Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Hayır tabi ki Kasımpaşa taraftarının da Trabzon taraftarının da diğer klüp taraftarlarından bir farkı yok, yanlızca tuttukları takımlar 2.sınıf.
Hakaret mevzuna gelince, o halde bizim de Şenol Güneş'e maymun, şopar dememizde bir sakınca görmezsin heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

üzgünüm fb resmi falan koyuyorm gs topicine ama yani hani bolebi ornek varken hala konusuosun yok alamazsınız vsvs

http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/53167.jpg
http://www.turkfutbolu.net/fenerbahce/kadro/images/abdullah_ercan_2002-2003.jpg

zamanında almısız yine alıcaz yani. hani trabzon hiçbi zaman ne fb ne gs seviyesine geldi. her zaman için futbolcu yetiştirdi ama başarı yakalamak için elinde tutamadı bu oyuncuları. yine aynı şeyler olucak yani o yuzden. uzgunum

ha bu arada selçuk ve ceyhunla fbde ilgilenio o yuzden gsli arkadaşlar cok fazla umitli olmasın :D
Sosyal ağlarda paylaş

ahah dogrudur ogun abdullah gitti fenere bisey yapamadik da ben demiyorumki trabzon istanbul takimlari seviyesinde diye. nasil olsunki ?

ama ben biliyorumki bu sefer alamayacak ceyhunuda selcuguda en azindan bedavaya.
parasini verirse alir parasinida verse verse fener verir sadri baskanla aziz baskanin arasi iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha o zaman sıkıntı yok, ben Trabzonspor denilince akla gelen bir kaç isimden biri olan adama hem Trabzonlu, hem Trabzonsporlu biri olarak sevgi saygı beslediğini düşünmüştüm, birinin çıkıp bu insana forum ortamı olsa da hakaret edicek olması seni rahatsız etmiyorsa bu konuda dediklerimi unutabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

senol hocaya saygi ve sevgi beslerim yuz yzuede bir cok kez konusma firsatim oldu gayet kaliteli bir insandir.
gel gorki hukuk kurallari cercevesinde cezai yaptirim almayacak sekilde konusmakta serbestsin.

aksi taktirde senol gunesi taniyan biri olarak haber veririm hukuka gidip gitmeyecegi kendini baglar.

ayrica ben rizeliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de mesele serbestlik meselesi değil, sen gelip Hagi'ye çingene dersen her Galatasaray taraftarı, Oğuz Çetin'e haysiyetsiz dersen her Fenerbahçe taraftarı, Metin Tekin'e apaçi dersen her Beşiktaşlı tepki gösterir, sende bu tepkinin bileceğini adın gibi bildiğin halde sırf milleti kışkırtmak için gelip Galatasaray topiğini bulandırayım demişsin işte bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

Selçuk İnan zaten Galatasaraylı, Manisa döneminde sözü var. Bu sezon muhtemelen yerli transferde devre arasında Ts'den Selçuk Es-Es'ten Sezer alınacak eski Manisa tayfası, Ufuk twitterda falan yazmıştı, her yerde muhabbeti var bilinen bir gerçek bu, tek taş koyacak engel Trabzon'un şampiyonluğa oynaması oldu. Ben büyük ihtimal diyorum, siz kesin kalcak diyorsunuz neyin inadı bu arkadaşım? Bir hata payı bırakın, ikinci devre olur da parçalı formayla görürseniz çok hayal kırıklığı yaratmaz
Sosyal ağlarda paylaş

yok o mesaji ben bu topice atmadim baska topice attim. ordan getirip buraya koydular tartisma cikarmak icin. bu topice mesaj atmamin tek nedeni trabzondan alinmak istenen oyuncualr hakkinda gorus bildirmem.

ayrica yillardir bu forumdayim daha once oyle bir sey yapmadim neden simdi yapayim?

Hagiye cingene deme sebebimi soyledim.
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=169008
kimse bu adamin karakterini bana savunmasin. sen kimsin sana sevgi gosterisi yapan taraftarini en adi suclardan olan hirsizlikla itham ediyorsun? hemde havaalaninda gazatecilerin onunde bagira cagira.

futbolculugunu zaten tartismiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Ceyhun'u alır Fener. Para vererek almaya bayılırsınız siz, sozlesmesini uzattı Ceyhun alın sizin olsun :). Selcuk'un da sezon sonu sozlesmesi bitiyor. Uzatmadı, gelecek Galatasaray'a.
Nerden eminsin abi bu kadar transfer komitesi başkanı değilsin ki kulaktan dolma konuşuyorsun ve konuşuyorlar Fenerbahçe'de ciddi şekilde Selçuk'u istiyor Ceyhun'la da ilgilenmiyor yani sadece Selçuk'u istiyor Fenerbahçe.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Selçuk İnan zaten Galatasaraylı, Manisa döneminde sözü var. Bu sezon muhtemelen yerli transferde devre arasında Ts'den Selçuk Es-Es'ten Sezer alınacak eski Manisa tayfası, Ufuk twitterda falan yazmıştı, her yerde muhabbeti var bilinen bir gerçek bu, tek taş koyacak engel Trabzon'un şampiyonluğa oynaması oldu. Ben büyük ihtimal diyorum, siz kesin kalcak diyorsunuz neyin inadı bu arkadaşım? Bir hata payı bırakın, ikinci devre olur da parçalı formayla görürseniz çok hayal kırıklığı yaratmaz

on sozlesme imzalandi cunku selcukla 2.5 yillik.
secim kozu olarak aralik bekleniyor.

alacagi para bile belli adamin. bir mucize olmasi lazim baska takima gitmesi icin.

benim hata payim gsye transfer olacak diyenin hata payindan daha dusuk oldugu icin idddaya girerim diyorum zaten maddi manevi.
Sosyal ağlarda paylaş

Emin degilim yahu, temenni o :)
Selcuk'un Galatasaray'a gelecegi soylentisi cok gundemdeydi. O sıralar Ceyhun'un da adı geciyordu ama Ceyhun sozlesmesini hemen bu haberlerin sonrasında uzattı. Selcuk'a da sozlesme uzatma teklif edildi ama o uzatmadı. Sezon sonunda bitecek sozlesmesi eger devre arasında yenilemezse.
Sosyal ağlarda paylaş

Selçuk inan şu anki futbolu ile şampiyonluğa oynarsa seneye avrupa düşünebilir buda galatasarayın planlarını bozabilir. Galatasaray'ın şu anda büyük bir revizyona gitmesi lazım o yüzden ağır para yükü ile alınıcak oyuncudan ziyade eksik bölgelere oyuncular almaları lazım sonuçta mali olarak mükemmel durumda değil selçuk inan gibi 3 tane oyuncu alıcak kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

THARKAS said:

kimse bu adamin karakterini bana savunmasin. sen kimsin sana sevgi gosterisi yapan taraftarini en adi suclardan olan hirsizlikla itham ediyorsun? hemde havaalaninda gazatecilerin onunde bagira cagira.

arkadaş, GS topicine geliyorsun, klübün efsane olmuş ve birçok taraftarın en sevdiği futbolcusuna hala ısrarla çingen diye hakaret ediyorsun sonra tepki alınca benim düşüncem budur diyorsun. insanlara, özellikle bu kadar sevilen bir insan hakkında böyle düşünüyorsan kendine saklarsın, böyle bir ortamda hakaret etmek gs taraftarlarını provoke etmekten başka bir şey değil.

trabzon takımına ciddi anlamda saygı duyuyorum ve oynadıkları futboluda cidden beğenip, maçlarını kaçırmamaya çalışıyorum. klübünüzün tek eksi yönü taraftarınız. bunu burada attığın cevaplardaki kalite ile göstermişsin. allah akıl fikir versin.
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

toggie said:

Ceyhun'u alır Fener. Para vererek almaya bayılırsınız siz, sozlesmesini uzattı Ceyhun alın sizin olsun :). Selcuk'un da sezon sonu sozlesmesi bitiyor. Uzatmadı, gelecek Galatasaray'a.
Nerden eminsin abi bu kadar transfer komitesi başkanı değilsin ki kulaktan dolma konuşuyorsun ve konuşuyorlar Fenerbahçe'de ciddi şekilde Selçuk'u istiyor Ceyhun'la da ilgilenmiyor yani sadece Selçuk'u istiyor Fenerbahçe.
sen başkanısın heralde?sen nerden biliyorsun selçukla ilgilendiğini.cidden 2 sayfada fotomaça çevirmişsiniz konuyu
Sosyal ağlarda paylaş

MacLeod said:

THARKAS said:

arkadaş, GS topicine geliyorsun, klübün efsane olmuş ve birçok taraftarın en sevdiği futbolcusuna hala ısrarla çingen diye hakaret ediyorsun sonra tepki alınca benim düşüncem budur diyorsun. insanlara, özellikle bu kadar sevilen bir insan hakkında böyle düşünüyorsan kendine saklarsın, böyle bir ortamda hakaret etmek gs taraftarlarını provoke etmekten başka bir şey değil.

trabzon takımına ciddi anlamda saygı duyuyorum ve oynadıkları futboluda cidden beğenip, maçlarını kaçırmamaya çalışıyorum. klübünüzün tek eksi yönü taraftarınız. bunu burada attığın cevaplardaki kalite ile göstermişsin. allah akıl fikir versin.

ikinci kez yaziyorum ben bu topicte hagiye cingene demedim baska yerde dedim buraya getirdiler. provoke eden ben degilim provoke edilen benim.
ama iste okuma yazmaktan aciz insanlarin oldugu ortamda zor oluyor tartismak sonra birde akil fikir kalite diyip ahkam kesiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...