Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Lincoln Feldkamp'tan sonra yalan oldu zaten gayet. Haldun'un ona çıkışı haklıydı, o adamı kontrol etmek, disiplin vermek ya da pohpohlamak teknik direktörün işi.

Rijkaard'ı getirmekte problem yok, patladı o ayrı ama tutmayan transfer için Haldun'u suçlayamazsın zaten.

Haldun2unb farkı verilen listede üst sıralardaki alınamaz denen adamları iyi meblağlara getirmesiydi, Adnan gibi listenin dibinden 40 gün pazarlık yaparak üç kuruşa kolpa adamları getirmiyordu

lincoln skibbe ile tıkır tıkır oynuyordu. ne olduysa bülent korkmaz geldikten sonra oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

putlaştırmak falan değil, insanlar haldunla adnanı karşılaştırınca aradaki uçurumu görüp haklı olarak dertleniyor. haldun üstünelin getirdiği tüm adamlar başarılı olmadı belki ama en azından istediği tüm adamları bir şekilde klübe kazandırdı.

haldunun icraatlerden sonra , adnana bakıyorsun 2 senedir biglia peşinde adam, onu bile alamadı. tek yapabildiği icraat boşa çıkan saçma sapan türk futbolcuları kadroya hiç vakit kaybetmeden katıp, 6 ay sonra üstüne para verip takımdan kovmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Haldun'a verilen bütçeyle Adnan'a verilen bir mi ki şu muhabbeti yapıyosunuz yapmayın lütfen.
Lincoln
Elano
Keita
Baros
bunlardan hangisi 5M eurodan daha az rakamlara geldi?
8-10 M euroya herkes oyuncu satın alır, tamam haldun o oyuncuları Türkiye'ye gelmeye ikna etti bu bir başarı ama tekrar diyorum adamı putlaştırmaya gerek yok.
Düzeltme yapalım maaş kriteri de var bu işin içinde daha, Adnan Sezgin'e deniyor ki 5M eurodan ucuz alıcaksın maksimum Arda kadar maaş vericeksin adam da getirebildiğini getiriyor işte bu şartlar altında ötesi de yok.
Kızıcaksanız Polat'a kızın Sezgin'e değil.
Sosyal ağlarda paylaş

UniRoss said:

Abi yeter Haldun da haldun amma abarttınız. Tamam ben de seviyordum adamı yıldızları getirdi diye de onun kadar Rijkaard'ın adı da getirmişti o yıldızları bu 1.
2.Si ne yaptı takım o yıldızlarla?
3. Lincoln'ün problem yaratıp gitmesinin sebebinin Haldun Üstünel olduğu falan çıktı ortaya.

Bakıyorum gelenler de hep çürük yada problemli adamlar sonuçta. Adam iyi transfer yaptı okey de putlaştırmayın.
Adnan Sezginini bitim kadar sevmem ama takımın parasını pis pis heriflere saçmıyor en azından.

neyi abarttık, kotu adamlar mı geldi haldun doneminde? bi karsılastıralım isterse ikisinin getirdigi adamları. liste cıkaralım? gelenler de curuk falan degil, yerlilerin bok yemesi yuzunden ne rijkaard kaldı ne elano.
Sosyal ağlarda paylaş

hepsi aynı sezon alınmadı herelde. her sezon bası belli butce vardır ona gore transfer yapılır. her adam icin ayrı ayrı butce belirlenmez. kewell bedavaya geldi mesela. baros 5.5 milyona geldi.

bu sene de misimovic'e bayıldılar, hagi saolsun durduk yere bitirdi birden adamı. onun dısında gelenler de iste pino, insua, cana.

o donemde transferlerden medyanın haberi bile olmuyordu. hic adı gecmeyen adamlar tak diye gece yarısı acıklanıyodu. simdi bunu yapamıyor olmamız bile basarısızlıgın bir gostergesi.

teknik direktor konusuna hic girmiyorum zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrar diyorum Adnan Sezgin'i beğenmiyorum.
Ama aradan zaman geçip de arkama dönüp baktığımda Haldun'un da başarısız olduğunu görüyorum.
Galatasaray transfer politikası tamamen yanlış.
Dünya üzerinde bizimki gibi bi transfer politikası izleyip başarılı olan klüp yok.
Misimoviçe elanoya vericekleri parayı kıyıp da selçuk inana,yekta'ya,volkan şen'e verseler bugün ligin dibinde olmazdık.

not:
Kewell,Baros,Elano,Keita beraber alınmadı mı?
Toplam maliyetleri maaşlarıyla beraber 30M'nun üzerinde değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

maaşları hesaba katacaksan zaten türkiyede 3 büyükler yabancılara yılda 1.5 milyonun altında maaş vermiyorlar. "Yıldız kategorisi"ndeki oyuncularda bu rakam 2 milyondan başlıyor, 3.5e kadar çıkıyor. Eh 4 senelik anlaşmadan zaten kişi başı 8 ila 14 milyon euro sadece maaşlar ediyor.

Maaşları hesaba katıp büyük para harcanıyor demek hata yani.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca kazımla ilgili bişey daha diyim. tek başına bizi yendiği her hava topunu filan aldığı gs fb maçında keşke bize gelse demiştim. çok çok iyi transfer kazım. kazım ne yaaa nası transfer bu yaa diyenler galatasaraylılığa minimum ölçekte devam edebilirler ama futbol izlemeyi bıraksınlar
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...