Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 vay be hiç gol yememişiz ben başka mondragon izliyordum herhalde.yada gerçekten kaleci beğenmiyorum size inat cıkarıp bulucam mondragonun yediği golleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Abi kaleci gol yer,Peter Cech bile yiyor kötü kaleci mi? Sen kaleci mevkiinden anlamıyorsun,o yüzden kaleci beğenmiyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 valla gslisi fblisi herkesin görüşü ortak olduğuna göre evet sen başka mondragon izlemişsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ya tabi her takım gol yiyor olay o değil fakat mondragon güven veren bir kaleci değildi bana göre.ve genel olarak extra birşey kattıgını düşünmüyordum takıma tek artısı istikrarı ve takıma olan bağlılığı idi yani ufuk veya aykut gibi topları içeri almıyordu tabide. ama tekrar açıp bakıcam maçlara cunku hakkaten ben mondragonu hiç beğenmeyen ve kötü bulan bir insanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Red sen Ufuk'la yola devam edilsin başka kaleci alınmasın da diyodun, kaleci konusunda çok fikir birliğine varamazsın pek kimseyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 abi son yediği gole kadar hakkaten ufuku istiyordum hani başka kalecilre verceğimiz şansı ona verelim bari diye ama son maç çok sinirlendim bakınıyorum ilk mondragon gölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ligtvde bütün arşivler var.açın izleyin yediği bütün golleri salak salak goller dolu her kaleci illa kurtarış yapar.ama yenmicek golu çok olan kaleci iyi deildir bana göre 2003-2004ten başladım ilk 2 haftadan hatalı golle başladı ahaha nolur açın izleyin.ben utandım burda gerçekten mondragon iyi kalecimiydi lan diye supheye düştüğüm için. üye olun ligtv.com.tr ye izleyin mondragona ragmen yenilmemişiz hiç o yuzden hafılarda iyi kalmıs herhalde.ilk 4 haftada 6 gol yemiş ama maglubiyet yok.ve hep hatalı goller nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 öyle deme ama, kel hep sırma saçlı anılır bizde. aaah ah inamoto ne topçuydu yaa onun gibi dmf gelmedi bi daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ha bu arada mondragon iyi kaleciydi evet, ufuk'tan 7 gömlek üstündür. taffarel'den 22 gömlek aşağıdadır yalnız. beşiktaş'a da oscar cordoba gelmişti mesela, adam beşiktaşın saçma sapan defansı yüzünden milli takımdaki yerini kaybetmişti, halbuki mondragondan iyi kaleciydi. ama bizim millet kaleciden pek anlamıyor, bütün yenen golleri kaleciye yazıyor direk. O GOL YENİRRR Mİ BEAAAHHH diyor, aayağını topun önüne uzatmaktan aciz defans oyuncusuna bi laf etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Taffarelle galatasaraya gelen başka bi kalecinin kıyaslanmaması gerekir. Sadece şu kurtarış bile nedenidir http://www.youtube.com/watch?v=_GvRIGAYcDQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ufuk ve aykuttan bütün kaleciler iyi ztn mondragonu ben kötü buldugum halde suan keşke olsaydı diyorum.o kadar kötüyüz cunku kaleci konusunda ondan beri lucescu döneminede göz attım.her kalecinin yediği golleri yediği gibi yenmicek golleride yemiş hep siz iyi yanlarını hatırlamışınız ben tuttugu köşeden gol yiyen yan toplarda kalp spazmları geçirtren mondragonu hatırlıyorum frikik yemiyordu evet o huyu iyiydi o zamanlar anadolu klupleri böyle değildi.biz o kadrolarla bile kazanıyorduk.şimdi mondragonu koysan kaleye futbolu bırakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 mondragon volkanın efendi versiyonu gibi bişeydi zaten. refleksleri iyi, yer tutması iyi, gelen şutu rakip oyuncunun önüne atmaz ya tutar ya uzağa atar, güven verir ama arada aptallıklar da yapar öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Rewendor said: Ahaha Misi'yi kadro dışı bırakan Insua'yı yollayan Hagi, GS'nin Emenike transferini de veto etmiş "istemem" demiş. Ayrıca yönetimin göndermeyi planladığı Hakan Balta, Servet ve Ayhan'ın da kadroda kalmasını Kewell'ın yollanmasını istemiş. Abi komediye bak yaa :Dgerçekmi abi bu :S lütfen gerçek olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 valla bende sabah ntvhaberde spiker gazeteleri okurken gördüm hagi emenikeyi beğenmedi yazıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 demekki cidden romenlerle doldurcak takımı.hadi hayırlı uğurlu olsun takımdan soğudum yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Mondragon mukemmel bir kaleci degildi bana gore de ama gayet iyi kaleciydi. Dedigin gibi boktan goller yiyen bir kaleci degil. Zaten sanssız gol yemeyen kaleci yok dunyada. En iyi kalecilerin de hataları oluyor zaman zaman. Ugrasıp videolarını bulursan iyi kaleci kalmıyor geriye. Mondragon'un ne kadar iyi oldugunu anlamak icin Galatasaray'ın sampiyonlar liginde 2. gruba kaldıgı Barcelona, Liverpool, Roma maclarının izlenmesi lazım. 5 beraberlik 1 maglubiyet almıstık bu grupta. Ac Mondragon'u izle bakalım dedigin gibi miymis. Bu adam GS'deyken kariyeri boyunca hic frikik golu yememisti. İlk golunu Kayseri'den yedi. GS'den gittikten sonra takip etmedim. Duygusallıkla falan ilgisi yok. Son zamanlarında Mondragon'a en cok ben sinirlenmisimdir. Özellikle son CL'ye gittigimiz, olimpiyatta oynadıgımız PSV macında ofsayt diye durup bilerek golu yemesi nefret ettirdi adamdan. Bunu Rüştü de cok yapıyor. Bu kadar uzun yıllar futbol oynayıp bu hataları yapmaması lazım kalecinin. Hakemin kararına ne bakıyosun sen pozisyonu bir yasa, ondan sonra bakarsın hakeme. Sanki bulundugu yerden ofsaytı cok iyi gorebiliyor da kaleciler, bi de oyun devam ederken elini yukarı kaldırıp durmalar falan. Affedilecek davranıs degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 taraftar baskı felan yapsa bari alsalar şu adamı.bu hagi ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim tugay felandamı uyarmıyor bu adamı dostum sen ne yapıyorsun felan demiyor :S misimovici beğenmez insua yı beğenmez.ayhan takımda kalsın der ciddi ciddi takımın başına rıdvan gelse bu kadar sabote etmez takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 hagi kendinden zorla nefret ettirecek abi. yok şu adam futbolu bıraktıktan sonra ortalıktan kaybolsaydı ne güzel olurdu, efsane olarak kalırdı. servet'in yetersizliğini anlayıp bunu dile getirme cesareti gösterdiği için bir teknik direktörü yolluyoruz. servet ve ayhan'ın takımda kalmasını isteyen bir adamı o koltuğa oturtuyoruz. bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Abi her cıkan gazete haberine de inanmayın. Hagi iyi bir teknik direktor degildir, komplekslidir falan ama Emenike'yi begenmeyecek kadar da futbol cahili degildir. Ha istemiyorum dediyse de baska bir sebebi vardır, futbolunu begenmiyorum diyemez hicbir insan evladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 yediği golleri tek tek izledim.frikik yemiyordu evet ama yan toplar ya elinden kaçırmış hep yada yanlış cıkmış gol olmuş bide şimdi izleyince dikkat ettim tekrar.yediği nerdeyse her golden sonra hakeme koşmuş yada defansa el kol yapmış :) ya tabiki kaleci hatalı gol yer.fakat dediğim gibi kaleci konusunda bi fenerbahçe bi beşiktaş kadar olamadık yıllarca taffarelden sonra volkanda bazen şımarıyor ama feneri her sene çok ipten aldıgı maç var.şu beşiktaşın yeni yetme cenki bile gol yemiyor. eses maçında kaç top cıkardı.beşiktaş o baskıyı atamadı da yedi 2 tane. ben şahsen yıllardır yenilmicek golleri yiyen kaleciler görmektne sıkıldım ufuk dedik o da üzdü bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 misimovici kadro dışı bırakan adam abi hagi.kafasında romenleri getirtmek var adamın başka bir açıklaması olamaz.6-7 yıl önceki gibi 20 tane romen gelir artık takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 yeni yetme cenk dediğin adam doğduğundan beri kaleci yalnız dsfds. efsane göztepeli ali artunerin yeğeni. şahsi kanaatimce önümüzdeki 10 yıl içinde en iyi türk kaleci olacak. ne onur, ne sinan ne başka biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 yeni yetme sonuçta gencecik cocuk bi bizden cıkmadı öyle senelerdir yedeğimiz bile aykut.saçından sakız çigneyişinden nefret ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 fenerbahce gibi olamayız senin gibiler yuzunden. yanlıs anlama hakaret etmek icin demiyorum. ufuk dedik o da uzdu diyosun o yuzden. hata yapan kaleciyi kesiyoruz takımdan. halbuki dunyada hatalı gol yemeyen kaleci olmadıgını anlayamıyoruz. sanctis geldi kocaeli'den 5 yedi diye gonderildi. franco geldi selcuk'tan gol yedi diye gonderildi. ufuk geldi kardan goz gozu gormuyor zaten, yetmezmis gibi onunde sekti bi de top. simdi ufuk da kotu kaleci oldu. eger ufukta da sabredemezsek iyi kaleci goremez bu takım. 2 yıl ust uste kalede dursun su adam. biraz tahammul edelim ne var yani? kurtardıgı toplardan kimse bahsetmiyor adamın. biraz da iyi yonunden bakmak lazım. bu acelecilikle basarı yakalamak cok zor zaten. millet genc yasta kalecilere guvenip kadrosuna sokuyor, biz yapılan ilk hatada biletini kesiyoruz. e kimi gecirelim kaleye? soyleyin ya bana bi adam diyin ki bu kaleci gelirse galatasaray'da kaleci sorunu biter diyin. var mı boyle bisey? hayal kuruyoruz her sene. deli dedigimiz orkun'la bu takım sampiyon oldu. ki bence hic de fena kaleci degildi. cok ozelligi yoktu ama standart genc kaleci iste. sampiyonlar liginde final hedefleyen takım oldugumuz icin bu kaleciler bize yetersiz geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 bende bi kaleci potansiyelini belli eder diye düşünüyorum ufuk şurda kaç maçtır oynuyor mesela bende sabretme taraftarıydım.ama o da hiç umut vaadetmiyor şu haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar