Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

öncelikle akustik mükemmel.ben stada 5 te girdim tam.cok az kişi vardı.onlar bile hayvani ses cıkarabiliyorlardı.çok çok iyi olmus ya hayran kaldım.kulaklarım tıkandı sesten bi ara

en baştan başliyim

giderken cok rahat gittim diyebilirim.metrobus boş bile sayılırdı

neyse metroya geldim sıkıntısız.metroda da kalabalıktı ama normal bi günden farklı değildi rahat rahat stada girdim

stadın ordaki metro istasyonu daha cok yeni tabi boya bile yapılmamıs ıssız bir yer.biz metrodan indiğimizde istasyonda bi allahın kulu yoktu tenha bi yer ahha

neyse batı vipteydim ben.sağ tarafa dogru yürüyüp içeri girdim

öncelikle vipe gidiceğiniz zaman 200 lira vercekseniz sakın 4-5-6-7 sıralardan almayın.en az 8 den başlayın

benim biletim 4. sıraydı direk en önmüş.tellerden bir bok izlenmiyor 7. sıraya kadar.neyse ben 9 .sırada boş yer kaptım ordan izledim bi daha ordan alıcam çok güzel yerden izledim maçı

2 şer tuvalet cok yetersiz geldi batı vipte.bi tane büfesi bi tane kahveci bide çıtır çerezci var.cafeler falan stadın neresinde bilmiyorum.stand koymuşlar 2 tane falan o kadar bin kişiye

ve sigara içilebiliyor.devre arasında o giriş salonunda binlerce kişi sigara içti ölüyordum

giderken aydınlıktı tabi dönüşte heryer kapkaranlık önünü göremiyosun.stadın çevresini ve metroya giden yolu aydınlatmaları lazım kesinlikle.seyyar köftecilerin oraları falan ne öyle kapkaranlık

metrodaki gişeler kesinlikle yetersiz.yanlıs gormediysem 4 yada 6 tane akbil basacak yer oluyor.orda izdiham oluyor işte.

ben tam oturcaktım ki sivasın topu direkten döndü 82. dakkada fırladım ki 70lerde bile ufaktan cıkıodu millet

ben cıktıgımda koşan koşana.bende koştum.yinede izdiham oldu ama 20-30 dakkada eve geldim baya rahat bi şekilde.eğer kalsaydım o izdiham cok kotu olurdu.kızla falan gidilmez arabasız öyle diyim

bide metroya girerken kavga cıktı falan bi karambol oldu

maça gelince pegasus tribününde düzenli olarak bi 100-200 kişi bagırıyor onun harici geri kalan stad arada onlara katılıyor.ama takım bizi havaya sokamadı.golden sora rahat 45 bin kişi bagırdık kulaklarım patladı

bide dogu vipte anlamsız bir boşluk vardı kocaman kocaman anlamadım

staddaki güvenlikler daha yeni cogu ne nerde bilmiyor.acemilerde var.milletin yerlerine oturuyorlar falan kafalarına göre.bunlar düzelir tabi

ardaya uyuz oldum polat alemdar gibi bi tripler bi havalar.

eğer maçtan 10 dakka erken cıkıp hızlı adımlarla metroya giderseniz hiç bi sıkıntı olmaz.ama acil düzenlemeler yapılmalı tabi

teller çok yuksekmiş bide.umarım kaldırırlar.eğer 9. sırada yer bulamasam cıkardım staddan öyle diyim.

adnan polat gelmedi galiba maça bilmiyorum sallamiyim.neyse hava cok soguktu bugun.bide orası enteresan bi soguk ztn.götüm dondu kaç kat giyindiğim halde.
ısıtıcıları falan koysunlar

da takım cok kotu.stad boş oynar

ha bide evet normal dürümün yarısı döner dürüme 16 lira verdim :)
Sosyal ağlarda paylaş

90dk ayakta olunca güzel bir görüntü olmuyor ki , tam tersine kötü duruyor. Önemli yerlerde hareketlenip bağırmak , ıslıklamak , alkışlamak lazım sadece , onun dışında iş anlamsızlaşıyor . Bu amigo işi , yönetim beslemeli taraftar gruplarından falan kurtulmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bide şu var
gs taraftarı heryerde kendini belli etmek zorunda galiba.
maç saati gelirken metroyla stada gidelim diyen gs taraftarı yüzünden normal insanlarda metroya binemiyor.
nedeni tezahürat falan değil. hayvan oldukları için metroyu sallamaya başlıyor adamlar. sallama olayıda öyle böyle değil koskoca metro bi sağa bi sola.
yani insanlar korkup metrodan iniyorlar. çok fena ne diyim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de yaziyim bisiler. stada girise kadar biraz aziyet cektik. metroda falan sıkıntı yoktu, normal bi kalabalık vardı ama metrodan cıkınca stadla metro cıkısı arasındaki kapılarda yıgılmadan dolayı yavas yavas aldılar herkesi iceri 5-10 dk bekledik orada.

oturdugumuz yer guney ust oldugundan hemen sol taraftan kapıya dogru gidelim dedik. malesef polisler burada da aynı ali sami yen'de eski acıgın arkasına otobuslerini dizdikdileri gibi orayı da kendilerinin ilan etmisler. 10 metrelik mesafe icin butun stadı dolasmak zorunda kaldık.

stadın kapıları falan cok rahat, giris cıkısta hicbir problem yok. en ustlere cok yakın bir yerde oturmamıza ragmen az merdiven cıkarak yerimize gecmemic cok cok iyi bi hareket olmus. saha zemini stad dısında yurudugumuz yerin altına dogru uzuyormus cunku.

neyse yerimize gecik, ben inanamadım gozlerime. bu kadar yuksekten mac seyretmemistim daha once. tribünlerin dikliginden falan once bi korktum. saha nerdeyse kusbakısı gorunuyordu ama gorus acısı muhtesemdi. stadın her noktasını en ince ayrıntısına kadar gorebiliyoduk. futbolcular uzaklıktan dolayı kuculmuslerdi tabi onları secerken zorlandık baslarda. ama korkuluklarla birlikte inanılmaz konforlu olmus ust koltuklar. butun mac kollarımı ondeki korkuluga dayayıp yerimde oturarak rahat rahat seyrettim. neydi o sami yen'deki itis kakıs. acaip rahattım vallahi. 25 lira olursa her zaman bu koltuklar her maca giderim herelde.

akustik baya baya iyi. fizban'ın dedigini anlamadım ben stadda cok iyi olduguna karar verip televizyonda vazgecmek garip. tv'de zaten hicbi zaman staddaki ses aynen gelmez, cok sacma oyle olursa. benim yanımda kuzen vardı bi ara birbirimize soylediklerimizi duymuyoduk yani. daha baska bisey demiyim. tum stadın bagırması icin takımın iyi top oynaması lazım, bir de erken gol bulurlarsa o zaman akar gider iste butun mac.

devre arasında tuvaletlerde biraz sıra vardı ama iseyecek yer bol oldugundan 2-3 dakikada eridi kuyruk. yiyeceklerin pahalı olacagını tahmin edip bambi'de yemek yiyip gelmistim stada. ama sosisli 6 lira falandı yani, cok abartı deil. vip'dekilere geciriyolar sanırım yiyecekten.

dogu ve batı vip'nin cogu bostu. ben mac saatine kadar lounge'da takılır gelmezler diyodum ama bilet satılmamıs demek ki. biletler gereksiz pahalıydı o bolumlerde.

skorboard fotograflardan cok kucuk duruyou ama gayet hayvan gibiymis. ve cok net goruntu yani. baya memnun kaldım ondan da.

teller cok cok kotu gorunuyor. kaldırılması lazım. iceri atlamayı dusunenlere de onceden onlem alıp stada almama, para cezası falan ne varsa bildirsinler. boyle olmaz yani. here o yedek kulubesinin arkasındaki teller falan ne oyle 2 metre. en azından numaralı ve kapalının onundekilere hic gerek yok diye dusunuyorum.

staddan cıkıs girise nazaran biraz daha rahat oldu diyebilirim. gecen hafta gidenler korkutmuslardı ama o kadar da kotu degildi durum. herelde dersini alanlar metroya yonelmedi bu sefer ya da bir cozum uydurmuslar. yine bekleye bekleye gittik ama o kadar da olur yani. herkes bir anda metro istasyonuna girse daha beter olacaktı.

istedigim bi kac sey var simdi. birincisi ua'nın oldugu yerdeki koltuklar sokulsun. ayakta dikilecek onca yer bırakılmıs, koltuklar katlanıyor ama hala uzerine cıkan hayvanların koltuk falan haketmiyor. sokulsun, istedikleri gibi tepinsinler sonra. rahat etsinler.

polis kendine baska yer bulsun. kapıların onunu tıkayamazlar, gidin arabanızı baska yere park edin kardesim. ali sami yen'de eski acık cıkısında cektirdikleri eziyeti hatırlıyoruz. arenada aynı boku yemesinler.

yonetimden de yok ua'nın onunde standın tepesine cıkan dallamayı indirmesini instiyorum. babasının malı gibi kullanmasın su stadı taraftar. amigoluk devri bitsin artık. koca seyin tepesine cıkıp kendini orkestra sefi falan zannediyor eleman herelde. olmasın bu. oturdugu koltukta (ya da uzerine cıktıgı) ne yaparsa yapsın.
Sosyal ağlarda paylaş

batı vip fulldu be abi öyle aralarda tek tek bosluklar vardı.

ama dogu vip baya bi boştu ki dogu vipin 1. katı 50 lira daha ucuzdu.koltuk sahiplerinden gelmeyenler olmustur herhalde.cunku vip koltukların baya bi kısmı satılmıstı bana gelen mailde

bide telelr çok kötü evet. oyuzden diyorum 4-5-6-7. sıralardan almayın.teller kalksa 10 numara olur en öne otururum vallahi.ama telleri ya dahada kısaltsınlar yada kaldırsınlar baya etkiliyor görüşü.

vipte demek daha pahlaı yemek.ben yemicektim ama midem bozuk diye cornflakesle saatler geçirince dayanamayıp yedimö

bide stadın şöyle storeu cafesi falan onlar ne tarafta
Sosyal ağlarda paylaş

o kucuk storeu gördüm ama çok kalabalıktı

hani böyle stadın içinde var mı diye sordum

ben cafe oturucak cafe falan göremedim

acaba vip 2 de falan mı ben vip 3 teydim

bide ilk defa gittiğim için fazla araştırma yapamadım.es es maçında daha detaylı dolanıcam etrafı.
Sosyal ağlarda paylaş

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs031.snc6/166156_144044938985979_100001414225551_259368_680608_n.jpg

http://i942.photobucket.com/albums/ad268/attarena/OCAK_2011/15ocak11volkan/IMG_2482.jpg

http://img824.imageshack.us/img824/323/20110115142116.jpg

surası iste abi. vip lounge diye tabelalar var zaten. bi yerlerde gordugume eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

bura direk stad girişinin oldugu yer sanırım.ben direk batı tribününe yürüdüğüm için ordan buralara geçiş yok :)

bi dahada geri dönmedim o tarafa.demek girişte bakınmak lazımmış :)

ztn bi daha gidişimde cıkıştaki seyyar satıcılardan köfte yicem.dün karambole geldi

bu arada tvde gördümde 350 liralık vip kısımları boş kalmış.

onun fiyatlarını indirmeleri lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...