Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Holy said:

FB Barış Özbek'i alırsa sevinirim ben. Ezeli rakibimize yardım edelim biraz da yükselsin adamlar ya, yazık oluyo böyle 10. sırada falan.

Barış'ı da malzemeci yaparız işte, sahadan uzak kalmaz.

Yalnız Kazım'ı aldık güldük eğlendik de, siz Barış'ı alırsanız Baroni veya Selçuk'tan iyi performans gösterir şaka maka
Mesaj tarihi:
ya şu barış hakkatne böyle gitmesi öncelikli bir adam değil.sarp ayhan falan varken hele.barışa abartı tepki veriliyor.

barış bana göre iyi bir yedektir.ihtiyaç oldugunda oynuyor cocuk.yapısı tarzı dengesiz adamın.fakat oynadıgı zaman en çok mucadele eden adamların başında.arada supriz golleride var

aslında sarpa verilen şans barışa verilse bu kadar puan kaybetmez en azından 11 kişi oynardık kaç maç

sarp ile oynadıgımız her maç 10 kişiydik.ben barışı beğeniyorum.sırf bi tekme attı kırmızı kart gördü diye o gün bugündür adama sarpla aynı muamele yapılıyor
Mesaj tarihi:
"sabri ugan twitter" said:

Galatasaray, bir ara Trabzonspor'la da ismi geçen, Cluj'un 1983 doğumlu Arjantinli sol kanat oyuncusu Culio'yla anlaştı..

hayırlı olsun şarkıcı isimli topçunuz.

http://en.wikipedia.org/wiki/Emmanuel_Culio

wikisiden gorduğum kadarıyla kariyerinde toplam 6 gol atmıs bir orta saha oyuncusu.

http://www.youtube.com/watch?v=WUTJgk0HFqw
Mesaj tarihi:
Ne dostluk gösterisi be, yeni stadınızı açılmadan işgal ettik zuhah diyebilmek için trollük etmiş, trollük eden işçi kovulabilir np

edik: Culio'nun Roma'ya attığı goller güzel, özellikle 2.si enfes. Öyle oynarsa iyi de o göbekle zor yani, daha da büyür hem bizim yemeklerle :P
Mesaj tarihi:
acitasyonun dibine vururlar artık. dusene bi tekme de bizden hesabı. ayrıca o isci galatasaray'in iscisi degil, kulup nasıl kovsun?

o iki atkı yanyana gayet guzel bi goruntuydu bence. guvenlik gorevlisinin densizligi. iki kulup arasında iliskiler baya sorunsuz su donemde, biraz zor bozarlar arayı boyle mal haberlerle.
Mesaj tarihi:
adamın trolluk falan yaptığı yok. dikkat edersen bide yanında gsli bi arkadaşı var atkı açan. adam bildiğin dostluk mesajı tarzında bişi yapmaya çalışmış. hakkaten ayıp şu yapılan. baska dicek bişi yok. ciddi ciddi yapılanın haklı olduğunu savunacaklarında suratına tukureyim şimdiden.

bu arada yapanın gs yonetimi olduğunu falan dusunmuyorum. ama su haberlerden sora umarım adnan polat falan konuyla ilgilenirde adam için bişiler yapar.
Mesaj tarihi:
toggie said:

acitasyonun dibine vururlar artık. dusene bi tekme de bizden hesabı. ayrıca o isci galatasaray'in iscisi degil, kulup nasıl kovsun?

o iki atkı yanyana gayet guzel bi goruntuydu bence. guvenlik gorevlisinin densizligi. iki kulup arasında iliskiler baya sorunsuz su donemde, biraz zor bozarlar arayı boyle mal haberlerle.
yanlış anlaşılmasın Galatasaray Klübüne dediğim birşey yok,ama kovan adama hayvan diyorum,atkıyı çekip alan güvenlik görevlisine master hayvan diyorum.
Mesaj tarihi:
Kusura bakma da Aziz'in falan o stadla ilgili, ya da Fenerbahçe'li yazarların, taraftarların o stadla ilgili yığınla sözünden sonra o stadda fenerbahçe atkısı açtırılmaz. Yemişim dostluğu, dost öyle laflar ediyorsa o dostun atkısı oraya girmez.
Mesaj tarihi:
yahu ege yeter be abicim şu fanatiklikten,at gözlüğünden kurtul yahu.

yemin ediyorum trollüyorsun bazen he saçma saçma.abicim stada laf eden yok ki nereden dinliyorsun.10 numara stad işte avrupanın en iyi 10 stadından biri,iyi ki de yapıldı zaten lafımız yok.

bizim konuştuğumuz o stad ile ilgili olan şey devlet tarafı.gayet mantıklı bir istek Aziz Yıldırım ne diyor;madem ben kendi yardım almadan stad yaptım,salon tesis yaptım ee sen Galatasaray'a stad yapıyorsan bana stad yapma ülkenin ve klübün işine yarıyacak birşey yapalım diyor ne var yani.

Ntvspor'da çok güzel bir laf etti Aziz Yıldırım,biz yaptık,Kayseri yaptı,Galatasaray yaptı şimdi Beşiktaş ve diğerleri yapsın sonuçta ülkenin yararına bunlar devlet deseki stadları ve ne diyebiliriz devletin zaten dedi.

Adamın mantığı gayet saygılı ve doğru,kimseyi yaralayacak birşey de demedi hala neyin lafı ben anlamıyorum ya.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

ben de dereağzının iğrenç halısahasında maç yaparken gs forması giymek istiyorum.. dostluk kardeşlik..

ne oldu? fıssss..
giy abi bizim arkadaşlar giyiyor babalar gibi ne olucak ki.kimsede tek kelime etmiyor ;)
Mesaj tarihi:
Ağzımı bozup banlanmak istemiyorum da Sami Yen arazisinden gelecek para TT Arena'nın maliyetinden daha fazla olacak büyük ihtimalle. Beleşe stad falan yapmadı devlet. Hala bu ucuz yalanla bizi aşağılamaya çalışan sevgili başkanınızı o stada sokmak bile bir büyüklüktür. Aziz master troll zaten, onu savunma gözünü seveyim

Ha ben bazen trollerim evet de şu anda trollemiyorum. Adamın dediği şey olayları çarpıtmak, taraflı kötü gazetecilik gibi olmayan bir şey olmuş gibi gösterip kulübümüzü aşağılamak. O laflardan sonra stadı gezdirmeleri falan büyüklük bizim yönetimin.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Ağzımı bozup banlanmak istemiyorum da Sami Yen arazisinden gelecek para TT Arena'nın maliyetinden daha fazla olacak büyük ihtimalle.
senin olmayan bir arazi ve staddan bahsediyorsun bence tartışmayalım.kabul et olm bu stad bedava yapıldı Galatasaray'a ;)
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

hadi len.. en son 2008 de giydim kenardan adam geldi "çıkar onu!" dediler

3 kere maç yaptım, birinde ben giymiyordum da giyen arkadaşa çıkarttırdılar diğerr ikisinde ters giydirdiler formamı
gerçi olabilir ya,ama bize bişi diyemiyorlardı vallahi :)
Mesaj tarihi:
LucifeL said:

nileppezdel said:

Ağzımı bozup banlanmak istemiyorum da Sami Yen arazisinden gelecek para TT Arena'nın maliyetinden daha fazla olacak büyük ihtimalle.
senin olmayan bir arazi ve staddan bahsediyorsun bence tartışmayalım.kabul et olm bu stad bedava yapıldı Galatasaray'a ;)

bedava değil, çünkü yanlış bilmiyorsam yaklaşık 44 yıl daha devam edecekti GS'nin stad kirası,

yani 44 yıl boyunca GS'nin elinden alınamayacaktı o stad, GS oradan kazanmaya devam edecekti. Bir nevi siz bırakın, biz oraya otel dikelim ve karşılığında da aptal bir yerde size çok lüks bir stad yapalım dediler.

valla seyrantepe çok çok iyi bir stad olabilir ama ali samiyen ve o bölge benim gözümde daha değerlidir.
Mesaj tarihi:
Üst kullanım hakkı diye bir şey var abi, bizim olan araziyi de verdik ayrıca sanırım da onu vermiş olmasak da üst kullanım hakkı bizde olan araziden vazgeçtik ve oraya büyük bir yatırım imkanı bıraktık adamlara, onlar da bu imkankarşılığında stadı yaptı. Beleşe stad falan yok, ağlamayın.

Ha sanki FB'nin cebinden çıktı stad parası, sponsorların verdiği paralarla yapıldı. Tut ki bizim de sponsorumuz TOKI :P

Ama tabii ki gayet düzgün bir şekilde arazinin kullanım hakkının devri vesilesiyle yapılmıştır güzel stadımız. Aziz'e QQ moar diyorum
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Ha sanki FB'nin cebinden çıktı stad parası, sponsorların verdiği paralarla yapıldı. Tut ki bizim de sponsorumuz TOKI :P

ya ege sus vallahi sus hastamısın olum :D
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

LucifeL said:

nileppezdel said:

bedava değil, çünkü yanlış bilmiyorsam yaklaşık 44 yıl daha devam edecekti GS'nin stad kirası,

yani 44 yıl boyunca GS'nin elinden alınamayacaktı o stad, GS oradan kazanmaya devam edecekti. Bir nevi siz bırakın, biz oraya otel dikelim ve karşılığında da aptal bir yerde size çok lüks bir stad yapalım dediler.

valla seyrantepe çok çok iyi bir stad olabilir ama ali samiyen ve o bölge benim gözümde daha değerlidir.
abi siz bu stadın üst kullanım hakkı için senelik,1 tl'den anlaştınız gsgm ile,üstüne stad geliri aldınız bir de hala devlete para kazndırıyoruz nfalan mı diyorsun :)ben verirdim abi 44 senelik parayı :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...