Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eses maçı biletleri yine cuma mı cıkacak ya

şu bilet sistemine birşey yapsınlar.fener maçlarına 3 hafta soraki maça bilet alabiliosun anaını satim
Mesaj tarihi:
Kasımpaşa'da inönüde oynarken ve saha patates tarlasından beterken gelin birde siz oynayın nasıl desinler anlamadım. Kaldıki böyle bir talep gelirse allahtan size kalmamış, klüpler anlaşır sizde anca köpürüsünüz :)
Mesaj tarihi:
4Ever said:

beşiktaş türkiye genelinde oynasın her ay farklı bir şehirde.

ulan topik bjk topicine döndü.

Şimdi baros oynuyormuş dediler madem bu adam oynayacak kıvama geldi bursa macında neden yedek kulubesinde oturmadı.
haginin götü sıkışınca mecbur oynatıyor tabi.büyük ihtimal tam olarak iyileşmemiştir hatta büyük ihtimal bu maçta bir daha sakatlanır
Mesaj tarihi:
olm sus ya. harbiden baros tek basına su takımı kurtarabilecek adam. adam oynamadan 6 gol nasıl atmıs hala inanamıyorum. takımın en golcusu herelde bu sezon baros asdfdsf.
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

hatta büyük ihtimal bu maçta bir daha sakatlanır
olm şu laf yüzünden adam 2 senedir yataktan kalkamadı. her iyileştiğinde söylediniz istisnasız
Mesaj tarihi:
mokoko said:

Türk Telekom, TT ARENA ismi basinda Ali Sami Yen Spor Kompleksi adini kullandigi icin Galatasaray'i mahkemeye verdi
safasdasf RTE Arena yapalım en iyisi biz :)
Mesaj tarihi:
Bu nasıl bilet satışı lan :d

yok kaşının üstünde göz var çarşamba gel yok sarışınsın perşembe gel yoksa bugün git yarın gel.

Yönetim mükemmel bir yönetim sergiliyor.
Mesaj tarihi:
lan eses maçı satışa cıkmıs söylemiyonuz
biletixe gidiyim

derken gsmobile mıs

koyim böyle işe sdf
.hayır kontorlu hatta kabul etmiyorlar illa faturalı hat olacak
Mesaj tarihi:
ya ogrenciye gsbonus veriyorlar mı ?

200 liralık bitane alayım sırf şu biletleri almak için

en güzel yerleri sömürüyorlar sonra
Mesaj tarihi:
Mahkemeye mi verilmişiz şimdide :)

Abi Adnan Polat çıksın açıklama yapsın RTE'e Türkiye'de şu kadar galatasaraylı var, bu ülkede futbol > siyaset, oy vermeme çağrısı yaparız falan desin, ayar versin, boynunu bükmesin, "saat kaç" muhabbetinden sonra yeni bir ayar vermiş olur, hemde kaybolan egosunu kurtarır.
Mesaj tarihi:
bilet satısındaki politika gayet guzel. dunyada da boyle zaten. mobile falan degil de yıllık uyelik bedelini verince bilet alabiliyosun. fb'deki sisteme benzer yani.
Mesaj tarihi:
bırakın davayıda.gsbonuslu olan varmı burda

bana 250-300 lira limitli yeterli

calısmıyorum ogrenciyim.hali hazırda 2 tane kredi kartım var ama artık bilet alma düzeni gsbonusluya carta curta göre işlediğinden almak lzm derbide yaklasıyor ztn

hani klube üyelik falan gsde nasıl bilmiyorum.fenerdeki sistemide tam bilmiyorum

da gidip faturalı hat almam saçma da gsbonus alabilirim sanırım koalyca veriyorlar mı ?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...