valequenta Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Biz olimpiyatta iskence cekerken gelin burda oynayin demeyenler ancak deplasmanda mac izlemeye gelir Ali Sami Yen kompleksine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 eses maçı biletleri yine cuma mı cıkacak ya şu bilet sistemine birşey yapsınlar.fener maçlarına 3 hafta soraki maça bilet alabiliosun anaını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Kasımpaşa'da inönüde oynarken ve saha patates tarlasından beterken gelin birde siz oynayın nasıl desinler anlamadım. Kaldıki böyle bir talep gelirse allahtan size kalmamış, klüpler anlaşır sizde anca köpürüsünüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 4Ever said: beşiktaş türkiye genelinde oynasın her ay farklı bir şehirde. ulan topik bjk topicine döndü. Şimdi baros oynuyormuş dediler madem bu adam oynayacak kıvama geldi bursa macında neden yedek kulubesinde oturmadı.haginin götü sıkışınca mecbur oynatıyor tabi.büyük ihtimal tam olarak iyileşmemiştir hatta büyük ihtimal bu maçta bir daha sakatlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 olm sus ya. harbiden baros tek basına su takımı kurtarabilecek adam. adam oynamadan 6 gol nasıl atmıs hala inanamıyorum. takımın en golcusu herelde bu sezon baros asdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Esnaf said: hatta büyük ihtimal bu maçta bir daha sakatlanırolm şu laf yüzünden adam 2 senedir yataktan kalkamadı. her iyileştiğinde söylediniz istisnasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Türk Telekom, TT ARENA ismi basinda Ali Sami Yen Spor Kompleksi adini kullandigi icin Galatasaray'i mahkemeye verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ulan bir ıslıklandı adam yapılmayan kalmadı anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 mokoko said: Türk Telekom, TT ARENA ismi basinda Ali Sami Yen Spor Kompleksi adini kullandigi icin Galatasaray'i mahkemeye verdisafasdasf RTE Arena yapalım en iyisi biz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Bu nasıl bilet satışı lan :d yok kaşının üstünde göz var çarşamba gel yok sarışınsın perşembe gel yoksa bugün git yarın gel. Yönetim mükemmel bir yönetim sergiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 lan eses maçı satışa cıkmıs söylemiyonuz biletixe gidiyim derken gsmobile mıs koyim böyle işe sdf .hayır kontorlu hatta kabul etmiyorlar illa faturalı hat olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 artık hakemler yüzünden yenildiklerine inanıyolarmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yarın sanmıyorum ama olurda kaybedersek arenayı bu sefer harbiden yıkarlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ya ogrenciye gsbonus veriyorlar mı ? 200 liralık bitane alayım sırf şu biletleri almak için en güzel yerleri sömürüyorlar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 gs yönetiminin uyguladgi su politika.. ulan napsak da taraftari biraz daha komaya sokariz, napsak da tarftari biraz daha yolariz fln diye uzun süre dusunmenin ürünü gibi geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ya en geç yarın genel satış olmalı cuma günü nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mahkemeye mi verilmişiz şimdide :) Abi Adnan Polat çıksın açıklama yapsın RTE'e Türkiye'de şu kadar galatasaraylı var, bu ülkede futbol > siyaset, oy vermeme çağrısı yaparız falan desin, ayar versin, boynunu bükmesin, "saat kaç" muhabbetinden sonra yeni bir ayar vermiş olur, hemde kaybolan egosunu kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Ya ben şimdiye kadar verilmemesine şaşırmıştım zaten. Stadın adına sponsor alıp sonra eski adı kullanmak tam mini çakal kafası olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Telekom dava açmış galatasaray'a stadın ismi yüzünden. çok yüzsüz bu gs yönetimi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 mokoko said: Türk Telekom, TT ARENA ismi basinda Ali Sami Yen Spor Kompleksi adini kullandigi icin Galatasaray'i mahkemeye verdi arkada kalmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bilet satısındaki politika gayet guzel. dunyada da boyle zaten. mobile falan degil de yıllık uyelik bedelini verince bilet alabiliyosun. fb'deki sisteme benzer yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bırakın davayıda.gsbonuslu olan varmı burda bana 250-300 lira limitli yeterli calısmıyorum ogrenciyim.hali hazırda 2 tane kredi kartım var ama artık bilet alma düzeni gsbonusluya carta curta göre işlediğinden almak lzm derbide yaklasıyor ztn hani klube üyelik falan gsde nasıl bilmiyorum.fenerdeki sistemide tam bilmiyorum da gidip faturalı hat almam saçma da gsbonus alabilirim sanırım koalyca veriyorlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 benm ögrenci bir arkadasim almisti.. gerci yetiştirememşti derbiye gecen sene :D 2 haftada fln tam bitmişti işlemler gelmsti kart diye hatrlıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 mokoko said: mokoko said: Türk Telekom, TT ARENA ismi basinda Ali Sami Yen Spor Kompleksi adini kullandigi icin Galatasaray'i mahkemeye verdi arkada kalmıs fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 mokoko da heycanlanmış ama işte sazan medyasının haberlerinden biri daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar