Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

ya tabi her takım gol yiyor olay o değil

fakat mondragon güven veren bir kaleci değildi bana göre.ve genel olarak extra birşey kattıgını düşünmüyordum takıma

tek artısı istikrarı ve takıma olan bağlılığı idi

yani ufuk veya aykut gibi topları içeri almıyordu tabide.

ama tekrar açıp bakıcam maçlara cunku hakkaten ben mondragonu hiç beğenmeyen ve kötü bulan bir insanım
Sosyal ağlarda paylaş

ligtvde bütün arşivler var.açın izleyin yediği bütün golleri

salak salak goller dolu

her kaleci illa kurtarış yapar.ama yenmicek golu çok olan kaleci iyi deildir bana göre

2003-2004ten başladım

ilk 2 haftadan hatalı golle başladı ahaha

nolur açın izleyin.ben utandım burda gerçekten mondragon iyi kalecimiydi lan diye supheye düştüğüm için.

üye olun ligtv.com.tr ye izleyin

mondragona ragmen yenilmemişiz hiç o yuzden hafılarda iyi kalmıs herhalde.ilk 4 haftada 6 gol yemiş ama maglubiyet yok.ve hep hatalı goller nerdeyse
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada mondragon iyi kaleciydi evet, ufuk'tan 7 gömlek üstündür. taffarel'den 22 gömlek aşağıdadır yalnız.

beşiktaş'a da oscar cordoba gelmişti mesela, adam beşiktaşın saçma sapan defansı yüzünden milli takımdaki yerini kaybetmişti, halbuki mondragondan iyi kaleciydi. ama bizim millet kaleciden pek anlamıyor, bütün yenen golleri kaleciye yazıyor direk. O GOL YENİRRR Mİ BEAAAHHH diyor, aayağını topun önüne uzatmaktan aciz defans oyuncusuna bi laf etmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ufuk ve aykuttan bütün kaleciler iyi

ztn mondragonu ben kötü buldugum halde suan keşke olsaydı diyorum.o kadar kötüyüz cunku kaleci konusunda ondan beri

lucescu döneminede göz attım.her kalecinin yediği golleri yediği gibi yenmicek golleride yemiş hep

siz iyi yanlarını hatırlamışınız ben tuttugu köşeden gol yiyen yan toplarda kalp spazmları geçirtren mondragonu hatırlıyorum

frikik yemiyordu evet o huyu iyiydi

o zamanlar anadolu klupleri böyle değildi.biz o kadrolarla bile kazanıyorduk.şimdi mondragonu koysan kaleye futbolu bırakır
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Ahaha Misi'yi kadro dışı bırakan Insua'yı yollayan Hagi, GS'nin Emenike transferini de veto etmiş "istemem" demiş. Ayrıca yönetimin göndermeyi planladığı Hakan Balta, Servet ve Ayhan'ın da kadroda kalmasını Kewell'ın yollanmasını istemiş.

Abi komediye bak yaa :D
gerçekmi abi bu :S lütfen gerçek olmasın
Sosyal ağlarda paylaş

Mondragon mukemmel bir kaleci degildi bana gore de ama gayet iyi kaleciydi. Dedigin gibi boktan goller yiyen bir kaleci degil. Zaten sanssız gol yemeyen kaleci yok dunyada. En iyi kalecilerin de hataları oluyor zaman zaman. Ugrasıp videolarını bulursan iyi kaleci kalmıyor geriye.

Mondragon'un ne kadar iyi oldugunu anlamak icin Galatasaray'ın sampiyonlar liginde 2. gruba kaldıgı Barcelona, Liverpool, Roma maclarının izlenmesi lazım. 5 beraberlik 1 maglubiyet almıstık bu grupta. Ac Mondragon'u izle bakalım dedigin gibi miymis.

Bu adam GS'deyken kariyeri boyunca hic frikik golu yememisti. İlk golunu Kayseri'den yedi. GS'den gittikten sonra takip etmedim.

Duygusallıkla falan ilgisi yok. Son zamanlarında Mondragon'a en cok ben sinirlenmisimdir. Özellikle son CL'ye gittigimiz, olimpiyatta oynadıgımız PSV macında ofsayt diye durup bilerek golu yemesi nefret ettirdi adamdan. Bunu Rüştü de cok yapıyor. Bu kadar uzun yıllar futbol oynayıp bu hataları yapmaması lazım kalecinin. Hakemin kararına ne bakıyosun sen pozisyonu bir yasa, ondan sonra bakarsın hakeme. Sanki bulundugu yerden ofsaytı cok iyi gorebiliyor da kaleciler, bi de oyun devam ederken elini yukarı kaldırıp durmalar falan. Affedilecek davranıs degil.
Sosyal ağlarda paylaş

taraftar baskı felan yapsa bari alsalar şu adamı.bu hagi ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim tugay felandamı uyarmıyor bu adamı dostum sen ne yapıyorsun felan demiyor :S misimovici beğenmez insua yı beğenmez.ayhan takımda kalsın der ciddi ciddi takımın başına rıdvan gelse bu kadar sabote etmez takımı
Sosyal ağlarda paylaş

hagi kendinden zorla nefret ettirecek abi. yok şu adam futbolu bıraktıktan sonra ortalıktan kaybolsaydı ne güzel olurdu, efsane olarak kalırdı.

servet'in yetersizliğini anlayıp bunu dile getirme cesareti gösterdiği için bir teknik direktörü yolluyoruz. servet ve ayhan'ın takımda kalmasını isteyen bir adamı o koltuğa oturtuyoruz. bravo
Sosyal ağlarda paylaş

yediği golleri tek tek izledim.frikik yemiyordu evet ama yan toplar ya elinden kaçırmış hep yada yanlış cıkmış gol olmuş

bide şimdi izleyince dikkat ettim tekrar.yediği nerdeyse her golden sonra hakeme koşmuş yada defansa el kol yapmış :)

ya tabiki kaleci hatalı gol yer.fakat dediğim gibi kaleci konusunda bi fenerbahçe bi beşiktaş kadar olamadık yıllarca taffarelden sonra

volkanda bazen şımarıyor ama feneri her sene çok ipten aldıgı maç var.şu beşiktaşın yeni yetme cenki bile gol yemiyor.

eses maçında kaç top cıkardı.beşiktaş o baskıyı atamadı da yedi 2 tane.

ben şahsen yıllardır yenilmicek golleri yiyen kaleciler görmektne sıkıldım
ufuk dedik o da üzdü bizi
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahce gibi olamayız senin gibiler yuzunden. yanlıs anlama hakaret etmek icin demiyorum. ufuk dedik o da uzdu diyosun o yuzden. hata yapan kaleciyi kesiyoruz takımdan. halbuki dunyada hatalı gol yemeyen kaleci olmadıgını anlayamıyoruz.

sanctis geldi kocaeli'den 5 yedi diye gonderildi. franco geldi selcuk'tan gol yedi diye gonderildi. ufuk geldi kardan goz gozu gormuyor zaten, yetmezmis gibi onunde sekti bi de top. simdi ufuk da kotu kaleci oldu.

eger ufukta da sabredemezsek iyi kaleci goremez bu takım. 2 yıl ust uste kalede dursun su adam. biraz tahammul edelim ne var yani? kurtardıgı toplardan kimse bahsetmiyor adamın. biraz da iyi yonunden bakmak lazım.

bu acelecilikle basarı yakalamak cok zor zaten. millet genc yasta kalecilere guvenip kadrosuna sokuyor, biz yapılan ilk hatada biletini kesiyoruz.

e kimi gecirelim kaleye? soyleyin ya bana bi adam diyin ki bu kaleci gelirse galatasaray'da kaleci sorunu biter diyin. var mı boyle bisey? hayal kuruyoruz her sene. deli dedigimiz orkun'la bu takım sampiyon oldu. ki bence hic de fena kaleci degildi. cok ozelligi yoktu ama standart genc kaleci iste. sampiyonlar liginde final hedefleyen takım oldugumuz icin bu kaleciler bize yetersiz geliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...