldiğimiz yere bak. Sanki kırılma noktası yönetimden üstünel'in ayrılması gibi geliyor bana. Grafiğin tepe noktası o andı, iniş başladı, sıfıra vurduk ve negatif bölgede devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 adnan demediki abi sizin gsli yazarlarlarınız bu hale getirdi bu işi adamda sizi düşündü beceremedi tabi sonrada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ahaha adnan zaytungdan fırlamış gibi ya :D.son zamanlarda iyice saçmalamaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bizim çöküşümüz 2001 deki glaskow maçında baslamıs ya dmsartta eski uefa ve şl maçlaını tekrar izliyorum.hani insan 10 senelik maçlardaki ayrıntıları unutuyor tabi neyse hagi maça çok kötü basladı harbi.2 top yapamadı.glaskow attı atacak.lucescu hagiyi cıkardı okanı soktu ortayı güçlendirdi hagi artislik yaptı baya bi.lucescuya atar yaptı.elinide skmadı işte gs o seneden sonra bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 zaten 10 yıldır bi çöküşteyiz artık sonuna geldik patladı takım.böyle olcağı belliydi zaten.uefa yı aldıktan sonra yükselmemiz güçlenmemiz gerekirken tam tersi iyice çöküşe geçtik. lucescu dönemimden sonra adam gibi futbol oynayamıyoruz bir kişi çıkıpta diyemez bu sene ne oynamıştık be diye.zaten en büyük hatamız lucescuyu göndermek oldu.1-2 yıl daha takımda tutsaydık böyle olmayacaktı en azından şl den iyi para kazanırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yani diyorum fenerin 2 hediye şampiyonlugu olmasa vay halimize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 said: Türk Telekomünikasyon A.Ş’nin açıklamasında, Galatasaray’dan gelen teklif kabul edilip Seyrantepe’deki yeni stadın isim hakkı sponsorluğu anlaşması kapsamında, stadyumun oynanacak ilk resmi maçtan itibaren 10 futbol sezonu boyunca "Türk Telekom Arena" olarak anılmasında anlaşıldığı hatırlatılarak, "Anlaşmaya bizimle birlikte imza atan ortaklarımızdan sözleşmede anlaşılan şartlara aykırı sözler duymak bizleri son derece üzmüştür" denildi. Türk Telekom’dan yapılan yazılı açıklamada, şirketin "sporun en büyük taraftarı" olarak farklı spor dallarında kulüpleri desteklediği, sponsorluklar ve altyapı yatırımları ile sporun birçok alanında tüm taraftarlar için değer yaratma hedefiyle faaliyetlerini sürdürdüğü kaydedildi. Bu çerçevede, Türkiye spor tarihinde "bir ilk"e imza atılarak, Galatasaray’dan gelen teklif kabul edilip Seyrantepe’deki yeni stadın isim hakkı sponsorluğu anlaşması kapsamında stadyumun oynanacak ilk resmi maçtan itibaren, 10 futbol sezonu boyunca "Türk Telekom Arena" olarak anılmasında anlaşıldığının altı çizilen açıklamada, şunlar ifade edildi: "Bu anlaşmaya bizimle birlikte imza atan ortaklarımızdan sözleşmede anlaşılan şartlara aykırı sözler duymak bizleri son derece üzmüştür. Sadece Galatasaray camiasının değil Türk spor camiasının tamamının saygı ve sevgiyle andığı rahmetli Ali Sami Yen’e ve onun ismine Türk Telekom’un bir itirazının olması mümkün değildir. Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren, grup şirketleri ile birlikte 34 binden fazla çalışanı ve Türkiye’nin en değerli markası olan Türk Telekom, henüz boş bir arazi konumundayken ve inşaatı bile başlamamışken bu stadyumun isim hakkı sözleşmesine imza atmıştır. Yaşananlar bu sözleşmenin şartlarının yerine getirilmesi için atılan adımlardan ve sözleşmeden kaynaklanan hakların korunması için yapılan çalışmalardan ibarettir. Karşılıklı iyi niyet ve güven çerçevesinde bir uzlaşmaya varılacağına inancımız tamdır. Türk Telekom, Türk sporuna gelecekte de destek vermeye, bu alanda üstlendiği sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 adnan polatın acıklamaları çok saçmaymış hakkaten toplamda 200 milyon dolar para alıcakmışız telekomdan yani niye drama yapmıslar bu kadar ali samiyen yazsa nolur tabelada yazmasa nolur lan alt tarafı tabela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Ya bana çok komik geliyor illa Ali Sami Yen olsun mevzusu.Ali Sami Yen olması sana 200 milyon dolar kaybetirirken,Türk Telekom olması 200 milyon dolar kazandırıyor. Daha neyi tartışıyorlar ki?Ali Sami Yen o kulübün her köşesine sinmiş zaten,stadda ismi olsa ne olur olmasa ne olur? Sırf şirin gözükmek için bunları yapmaları ayrı bir komik.Ben olsam FiYapı İnönü yerine,biraz daha fazla paraya FiYapı stadı yaparım mesela. Bazen bazı şeylere çok fazla anlam yüklüyoruz başka birşey değil.Bizim stadın isim hakkında 200 milyon dolar gelicek olsa,yemişim Şükrü Saraçoğlunu isterse Panküp stadı olsun,endistüriyel olarak büyük başarıdır derim çok da takılmam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 zaten aslanlı yola falan yazılacakmıs ali sami yen ismi de. stadın isminde olsa nolur olmasa nolur. taraftar hala icerde tezahuratlarda ali sami yen diyo sonucta. kimse tt arena diye tezahurat yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar