toggie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bence de fazla geldi. hagi tam bize yakısan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Rijkaard futbolcu yönetmekten anlamıyor, Barcelona'da da sıkıntı olmuştu zaten gitmeden önce hatırlarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 hagi çok anlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 şu hagi varken rijkaaardın futbolcu yönetimine laf etmeyin hakkaten. Hagiye şöyle bi bakarsak misimovic başlı başına bi komedi, gelir gelmez cana ve insua'yı kesmesi ayrı komedi. hele kesmeye kalktığı cana'nın bugün en has adamı olması ayrı komedi. Kewell'ı da istemem demişti, yetmedi Neill'ı kesmeyi düşünüyomuş bi de. elimizde çok kaliteli oyuncular var dedi 3 isim saydı biri barış özbek. Ayhan bu takımın en önemli oyuncusu dedi, Servet her maç 11 çıkıyor, oynadığı dönem hata yapmayan Gökhan Zan sırf "bekler çok pozisyon veriyo" dedi diye kesik yedi. Tek hata yüzünden Ufuk'u yedeğe çekti Aykutla çıktı 1 ay maçlara. Peki Rijkaard naptı? Elindeki her oyuncuyu oynatmaya çalıştı. Tek hatası Elano'ydu, geri kalanlar için elinden geleni yaptı. Serdar Özkan'a bile sınırsız şans verdi adam. Ha bir de sezon başı Aykut tercihi vardı evet. O kadar. Cana'yı oynatmıyodu diyeceksiniz, e Cana hazır değildi zaten. Hagi de oynatmayı düşünmüyordu bir süre toparlayana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Galatasaray Kulübü'nde Mehmet Helvacı'nın koltuğuna artık Işın Çelebi oturacak. Kaynak: DHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 nileppezdel said: Rijkaard futbolcu yönetmekten anlamıyor, Barcelona'da da sıkıntı olmuştu zaten gitmeden önce hatırlarsanız. Futbolcu kendini yönetsin, adama ne insan gibi değer verdi futbolculara, bence gayette başarılıydı. Onun yönettiği adamlar ile barcelona devam ediyor. valequenta said: Galatasaray Kulübü'nde Mehmet Helvacı'nın koltuğuna artık Işın Çelebi oturacak. Kaynak: DHA ohhh git helvacı git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 said: Bugün toplanan Yönetim Kurulumuz, görev değişikliği yaparak II. Başkanlığa Sayın Işın Çelebi’yi, Genel Sekreterliğe Sayın Ali Haşhaş’ı getirmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunulur. Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Erken öten horozun başı kesildi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Helvacı istifaya zorlanıyor, bir zahmet varsa gururu gitsin. Bu arada bizim Aussie'leri özledim ya, Asya kupasında finale de yükselmişler Japonlarla oynayacaklar. Kewell konusunda bilmiyorum taraftar ne kadar sevse de Hagi belki sıcak bakmıyordur da, Neill gibi bir adamı düşünmemesi imkansız gibi geliyor bana, sanmıyorum o tarz birşey olacağını Bir de Adnan Polat'ın Misimovic'i kadroda tutmak istediğini seneye olası hoca değişiminde yararlanmak istediğini duydum, eğer böyle bir olay varsa gidip Hagi'nin istediği adamlara niye onca para döküldü? Yani herkes birşey diyor, Hagi'nin ağzından çıkmayan şeyler yazıldı basında çoğu kez ilk dönem. Oluyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 seneye hagi ile devam etmek intihar olur zaten.takımı biraz bile iyi yönetse çok isterim takımda kalmasını ama ciddi anlamda kötü yönetiyor ben bu kadar kötüsünü görmedim be arkadaş.yinede hagi gönderilirse üzülürüm sonuçta adam bizden biri :P yardımcılık felan yapsın takımda kalsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 aykutu alin. kotunun de kotusu var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 BulletRide said: Bir de Adnan Polat'ın Misimovic'i kadroda tutmak istediğini seneye olası hoca değişiminde yararlanmak istediğini duydum, eğer böyle bir olay varsa gidip Hagi'nin istediği adamlara niye onca para döküldü? Yani herkes birşey diyor, Hagi'nin ağzından çıkmayan şeyler yazıldı basında çoğu kez ilk dönem. Oluyor yanimisimovic i istesekte gönderemiyoruz şuan.rusya dışında bi takıma gidemiyor.rusyadada takım bulamadı heralde bu sabah istanbula gelmiş şu heriften yararlanamamak çok pis koyuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ya adnan polat gitmeden hiç birşey olmicak abi boku cıktı bi kere olayın sonu gelmez gibi en baştan taze kan lazım.adnan polat başkan oldukta lig şampiyonlugu bile göremeyiz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 oynasa bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 hayır hagi'deki nasıl bi nefret ben cozemedim. annesine kufur mu etti nedir yani? oturup konusulamayacak kadar ne olabilir aralarında? dusunuyorum dusunuyorum yok bulamıyorum ya. cezası neyse verilir, sonra konusulup tatlıya baglanır normalde her olay. neler neler gorduk su takımda da hicbisey gelmedi oyuncuların basına, gidip de misimovic gibi bi adamı sebebi bilinmeyen bir sekilde kadro dısı bıraktık. kimse de bisey demiyo yahu, su yuzden istemiyoruz diyen yok. disiplinsiz tavırları varmıs. bu mudur yani olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 irccilik yapmis hagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Yılan hikayesi resmen abi. İsyan etmemiz gereken bir olay ama nedense kimse bir şey diyemiyor. Nasıl oynamaz abi bu adam. Transfer olduğunda çok sevinmiştim, kursağımda kaldı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ondan sonra trde niye kaliteli adam oynamiyo. her gelen kalitelinin hayatini karartiyoruz lan burda. futbol hayatini sonduruyoruz adamlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Misimovic nasıl sakinliğini koruyor? Ben paramı alırım ense yaparım beni ırgalamaz mı diyor? Kariyer düşünmüyor mu bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 adam zaten iyi, baska yere gidip orda oynar, dinleniyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 toggie said: hayır hagi'deki nasıl bi nefret ben cozemedim. annesine kufur mu etti nedir yani? oturup konusulamayacak kadar ne olabilir aralarında? dusunuyorum dusunuyorum yok bulamıyorum ya. cezası neyse verilir, sonra konusulup tatlıya baglanır normalde her olay. neler neler gorduk su takımda da hicbisey gelmedi oyuncuların basına, gidip de misimovic gibi bi adamı sebebi bilinmeyen bir sekilde kadro dısı bıraktık. kimse de bisey demiyo yahu, su yuzden istemiyoruz diyen yok. disiplinsiz tavırları varmıs. bu mudur yani olay? misimovice resmen üzülüyorum ben yaa... hala yönetimle ortak zemin bulmaya çalışıyoruz, hocayla konuşmaya çalışıyorum yüzüme bakmıyo falan diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 o değilde bu kadroya rağmen hagiden daha kaliteli teknik direktör geleceğini mi sanıyorsunuz? takımın kadrosunda elle tutulur az adam var.. e geçtiğimiz senelrdeki hatalı transferler yüzünden gelecek olan hocanın adam akıllı transfer bütçesi alamayacağı ortada o yüzden galatasaraya ya bir şeyler yapıp adını duyurmak isteyen ümitli genç teknşk direktör gelir ya da gerçekten büyük hatır konularak iyi teknik direktör getirilir.. ulan fatih terim bile gelmedi.. düşünün yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 tugay =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Tugay bu kadronun önüne atılıp harcanacak adam değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 meğersem otransferleri tugay istyiyormuş.. böyle eilip haginin kulağına söylüyor arkadan sufl veriyor AHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar