Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adnan Polat saygınlığını kaybetmiştir , yapılan icraatlarını korumaktan acizdir , GS'yi sadakacılıkla beslemeye alışmış RTE'ye karşı savunamamış , aldığımızdan fazlasını vermemize rağmen bunu bile dile getirmeye korkmuş , sinmiştir. Tüzük gereği başkan olarak "Reis" ünvanına kavuşan birine yakışmayan hareketleri sergilemiş , taraftarda kapanmayacak yaralar açmıştır. Bu yüzdende - ki futbol tarihin en kötü seyirinde ek olarak - Şampiyonlar Ligini alsa Adnan bundan sonra birçok kişinin gözünde 5 para etmez bir hiçtir.
Mesaj tarihi:
AMa şu an değil? Ve belki de bundan sonra hiç "tu kaka" lık hareketler yapmayacak? Hagi gibi disiplin düşkünü bi adam kefil olur mu bişey düşünmese sizce?
Mesaj tarihi:
kazım isterse 3 gol ortalamasıyla oynasın umrumda değil.asıl sorun sen disiplinsiz diye keitayı yolluyorsun yılda maç ortalaması 10 bile olmayan kazımı alıyorsun akıl karı değil.

import said:

Adnan Polat saygınlığını kaybetmiştir , yapılan icraatlarını korumaktan acizdir , GS'yi sadakacayla beslemeye alışmış RTE'ye karşı savunamamış , aldığımızdan fazlasını vermemize rağmen bunu bile dile getirmeye korkmuş , sinmiştir. Tüzük gereği başkan olarak "Reis" ünvanına kavuşan birine yakışmayan hareketleri sergilemiş , taraftarda kapanmayacak yaralar açmıştır. Bu yüzdende - ki futbol tarihin en kötü seyirinde ek olarak - Şampiyonlar Ligini alsa Adnan bundan sonra birçok kişinin gözünde 5 para etmez bir hiçtir.

aynen öyle
Mesaj tarihi:
kazım'a laf ediyoruz da adam oynamazsa gonderilir yani. bedavaya geldi sonucta, milli takımda falan oynuyo. nasıl oynuyo hala tabi orası mechul. sonucta kulube maddi acıdan ciddi bi yuku yok. futbolu baltalarsa da ali turan gibi yallah der atarız takımdan.
Mesaj tarihi:
toggie said:

kazım'a laf ediyoruz da adam oynamazsa gonderilir yani. bedavaya geldi sonucta, milli takımda falan oynuyo. nasıl oynuyo hala tabi orası mechul. sonucta kulube maddi acıdan ciddi bi yuku yok. futbolu baltalarsa da ali turan gibi yallah der atarız takımdan.

yıllık 1.250 banamı veriyor kulup nasıl maddi zararı yok. Ayrıca maç başı aldığı para var, bilmem nesi var
Mesaj tarihi:
abi kendinizi kandırmayın

kazımdan bi bok olmaz

1-2 maçta illa iyi oynar gol mol atar bişi yapar ama genel olarak bi bok olmaz

sivas maçında önündeki adama basmıyordu.kaleci orda zaman geçiriyor top ayagında kaleciye baskı yapmıyor

öyle top ayagına gelince anca

bize öyle adamlar lazım değil.eğer adam olsa fener yollamazdı bunu yani.cunku fenerinde ihtiyacı var kanatta alternatifler yok fazla stochun filanın

şuan takım o kadar kotuki kazım bizi sırtlar gibi gozukuyor ama culio yekta stancu iyi gözüktüler.arda döndü

pinoda gelince kazım yedeğe.
Mesaj tarihi:
4Ever said:

toggie said:

yıllık 1.250 banamı veriyor kulup nasıl maddi zararı yok. Ayrıca maç başı aldığı para var, bilmem nesi var

yıllık parasına bakarak degerlendirirsek hicbi turlu karda degiliz ki zaten. takımda faydalı olan/olmayan ne kadar oyuncu varsa hepsi biseyler alıyor. hayrına oynayacak degiller sonucta.
Mesaj tarihi:
Ya adam bi pislik yapsın, huzursuzluk yaratsın, mücadele etmeyi bıraksın takıma zarar versin öyle konuşun be. Gayet istekli hırslı oynuyo işte. Oynadığı kadarı kar, hayrına da oynamayacak tabi. Gerekirse sezon sonunda yollanır. Zaten disiplin yönergesine uymazsa feshedebiliyomuş kulüp sözleşmesini
Mesaj tarihi:
kazım suan mucadele mi ediyor yahu

öyle dandik bi takıma gol attı diye hemen sahiplenilmiş adam

kazımın bu klupte çaycı olarak bile işi olmamalı.onu hemen sahiplenen taraftarda bit gitsin allasen.

yönetime inat sahiplenilmemesi lazım bu adamın

keitalar jolar misimovicler gitti bu takımdan saçmasapan nedenlerden

kazıma koyayım o yuzden.neyseki yeni transferler umut verdide kazımın ayagına bakmıcaz

o ruhsuz bakışları ile sahada bi bok yaptıgı yok.mucadele durdugun yerde top beklemekse mustafa sarp kaptan olsun

bamların yatacak yeri olmasada hepsine kazımdan daha cok saygım var

takımda kazmı izliceğime barışı ayhanı izlemeyi tercih ederim
Mesaj tarihi:
Fanboy olmadım da insanlar ikinci bi şansı hak eder, verildi şans değerlendirmez de hıyarlığa devam ederse gönderilir. Hagi kefil olmuş, yönetime değil Hagi'ye kızın. Daha kime kızacağınızı bilmiyosunuz Kazım konusunda
Mesaj tarihi:
kazımın hatalı koşu yapıp ofsayta düştükten sonra takım arkadaşına bağırıp çağırmasına ben sinirleniyorum be, siz nasıl sinirlenmiyorsunuz ?

bu adam fb'deyken böyle bağıramıyordu tabi, galatasaray'da bulmuş arkasında sabri'yi barış'ı culio'yu bağırıyo. mustafa sarp'a bağırsın da bi kavga çıksın diye bekilyorum eheh
Mesaj tarihi:
kefil olmak ayrı.yönetim kazımı almasa almazdı hagi istemiş olabilirde hagi vermiyor parayı

sanki tdlerin her istediği adamlar alınıyor

hagi hiç yoktan iyidir mantıgıyla harket etmiş.ayrıca ben hagiyi ztn td olarak sevmiyorum ve beğenmiyorum ki.işallah gider sene sonu
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...