aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ajaxla, onun da basina frank de boer gecmis asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Yıldız transferi falan deyip duruyorlardı bi ara kazım'ın saçındaki yıldızlardan bahsettiklerini anlamam lazımdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ali turan haklı... http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/31194/ali-turan-keske-taraftar-sahip-ciksaydi--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 o değil de şimdi kazımla sabri aynı takımda mı oynayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 hem de onlu arkali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Eralp said: ali turan haklı... http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/31194/ali-turan-keske-taraftar-sahip-ciksaydi--- Yoo, stoperde oynatıldığı maçı da hatırlıyorum. Tek başına veriyordu neredeyse maçı. Sonra Mustafa falan yardım etti de beraber verdiler, tek kalmadı sanırım dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ya onu gec, taraftar bana sahip ciksaydi ne demek lan, anan baban mi senin taraftar. cik topunu oyna, kendine sahip cik. git hocayla konus ben yerimde oynamak istiyorum, kanatta cok kotuyum diye, olmaz derse calis, zorla, iyi ol. bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Gitti de kurtulduk işte, sıra Sarp'ta inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 insallah hocam, masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ajax mi.. tabutta rova$ata resmen. 10 gun sonra di mi acili$? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 haa yok 15iymis, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 frank de boer reykardın intikamını almaz umarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ali turan hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Takvim gazetesi yazmış bobo,ferrari gsye doğru diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Fatih Tekke'yi de alacakmış gs. haha tabata'yı da verelim yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 takvim geçenlerde de "aziz yıldırım gs'nin kazımla ilgilenmesine kızdı, misilleme olarak barış özbek'e dadandı" diye haber yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 zaytung haberidir abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 FB Barış Özbek'i alırsa sevinirim ben. Ezeli rakibimize yardım edelim biraz da yükselsin adamlar ya, yazık oluyo böyle 10. sırada falan. Barış'ı da malzemeci yaparız işte, sahadan uzak kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 yalnız kazım gs'deki futbolcuların %95'inden daha kalitelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 geri kalan %5 in sabri oldugu gercegi ile kar$ila$mak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 fizban said: yalnız kazım gs'deki futbolcuların %95'inden daha kalitelidir.amator kulupleri pilot kulupleri falan isin icine katsak bile zor olur o. avrupadaki spor okullarini falan katarsan belki olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 kazım ve kalite kelimeli aynı cumle icinde bile kullanılmamalı. oximoron mu diyodu amerikalılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 nileppezdel said: Eralp said: ali turan haklı... http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/31194/ali-turan-keske-taraftar-sahip-ciksaydi--- Yoo, stoperde oynatıldığı maçı da hatırlıyorum. Tek başına veriyordu neredeyse maçı. Sonra Mustafa falan yardım etti de beraber verdiler, tek kalmadı sanırım dsfsd +1 . Ben GSTV de antreman maçlarını izliyordum bazen . Ali Turan stoperdeydi , PAF takıma karşı oynuyorlardır. Bizim gencecik çocuklar , Turan'ı rezil ediceklerdi neredeyse. Turan top her geldiğinde bi hata yapıyor , nası beceriyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 şu gs'nin lig maçları bile izlenmeyecek haldeyken oturup antrenman maçlarını izleyenlere saygı duydum. hayatta çekebileceğim çile değil benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 iste gercek taraftar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar