Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 o diilde bi misimovic vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 30 luk adamları alacağına al böyle gençleri işte. Hagi istediği isimleri aldırdı heralde, Culio'yu da ilk kez duymustuk tıkır tıkır oynuyor herif. Stancu da gelirse yararlı olacaktır. BİR KERE ADAM FORVET, 1 SENEDİR FORVETSİZ BU TAKIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 misimovic rus klüpleriyle görüşüyormuş olmazsa antremanlara katılcakmış.zaten rus takımlarından başka takımada gönderemiyoruz.çok üzülüyorum lan adama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Hayırlı olsun stancu, heralde bitti. Bavulunu toplayıp kampı terk ederken, elinde GS atkılı resimleri akıyo ntvspor'da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 başbakana ıslıktan sonra kasımpaşalı topcuya 7 trilyon veriliyor aahha tesaduf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Zapata Sabri Neill Servet Insua Cana Yekta Culio Kazım Arda Stancu soyle bisi cikar. BAM yok, daha ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 keşke dediğin gibi cıkıcak olsa kadro :) bakalım ben ayhanın hemen kesilceğini insuanında oynicagını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 @esh Uskudarda oturuyorum ama yillar once FMde tanismistim stancuyla sonra cok merak ettim adami baya iyi oynuyordu cunku.Oturup maclarina falan baktim gercekten iyi mi diye oyle ogrendim. `Agir bir forvet degil ceza sahasi disindan cok güzel sutlari var, zaman zaman frikik kullaniyor, dribblingi iyi.Gerekirse orta sahaya kadar gidip top cikariyo ve son vuruslari cok iyi.` Boyle tarif ediyor baskalari da stancuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 aynen, düzenli FM oynayan adamın stancu'yu bilmeme ihtimali zaten yok romanya ligi'nin transfer rekoru olacakmış bu arada GS ile resmen anlaşırsa Stancu asdfasd Yekta içinde, yani adam sene sonu serbest kalsa BJK, FB ve TS'de adama talip olduğundan GS'nin alması zorlaşabilirdi. Ha o kadar para döküp arada almaya değer mi? Bence değmez, alacaksan Simao gibi zarara dokunmayacak bir miktara almalıydın. Yine de Yekta çok iyi bir transfer bence, GS'ye hayırlı olsun Adamlar ara transferde cidden döktürdü ya, Hagi'nin etkisi olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ustteki kadroyla gs her maç 4 5 yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 sakin ol mokoko. kıskanılacak bir kadro değil zaten dert etme das. servet falan hiç içime sinmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 kıskançlık olarak algılanıcak bişi solemedim ztn. kadrodaki savunma oynamayı bilmeyen adamlar çok fazla. kazım,arda,stancu,culio,yekta bunların hiçbiri defansa yardım edicek adamlar değiller. e stoperde de servet gibi bi adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 mokoko panik olmus :) yok be olm en fazla ilk 5 e gireriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 mustafa sarp, barış falan savunma yaptı da o yüzden 8. yiz zaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 cana tek yeter savunmaya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 mokoko said: ustteki kadroyla gs her maç 4 5 yer.her maç yemese bile bi kaç maç fark yer hehehe. Aşırı kalitesiz bi takım oldu çıktı gs. T.d. Ünden tut yabancıları yerlileriyle bi anadolu takımından farksız. Yazık gs ı şu hale getirenlere... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Masquerade said: Zapata Sabri Neill Servet Insua Cana Yekta Culio Kazım Arda Stancu soyle bisi cikar. BAM yok, daha ne?çok pozisyon veririz böyle.hagi riske girmeyi seven biri değil bence yekta yerine ayhan oynar gene yektayıda arada sırada culio yerine yada kritik maçlarda oynatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ayhanla da cok pozisyon vereceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 yani ahah ayhan olunca ne fark edicek daha risk alınmıcak bir durum yok valla baros iyiletşince hatta stancu barosu dayasınlar ileri kaybedicek ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 en azindan hardcore atak oynadik da kaybettik dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ayhanla tabi çok pozisyon vericezde ben haginin kafasına göre konuştum :P.bence bam lardan biri gene kesin oynayacak.bende isterim hiç birinin oynamamasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 y alla allah. sanki bugunku kadro daha mı iyi bundan? cok biliyonuz hemen 4-5 yemisiz. su anki kadroyu yazıp karsılastırın hangisi daha cok yer ondan sonra soyleyin. bu arada stadın fiyat listesi ne alaka lan oyle? oldu olacak butun koltuklara ayrı fiyat cekseydiler tek tek. ben simdi guneyden bi bilet alıp orada istedigim yere gecemeyecek miyim? koltuguna oturma kulturu yerlesti mi daha resmi mac oynanmadan anlamadım. en ucuzunu alırım valla, oturtmazlarsa baska yere gezerim ben de stadda surekli. zaten macı falan izlemicem, fotograf cekilirim bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/7904374/10/alex5373-resize.jpg?width=610 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Yarın Fanatik gazetesi arka sayfada şu ilan olacak. http://i55.tinypic.com/2hs7uwx.jpg Sosyal ağlardan, forumlardan el birliği ile toplanan para ile verilmiş ilan. Transfer ve iddaa eki sayesinde baya satılır gazete, dikkat çekecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bu arada biletix'te normal bir açıklama gelmiş kategorilere. http://www.biletix.com/event.htm?id=MFC02 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar