Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Yazık ettiler Rijkaard gibi adama, disipline gelemeyen amatör topçular bir devi daha gönderdi ülkemizden. Oysaki ne ümitlerle geldiydi adam ve ekibi, ondan sonra niye Avrupa'da yokuz deriz peahh

Rijkaard değil Ancoletti-Mourinho bile gelse dikiş tutturamaz bizim memlekette bu mantık sürdükçe. Bjk'daki Schuster de sezon sonunu görürse iyidir.

Aslında bizim memlekete Zico-Lucescu gibi babacan hocalar lazım, yoksa bünye kaldırmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi gerekti mi cezayı kesecek adamlar lazım,

Zico döneminde kendisi ve Brezilyalı oyuncular tayfası o kadar baskındı ki takım üstünde adamların her istediği oluyor gibiydi. Aziz Yıldırım'ın aklı biraz sportif hamlelere çalışıyor olsaydı Zico ile gelinen noktadan çok daha yukarısına çıkarılabilirdi.

Onun dışında Lucescu yani, bu ülkeye gelmiş en başarılı yabancı teknik hoca tartışmasız ama gel gör ki adam 3.5 sene de 2 farklı takımı şampiyon edip, 2 takımdan da şampiyonluk ardından kovuldu...

Gerekti mi cezayı kesecek adam yok bizde, yabancılar bunu yapmıyor çünkü ligi küçümsüyorlar. Şimdi Schuster, Real Madrid'deki gibi bir ortamda çalışsa bu Beşiktaş bu kadar laubali olur muydu? Bariz bir şekilde adam ligi umursamıyor. Ha bu gidişle Avrupa'da da başarılı olamayacağız :)

Rijkaard'ın otorite sorunları vardı işte, Barcelona'nın son dönemini hatırlasanıza ya, Messi antremanlar yerine Pizzacılardan çıkmıyor, sabahlayıp PES oynuyorum tarzında röportajlar veriyordu. Ronaldinho desen öyle bir salmıştı ki kendini halen toplanamadı gibi adam, gerçi onunda 28 yaşına kadar alınabilecek bütün kupaları aldım, artık oynamak istemiyorum tarzında bir röportajını hatırlıyorum :) Deco çok farklı bir yerdeydi. Ya Xavi, Puyol falan bile bir garipti son dönemde,

Guardiola bence iyi bir teknik direktör değil, yani oyunu okuması veya teknik-taktik bilgi vs. olsun bence yetersiz bir antrenör (gerçi Barça'dan bahsediyoruz. Adamların sistem belli yapacakları belli :) Ne taktiğiyse) ama adamın takımın üstünde kurduğu otorite gerçekten olağanüstü. Hani geldiğinde ilk yaptığı buydu ve o sene tarihin en başarılı futbol takımı kurulmuştu (ben değil, kupalara göre söyleyenler var ya) He ne oldu, kariyerinde en popüler olduğu dönemde Ronaldinho takımdan gönderildi, keza Deco derken ardından takımda kalan adamlara ayar çekildi. Messi'nin PS3 oynaması bile yasaklanmıştı.

Otorite budur işte, gerektiğinde bunu yapacaksın ki istikrarlı bir şekilde başarı gelsin. Bugün Fener'den Alex'i kim kesecek? Aykut Kocaman kesmeye çalışıyor diye başta medya olsun, yönetim olsun adamın üstüne çullanıyor. Alex iyi adam tamam ama 90 dakika 2-3 pas atsın diye mi koşmayan, pres bile yapmayan bir adamı sahada tutacaksınız? Alex'i kesemiyorsun mesela,

Aynı şekilde diğer takımlarda da böyle, sorun çıkarana baltayı vuracaksın, hadi eyvallah diyeceksin. Ha gerçi şu da var, gönderdiğin adamın yerine arkada doldurmak için seçenekler yelpazesi yoksa malesef göndermesi de kasıyor. Adam daha iyisi veya aslı gibidir belgelisi yoksa yollamak istemiyor doğal olarak,

Otorite kısacası, olmadığı takdirde hiçbir şekilde başarı gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark dediklerine katılıyorum ama Alex mevzusu hariç, çünkü takımında böyle bir beyin varsa ilk 11 çıkacak demektir o.
Zaten koşsa bu adam Real'de İnter'de olurdu ne işi var Türkiye'de. Özellikle havasında olduğu maçlarda nasıl oynadığı ortada ve kaptan olarakta çok azimli oynuyor, takımdan kestiğin zaman göbeği yönetecek adam bulamazsın, Emre bile öne çekilse yetemez oraya.

Gs'ye dönersek, Hagi'nin başarılı olacağını zannetmiyorum, yenilen pehlivan güreşe doymaz misali geri geldi adam ama farklı bişi ortaya koyacak vizyonu yok hoca olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Rijkaard'ın açıklamaları

Bu da Rijkaard'ı iyi teknik direktör sanıp habersiz, istemediği adamlar alındı ve işine karışıldı diye başarısız oldu sananlara gelsin. Ha diyorsanız ki Rijkaard yalan söylüyor bu sözlerinde, o zaman yalancı olduğundan zaten yakışmaz Galatasaray'mıza. Tıpkı Servet'in, Mustafa Sarp'ın yakışmadığı gibi

adamlar ne güzel konuşmuş yahu. Olgunluk budur işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Mükemmelsin hürriyet böyle son derece gizli bir olayı senden başkası ortaya çıkartamazdı. Bu haberden sonra kesin Adnan Polat onuruna gururuna yediremez ve istifa eder.

Futbol şubesi kapanır. Galatasaraylılar bunu içine sindiremez.

Nasıl ortaya çıkarttın bu kadar gizli olayları helal olsun sana.

hay senin gibi gazeteye

"İkinci Ayhan vakası" said:

G.SARAY Kulübü bir sakatlığı daha gizledi. Sarı kırmızılıların 2 ay önce Ayhan Akman’ın tam 10 gün süren sakatlığını duyurmaması HÜRRİYET tarafından ortaya çıkarılmıştı.

Aynı olay bu kez de kaleci Aykut’ta yaşandı. Çarşamba günü yapılan antrenmanda belinden sakatlanan file bekçisinin 3 gündür idmanlara çıkmaması gizlendi. Sarı kırmızılı kulüp ‘sağlık raporu’ başlığı altında açıklanan duyurularda bu haberi vermedi. Aykut, Fenerbahçe maçında başarı ile görev yapmasına karşın dün kadroda yer almadı ve kaleyi Ufuk korudu

Kaynak Hürriyet
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...