DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 3 yıl sonra falan fm oynamaya başladım, baktım bizimkiler yönetmeyi beceremiyor, geçtim gsnin başına. leverkusenden 7 liraya vidalı aldım bi tek, takım takır takır işliyor valla. yardırıyoruz muntazaman ne lig ne uefa kaldı, adnan bi baksın vidale dsfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 zaten o mevkiye sezon başında bi adam alsaydık yardırmasakta en azından ilk 5 te olurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 DoruK said: 3 yıl sonra falan fm oynamaya başladım, baktım bizimkiler yönetmeyi beceremiyor, geçtim gsnin başına. leverkusenden 7 liraya vidalı aldım bi tek, takım takır takır işliyor valla. yardırıyoruz muntazaman ne lig ne uefa kaldı, adnan bi baksın vidale dsfsd. Aynen bende Fm2011 kurucam deli etti adamlar, shortlist yapıp mail atıcam klübe, şunları alın diye. Ronaldinho falan gelirse ben bırakıyorum zaten Newcastle'ım var paşalar gibi, Tugay'ıda alıcam irish pub'a gidip bira içiçez beraber izlerken maçlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bugün otobüste bi gazetenin arka sayfa haberi şöyleydi; "kazım ve formica'yı terim istedi" dedim heralde rüya görüyorum fatrih terim ne ara geldi gs'nin başına.. meğer eylülde terim geçecekmiş takımın başına, şimdiden hazırlıklara başlamış lol. neill ile baros'un üzerinde tik, kewell ve pino'nun üzerinde de kocaman çarpı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 kewell i satarlarsa yırtarım o stadı enginlere sığmam taşarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 APUUHAUHFIAUSDHLIUAJKBTER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 abi kewell gitsin satılabiliyosa. bitti bitiyo. verimi düşükken tutmanın manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 yoksa seviyorum kivılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ya ben de bugun ucakta gordum aynı gazeteyi, onceki yolcu bırakmıs koltugun uzerine. baktım terim'in hayali falan yazıyo. sonra aynı gazetede ikinci yarı fiksturune falan baktım, butun macların ic saha/dıs saha yanlıs yazılmıs. seni gazete diye yapanın anasını diye devam ettim sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Terim zaten son olaydan sora bi daha gelmez heralde uzunca bi süre :) Hem kendi gelmez, gelecek olsa da hadi len denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 http://haber.gazetevatan.com/alex-kadar-iyi/351365/5/Spor adam lafa alexle girio alexle bitirio. ne kompleks olmus herkeste lan asdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 bu fabian torres kim ya menejer felanmı? yoksa sırf yabancı diyemi yazdırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 haber başlığına dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ahahah ben şaka sanıyordum lan harbiden ameleymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 aadsdsasa kovdukları fb atkısı açan adam yerine yeni transfer culio asdsadssa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Bende hakkında iyi şeyler ümit etmek istiyorum da adam şaka maka ameleymiş, hiç bir altyapısı yok 19 yaşında futbola başlamış. Kağıt üstünde ne kadar kötü şey varsa, bu adam öyle. Umarım içinde Maradona olup, futbol oynamayan insanlardan çıkarda bu iletiler hepimizi şok eder. Kazanan Galatasaray olur. ( yersen :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 bu yeni çıkan formanın fiyatı: 175 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ROHOHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 formanın normali 92 TL miş. ama ambleme simetrik bi şekilde tt arena baskısı olan versiyonu 175TL miş. bu versiyon açılış maçında kullanılcakmış. http://1.bp.blogspot.com/_ouuuojZNI6c/TSdS0wHQkRI/AAAAAAAAIcg/nh5tcRoREc8/s1600/2011-01-07_194738.jpg bi baskıya mı veriolio 80 lira asdasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 şu türk telekom yazısı ne kadar kötü öyle ya.forma zaten kötü o yazıyla birlikte daha bi kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ya şu türk telekom bir amblem falan tasarlasa güzel ibşide öyle kütük gibi türk telekom yazmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Bence formanin gideri var 90tl de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 resimdeki forma 175 tl ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ben evde kendim yaparim arena resmini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 forma güzel çubuklu sevmişimdir hep fakat arena amblemi ne boka yarıyor acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar