4Ever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 rejkaard'a verecegin tazminata git ortasahaya adam al takım kurtulsun. Bu kadar salak olamaz bir yönetim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 4.5 milyon nerde yazıyor, göremedim resmi duyuruda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 nileppezdel said: Hala rijkaard için üzülenler var ya lol :D Çok da iyi oldu, istikrar önemlidir ama becerebilenle.. Aynen öyle.Rijkaard'ı severdik,efsane bir adamdı ama olmadı.Kimi taraftarın mevcut duruma rağmen Rijkaard'ı çılgınca savunmasına hiç anlam veremedim. Tabi takımın düzelmesi için bu hamle yetmez.'2000 ruhu' nostaljisi ile de hiçbir yere varılamaz.Kadroda ciddi bir revizyon yapılması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Bir Beşiktaşlı olarak gerçekten üzüldüm. İstikrar yok kuluplerde. Adam kovuldu, şimdi gider büyük bir klubu şampiyon yaparsa hiç şaşırmam. Yöneticilik çok kötü kluplerimizde. Del Bosque'yi kovduk adam gitti şampiyon yaptı İspanyayı, Lucescu Shaktharı kral yaptı. Sırf beşiktaş değil, Fener ve GS'da da örnekleri var. Sayısız teknik direktör değiştirdik, adamlar gelmeden yurtdışında başarılılardı, kovduktan sonra da başarılı oldular. Havasından suyundan herhalde ülkenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 yönetim ve futbolcular suçsuz demiyorum, çok suçlular gerçekten ÇOK suçlular. Ama rijkaard teknik direktör değil abi, elindeki kadroya uygun taktik çıkart(a)mayan adama, tek forvet oynuyorsan elindeki o tek forvet Ibrahimovic veya Drogba gibi hem fizikli hem teknik hem de süper bitirici değilse yalnız bırakmaması gerektiğini bilmeyen adama teknik direktör demem. Fatih Terim daha mı iyi olur? Kısa vadede evet, uzun vadede elindekini değerlendirmeyi bilen, disiplinli ama ego sorunları olmayan, inatçı olmayan, yanına Türk yardımcı kabul edecek ve tercihen Alman bir teknik direktör gerekli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 nileppezdel said: Elindeki kadroyu değerlendirmeyi bilmeyen, oynayamadıkları açık olduğu halde aptal bir sistemde ısrar edip takımı bu hale getiren, kendi oyuncusuna medya önünde kalitesiz diyebilecek kadar terbiyesiz olan, Baros'un yalnız kaldığını anlayamayan, kanatları içeri sokmayan, 2 MC'n de iyi b2b değilken amc'siz atak yapamayacağını anlayamayan, Elano gibi bir adamı kullanamayıp kariyerini çökerten zavallı bir adam Rijkaard. Rijkaard'ın sisteminde Baros'un ayağına bakıyorduk sadece. Adam gibi elindeki kadroya uygun sistem oynatacak adam gelsin. Hayır şu kanatları çizgide oynatırsan, amc oynatmazsan ve buna rağmen tek forvet oynatırsan nasıl gol atmayı beklersin ki? akıl karı değil adamın oynatmaya çalıştığı sistem. Savunulacak bir tarafı yok şu adamın Futbolcu oynamadığı sürece istedigin sistemi yap istedigin matematik hesabı yapıp sahaya cık, yine birşey olmaz. İstersne 4 3 3 oyna istersen 4 4 2 oyna futbolcu sahada ona bakmaz futbolcu oynar, sen hiç gördün mü, ben 4 5 1 oynuyorum deyip atak sırasında sag kanatta boşa cıkmayan bir adam, futbolcu oyuna göre oynar koşar gider gelir pasını atar sutunu ceker, Sistem yalan yani yıllarca bizde futbol oynadık. rejkaard hatasız demiyorum tabiki hataları var ama bunları düzeltmek gerekliyli. Bir kere o salak ortasahadan kurtulmalıydık en başta. Sen hem adamın istediği oyuncuları alma hemde böyle yok olmadı yapamıyor de. adam 32 kişilik liste vermiş, sen 1 tanesini alamamışsın. Rejkaard gibi bir adamı daha nerede bulacaksın, yakında türk takımlarını yönetecek yardımcı hocalar gelmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 nileppezdel said: yönetim ve futbolcular suçsuz demiyorum, çok suçlular gerçekten ÇOK suçlular. Ama rijkaard teknik direktör değil abi, elindeki kadroya uygun taktik çıkart(a)mayan adama, tek forvet oynuyorsan elindeki o tek forvet Ibrahimovic veya Drogba gibi hem fizikli hem teknik hem de süper bitirici değilse yalnız bırakmaması gerektiğini bilmeyen adama teknik direktör demem. Fatih Terim daha mı iyi olur? Kısa vadede evet, uzun vadede elindekini değerlendirmeyi bilen, disiplinli ama ego sorunları olmayan, inatçı olmayan, yanına Türk yardımcı kabul edecek ve tercihen Alman bir teknik direktör gerekli bence işte sorun burada abicim, adam 4 3 3 oynatıyorsa Baros neden yalnız kalıyor ileride? 4 3 3 'de ileri 3lu yanyana olması gerekli değil mi? Bende onu anlamıyorum Baros hem tek kalıyor ileride hemde nasıl 4 3 3 oynuyor bu takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Abi rijkaard'ın taktiği sadece, bakın SADECE çok üst düzey oyuncularla oynanabilecek bir taktik. Akıl karı taktik değil.. Neyse onu geçtim de Del Bosque'yle kıyaslamayın şunu. 1,5 sezona yakın şans verildi. Hadi Del Bosque erken kovuldu, türkiye'yi tanıyodu ondan başarılı olamadı tanısa olacaktı dersin de bu adam 1,5 senedir tanıyamadı mı Türkiye'yi? Hadi tanıyamadı diyelim, yanına Türk yardımcı verelim, ligi tanıdığından yardımcı olur dediklerinde bunu da reddetmedi mi? Del Bosque'yle kıyaslanacak bir durum değil şu kesinlikle.. @4ever: Abi, 4-3-3 diziliş, sistem değil. rijkaard zaten 4-5-1 oynatıyordu gayet net. Arda, Kewell falan içeri gir dediğinde girmeyecek adamlar mı? Hayır ben içeri girin dedim girmediler diye açıklama yapsın o zaman. Benim düşüncem, adam gayet de kanatları açık oynattı, içeri girmemelerini söyledi. Kulağa mantıksız geliyor değil mi? Ha diyelim rijkaard girin dedi, bunlar karaktersiz girmedi, yabancı sınırı olan ülkedesin, para sıkıntın zaten var, tüm Türk oyuncuları nasıl kovarsın takımdan? Yerlerine alabileceğin adamlarla en fazla 10. olursun. Çünkü Türk piyasası pahalı, yabancılar da en fazla 10 tane alabiliyorsun. yani futbolcular gitsin diye sıkmakla olmuyor, gitsinler de pat diye tüm futbolcuları kovamazsın, e kovamadığına göre bu hocayla da olmayacağı belliyse yollarını ayırırsın. Ama sezon sonunda kadro revizyonunu da yaparsın. O revizyonu yapamazlarsa yönetim yine büyük hata yapmış olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 rikart ne kadardır burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Bu rijkaard futboldan anlamıyor diyenleri geçen sene Baros un sakatlandıgı maça kadar oynadıgımız maçlar hakkındaki düşüncesi ne acaba? Futbolcular mı kendi tatikerini yaratmıslardı?Yoksa bazılarının dedigi gibi tamamen sansmıydı?Harbiden özellikle nilep sen rijkaardın futbol cahili oldugunu savunuyorsun ya bi sölermisin o dönem nasıl o kadar iyi futbol oynuyordu galatasaray? Edit:Araya 10 msj girmiş e bu adam gelirken ne oldugu belliydi ona göre eger transfer yapmılmadıysa suç Td nin degil sadece cve sadece yönetimindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 beyler geçmiş gitmiş adam, bırakın artık, arkasından konuşmak yakışmaz şimdi asıl soru şu, bundan 2 ay önce kendisine 2 sene daha sözleşme teklif ettiği zaman hak etmediği sözleşmeyi yapmayacağını söylemiş ednan abiye peki şimdi ednan abi bu ödediği 4,5 milyon evroyu bize anlatsın bakalım, neyin hakedilişi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 nileppezdel said: disiplinli ama ego sorunları olmayan, inatçı olmayan, yanına Türk yardımcı kabul edecek ve tercihen Alman bir teknik direktör gerekli bence e onu da kovduk biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 fatih terimi gerek galatasaraydan gerek milli takımdan yollamak için "inşallah yeniliriz de defolup gider" diyenler şimdi gelmesi daha iyi olur diyor. böyle bir milletimiz var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 nileppezdel said: Abi rijkaard'ın taktiği sadece, bakın SADECE çok üst düzey oyuncularla oynanabilecek bir taktik. Akıl karı taktik değil.. Futbol ne kadar zor olabilir ki? Senin orta saha adamın. orta cizginin 5m ileri - 5m gerisinde top oynarsa hiç bir taktik işe yaramaz. Senin orta saha oyuncuların dönün topları alamazsa hiç bir taktik işe yaramaz. altı üstü koşacaksın ve futbol oynayacaksın ne kadar zor olabilir ki? Barcelona bu sistemi oynarken şuanki oyuncuların hiç birisi üst düzey değildi. Bir şekilde oturdu takım, ama canavar gibi ortasaha oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 performansı dusuk diye oyuncuyu kadro dısı bırakamazsınız. fm oynamaya benzemiyor bu isler. servet'i yaptıgı acıklamalardan dolayı kıcına tekmeyi oturtabilirsiniz ama sırf kotu oynuyor diye bir oyuncu kadro dısı bırakılamaz. ancak yetersiz diye sozlesme uzatılmaz, devre arası satılır, ya da sezon sonu satılır. ya da yedek bırakılır falan iste. ama bu adamlar bu formayı hakedecek top oynamıyor o yuzden kadro dısı bıraktık derseniz yonetimin rijkaard'ı kovup fatih terim magandasını getirerek yaptıgı hatayı siz de yapmıs olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Del Bosque gibi örneklerle Rijkaard'ın durumu uyuşmuyor.Mesela bana kalırsa Del Bosque'ye yeteri kadar şans tanınmadı.Rijkaard'ın ise elindeki şansları iyi kullandığını söyleyemem.Sebeplerini de bir önceki mesajlarda gayet açıklandı.Yönetimden ve futbolculardan ortaya çıkan sorunlar diğer klüplerde de var. Tabi şu da var;kaliteli bir teknik adam hayatının her döneminde başarılı olacak diye kaide yok.'Vay biz bu adamların değerini bilemedik' diye sızlanmak her zaman doğru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Bravo benim yönetimimine...Süper iş yaptılar...Son 10 yılda herkes ilerlerken,futbol değişirken,biz bu zaman içerisinde tek bir kupa kazanamamış,futboldan tamamen kopmuş adamı getirelim geriye... Yıldırım Demirören bile ilerlerken,biz geriye gidelim...Hakan Şükür'ü getirelim yanına,96 ruhunu geri çağıralım,UEFA'yı alalım...Herşey eskisi gibi olsun,güzel günler gelsin...Futbol bilgisi olmayan yerlileri döve döve ite kaka oynatalım,yıldız yapalım,sırf onlar istedi diye hocamızı değiştirelim.. İşte bu kadar akıllı benim yönetimimim.... Kadıköy'de bir 6 tane daha yeriz Fatih Terim'le,işte o zaman çok gülerim bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Fatih Terime hakaret etmekte moda olmus bilmiyorum hangi takım taraftarısınız ama o adam sayesinde bu ülke tarihinin en büyk basarılarına imza attı.Tamam egosu çok şişkin bi insan ama bence hakarete ugramayıda haketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ben kanatları oynatış tarzından bahsediyordum orada. Ayrıca elinde iki yönlü oynama vasfı olan orta saha oyuncusu yokken şunu oynatamazsın. anlamadığınız nokta şu, yönetim almadı oyuncu hatalı eyvallah, bu hatayı ben de kabul ediyorum. Ama elinde b2b adam yokken çift b2b taktikle oynarsan bir de forveti yalnız bırakırsan Baros'un bireysel yeteneğine, rakibin hatasına bakarsın. Piyango gibi çıakrsın sahaya. Rijkaard'ın hatası elinde o sistemi oynayabilecek adam yokken o sistemde inat etmesiydi zaten. Ha madem alamayacaktı yönetim b2b futbolcu, o zaman en baştan kovsalardı da sistem oturtma takıntısı olmadan, eldeki kadroya uygun sistemle devam eder daha iyi durumda olurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 abdullah avcı gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 rijkaard'ın istediği adamlar alınmadı da neden bir tepki koymuyor o da sahada yaptığı değişikliklerle en azından. ankaragücü maçında oyundan çıkan misimovic, sarp hala sahada, elano bitse de gitsek diye esniyor, musayı oynatmadı bile galiba resmi maçlarda... destek versem de hataları da vardı. skibbe ya da gerets'e üzülmüştüm baya gittiklerine ama rijkaard için aynı şeyi söyleyemiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Bülent Başgaan ve saz ekibi gelsin bu embesil yönetime onlar yakısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 yönetim kendini değiştirmesi lazım gitti en abuk çıkma adamları beleşe aldık diye sevindi para uğruna adamları sattı sonuç normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Biri bana Fatih Terim'in son 10 yılda ne yaptığını,kazandığı tek kupayı söylesin lütfen,milli takımı motive etmek dışında... Biri bana Fatih Terim'in 2.Galatasaray dönemini bir anlatsın,aldığı futbolculardan,gönderdiklerine...Lucescu'nun şampiyon kadrosunu ne hale getirdiğini söylesin... Biri bana Hakan Şükür'ün sportif direktör olmasının ne gibi yararlar getireceğini söylesin lütfen,yerli grubunu güçlendirip,yabancıları soğutmak dışında... 10 yıl geçti hocam aradan...İstemiyorum artık Fatih Terim'le UEFA'yı aldık,4 sene üstüste şampiyon olduk geyiklerini,çok sular aktı onun üzerinden,bir devir geçti,dünya değişti,futbol değişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 DoruK said: fatih terimi gerek galatasaraydan gerek milli takımdan yollamak için "inşallah yeniliriz de defolup gider" diyenler şimdi gelmesi daha iyi olur diyor. böyle bir milletimiz var işte. ben galatasaraya gelmesi iyi olur diyorum. yoksa evlat olsa sevilmez imparatore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar