Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

3 yıl sonra falan fm oynamaya başladım, baktım bizimkiler yönetmeyi beceremiyor, geçtim gsnin başına.

leverkusenden 7 liraya vidalı aldım bi tek, takım takır takır işliyor valla. yardırıyoruz muntazaman ne lig ne uefa kaldı, adnan bi baksın vidale dsfsd.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

3 yıl sonra falan fm oynamaya başladım, baktım bizimkiler yönetmeyi beceremiyor, geçtim gsnin başına.

leverkusenden 7 liraya vidalı aldım bi tek, takım takır takır işliyor valla. yardırıyoruz muntazaman ne lig ne uefa kaldı, adnan bi baksın vidale dsfsd.

Aynen bende Fm2011 kurucam deli etti adamlar, shortlist yapıp mail atıcam klübe, şunları alın diye. Ronaldinho falan gelirse ben bırakıyorum zaten Newcastle'ım var paşalar gibi, Tugay'ıda alıcam irish pub'a gidip bira içiçez beraber izlerken maçlarını.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün otobüste bi gazetenin arka sayfa haberi şöyleydi;

"kazım ve formica'yı terim istedi"
dedim heralde rüya görüyorum fatrih terim ne ara geldi gs'nin başına.. meğer eylülde terim geçecekmiş takımın başına, şimdiden hazırlıklara başlamış lol.

neill ile baros'un üzerinde tik, kewell ve pino'nun üzerinde de kocaman çarpı vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben de bugun ucakta gordum aynı gazeteyi, onceki yolcu bırakmıs koltugun uzerine. baktım terim'in hayali falan yazıyo.

sonra aynı gazetede ikinci yarı fiksturune falan baktım, butun macların ic saha/dıs saha yanlıs yazılmıs. seni gazete diye yapanın anasını diye devam ettim sonra =)
Sosyal ağlarda paylaş

Bende hakkında iyi şeyler ümit etmek istiyorum da adam şaka maka ameleymiş, hiç bir altyapısı yok 19 yaşında futbola başlamış. Kağıt üstünde ne kadar kötü şey varsa, bu adam öyle. Umarım içinde Maradona olup, futbol oynamayan insanlardan çıkarda bu iletiler hepimizi şok eder. Kazanan Galatasaray olur.

( yersen :) )
Sosyal ağlarda paylaş

formanın normali 92 TL miş. ama ambleme simetrik bi şekilde tt arena baskısı olan versiyonu 175TL miş. bu versiyon açılış maçında kullanılcakmış.

http://1.bp.blogspot.com/_ouuuojZNI6c/TSdS0wHQkRI/AAAAAAAAIcg/nh5tcRoREc8/s1600/2011-01-07_194738.jpg

bi baskıya mı veriolio 80 lira asdasds
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...