Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi kadro muhtesem demeye gelmistim ben de. kesin bi ibnelik var bunda, olamaz yani boyle bisey. ikinci yarıda da baros oyuna girerse kesin kafamıza tas yagar afdsgfsdf.
Mesaj tarihi:
Şu neill'daki uzun pas atma kabiliyeti orta sahalarda olcak, barcelona olcaz da, önümüzü kesiyorlar işte. Ulan şu sarp'tan hala kurtulamadık. ( Bu arada maçın son 60 dk sını falan seyrettim, cana'nın bir tane daha taşa giden uzun pası vardı, bir tane de yamulmuyorsam baros'un ayağına cuk diye oturan bir pası vardı, biraz daha geliştirirse iyi olur bu adam )

Birde Hakan Balta'yı gösterince, oha bu adam oynuyomuydu diye sordum arkadaşa.
Mesaj tarihi:
kale arkalarında biletler tamamen bitmiş

vipler yine baya boş olcakmıs.ben dogu vipten aldım bu sefer.batıyla aynı yer ama batı 50 lira daha fazla ne işse

yani üstlerde dolar.yine bi 40 bin olur

ayrıca biletixdeki eleman biletlere zam geldi dedi

ulan böyle yüzsüzlük görülmedi birde zam yapıyorlar
Mesaj tarihi:
Gazete de okudum da dünkü Cenk Tosun'u başta almaya çalışmışız Almanya'dan da 1 milyon olduğu için almamışlar.

1 maçta adam övmeyi sevmem ama, abi al bu çocuğu gönder Aydın'ı Sarpı'ı falan bonservisi olmadan. Yazıktır günahtır, ulan şu adamlardaki fizik bizde olcak ne farkımız olur, futbol beyni 0 adamlarda.
Mesaj tarihi:
yok olm zengin kesimlere gelmemiş zam galiba.ucuz biletlere gelmiş haha.

vip biletleri fazla gereksiz pahalı.batı tribünün anlarım protokol falan oldugundan ki ztn doluyor oraları . dogu bomboştu sivas maçında.yine boş olcakmıs eğer 2 gunde baya satmazsa

gerçi takım iyi olsa millet stada akar 500 lirada olsa ama işte şu durumda yazık :)
Mesaj tarihi:
var. biz yine 5 kisi geliyoruz. sol kosedeyiz bu sefer, sıra 13.
ben zaten macı izlemeye gitmiyorum ki yahu, yoksa hayatta vermezdim bu biletlere para. stadı izliyorum girdigim andan, cıktıgım ana kadar. atmosfer harika.
Mesaj tarihi:
bu arada şeyi sorcaktım

stadın ordaki metro gişesi istanbul kart basıyor muydu ?

ben geöen maç dönerken bastıgıma emin olamadım.öyle kartı okutmaya calıstım fakat aradan biri akbili soktu onun ödemesiylede geçmiş olabilirim :)
Mesaj tarihi:
gecen mac donuste akbil bitmisti. 4 kisi gecti bi ben kaldım. arkamda da bi milyon kisi var, cıksan cıkılmaz. yanımdaki adama dedim moruk senle beraber gecelim diye. tamam kardesim dedi gectik ehue. allahtan stadın ordaki turnikeler baya genis, 3 kisi bile gecersin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...