Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Şu neill'daki uzun pas atma kabiliyeti orta sahalarda olcak, barcelona olcaz da, önümüzü kesiyorlar işte. Ulan şu sarp'tan hala kurtulamadık. ( Bu arada maçın son 60 dk sını falan seyrettim, cana'nın bir tane daha taşa giden uzun pası vardı, bir tane de yamulmuyorsam baros'un ayağına cuk diye oturan bir pası vardı, biraz daha geliştirirse iyi olur bu adam )

Birde Hakan Balta'yı gösterince, oha bu adam oynuyomuydu diye sordum arkadaşa.
Sosyal ağlarda paylaş

kale arkalarında biletler tamamen bitmiş

vipler yine baya boş olcakmıs.ben dogu vipten aldım bu sefer.batıyla aynı yer ama batı 50 lira daha fazla ne işse

yani üstlerde dolar.yine bi 40 bin olur

ayrıca biletixdeki eleman biletlere zam geldi dedi

ulan böyle yüzsüzlük görülmedi birde zam yapıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Gazete de okudum da dünkü Cenk Tosun'u başta almaya çalışmışız Almanya'dan da 1 milyon olduğu için almamışlar.

1 maçta adam övmeyi sevmem ama, abi al bu çocuğu gönder Aydın'ı Sarpı'ı falan bonservisi olmadan. Yazıktır günahtır, ulan şu adamlardaki fizik bizde olcak ne farkımız olur, futbol beyni 0 adamlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

yok olm zengin kesimlere gelmemiş zam galiba.ucuz biletlere gelmiş haha.

vip biletleri fazla gereksiz pahalı.batı tribünün anlarım protokol falan oldugundan ki ztn doluyor oraları . dogu bomboştu sivas maçında.yine boş olcakmıs eğer 2 gunde baya satmazsa

gerçi takım iyi olsa millet stada akar 500 lirada olsa ama işte şu durumda yazık :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...