Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 oha inanamıyorum bu kadroya.gerçek olamıcak kadar normal eses maçında böyle cıkmıcak ama ben izlicem diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ben gelmiyorum eses'e kesin kaybedecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 abi kadro muhtesem demeye gelmistim ben de. kesin bi ibnelik var bunda, olamaz yani boyle bisey. ikinci yarıda da baros oyuna girerse kesin kafamıza tas yagar afdsgfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 GS yi beğendim baya derli toplu görünüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 garibim ya şansda yok ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 güzel gol be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 maç sonucu skor 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 beyler maç kazanamadığınız için TOKİ stadı sizden alma konusunu masaya yatırmış eğer 1 maç daha kazanamazsanız stadı terkedebilirmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Şu neill'daki uzun pas atma kabiliyeti orta sahalarda olcak, barcelona olcaz da, önümüzü kesiyorlar işte. Ulan şu sarp'tan hala kurtulamadık. ( Bu arada maçın son 60 dk sını falan seyrettim, cana'nın bir tane daha taşa giden uzun pası vardı, bir tane de yamulmuyorsam baros'un ayağına cuk diye oturan bir pası vardı, biraz daha geliştirirse iyi olur bu adam ) Birde Hakan Balta'yı gösterince, oha bu adam oynuyomuydu diye sordum arkadaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 kale arkalarında biletler tamamen bitmiş vipler yine baya boş olcakmıs.ben dogu vipten aldım bu sefer.batıyla aynı yer ama batı 50 lira daha fazla ne işse yani üstlerde dolar.yine bi 40 bin olur ayrıca biletixdeki eleman biletlere zam geldi dedi ulan böyle yüzsüzlük görülmedi birde zam yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 AHAHAHA sinir hastası olmak için zamlı bilet mi alıyosunuz lan. Ben bıraktım bu sezon galatasaraylılığı size de tavsiye ederim ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Gazete de okudum da dünkü Cenk Tosun'u başta almaya çalışmışız Almanya'dan da 1 milyon olduğu için almamışlar. 1 maçta adam övmeyi sevmem ama, abi al bu çocuğu gönder Aydın'ı Sarpı'ı falan bonservisi olmadan. Yazıktır günahtır, ulan şu adamlardaki fizik bizde olcak ne farkımız olur, futbol beyni 0 adamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yok olm zengin kesimlere gelmemiş zam galiba.ucuz biletlere gelmiş haha. vip biletleri fazla gereksiz pahalı.batı tribünün anlarım protokol falan oldugundan ki ztn doluyor oraları . dogu bomboştu sivas maçında.yine boş olcakmıs eğer 2 gunde baya satmazsa gerçi takım iyi olsa millet stada akar 500 lirada olsa ama işte şu durumda yazık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yalniz popov cok hirslandi. rovan$ta 2 tane okutur benden soylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 o bitmiş mi kale arkaları iyi iyi edik 1 : imla edik 2 : varmı güney üstte olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 var. biz yine 5 kisi geliyoruz. sol kosedeyiz bu sefer, sıra 13. ben zaten macı izlemeye gitmiyorum ki yahu, yoksa hayatta vermezdim bu biletlere para. stadı izliyorum girdigim andan, cıktıgım ana kadar. atmosfer harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Bunlar gelip geçici heves bizde geçtik bu,yeni stadımız var yollarından seneye takım izleyemezseniz sahada,o stad dolmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 takım boyle kalacak degil ya duzelir elbet. stad guzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bende 12. sıra aldım bu sefer.tellere takılmıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 toggie said: takım boyle kalacak degil ya duzelir elbet. stad guzel baya.bende çok beğendim stadı,lig maçına gittim zaten çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bu arada şeyi sorcaktım stadın ordaki metro gişesi istanbul kart basıyor muydu ? ben geöen maç dönerken bastıgıma emin olamadım.öyle kartı okutmaya calıstım fakat aradan biri akbili soktu onun ödemesiylede geçmiş olabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paso geçiyor evet. Akbil veya pasosuz gitmeyin zaten sakın. Bir kiside olması yeterli gerçi kalabalık gidiyorsanız, tabii yeterli bakiye olmalı icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 gecen mac donuste akbil bitmisti. 4 kisi gecti bi ben kaldım. arkamda da bi milyon kisi var, cıksan cıkılmaz. yanımdaki adama dedim moruk senle beraber gecelim diye. tamam kardesim dedi gectik ehue. allahtan stadın ordaki turnikeler baya genis, 3 kisi bile gecersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 sen gene iyi niyetliymişsin, çoğu kişinin bastığına inanmıyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Eheh gordun mu o metro duragini bilmiyorum ama ordaki turnikeler stat turnikeleri gibi ayni, ustunden atlamak gibi bir secenegin yok. Bir suru de guvenlik var etrafta. Ama 2 kisi gecilebilir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar