Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

@esh Uskudarda oturuyorum ama yillar once FMde tanismistim stancuyla sonra cok merak ettim adami baya iyi oynuyordu cunku.Oturup maclarina falan baktim gercekten iyi mi diye oyle ogrendim.

`Agir bir forvet degil ceza sahasi disindan cok güzel sutlari var, zaman zaman frikik kullaniyor, dribblingi iyi.Gerekirse orta sahaya kadar gidip top cikariyo ve son vuruslari cok iyi.`

Boyle tarif ediyor baskalari da stancuyu.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen, düzenli FM oynayan adamın stancu'yu bilmeme ihtimali zaten yok

romanya ligi'nin transfer rekoru olacakmış bu arada GS ile resmen anlaşırsa Stancu asdfasd

Yekta içinde, yani adam sene sonu serbest kalsa BJK, FB ve TS'de adama talip olduğundan GS'nin alması zorlaşabilirdi.

Ha o kadar para döküp arada almaya değer mi? Bence değmez, alacaksan Simao gibi zarara dokunmayacak bir miktara almalıydın.

Yine de Yekta çok iyi bir transfer bence, GS'ye hayırlı olsun

Adamlar ara transferde cidden döktürdü ya, Hagi'nin etkisi olsa gerek
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

ustteki kadroyla gs her maç 4 5 yer.
her maç yemese bile bi kaç maç fark yer hehehe.
Aşırı kalitesiz bi takım oldu çıktı gs. T.d. Ünden tut yabancıları yerlileriyle bi anadolu takımından farksız.
Yazık gs ı şu hale getirenlere... :(
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Zapata
Sabri Neill Servet Insua
Cana
Yekta Culio
Kazım Arda
Stancu

soyle bisi cikar. BAM yok, daha ne?
çok pozisyon veririz böyle.hagi riske girmeyi seven biri değil bence yekta yerine ayhan oynar gene yektayıda arada sırada culio yerine yada kritik maçlarda oynatır.
Sosyal ağlarda paylaş

y alla allah. sanki bugunku kadro daha mı iyi bundan? cok biliyonuz hemen 4-5 yemisiz. su anki kadroyu yazıp karsılastırın hangisi daha cok yer ondan sonra soyleyin.

bu arada stadın fiyat listesi ne alaka lan oyle? oldu olacak butun koltuklara ayrı fiyat cekseydiler tek tek. ben simdi guneyden bi bilet alıp orada istedigim yere gecemeyecek miyim? koltuguna oturma kulturu yerlesti mi daha resmi mac oynanmadan anlamadım. en ucuzunu alırım valla, oturtmazlarsa baska yere gezerim ben de stadda surekli. zaten macı falan izlemicem, fotograf cekilirim bol bol.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...