Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
süre aldığını şükretmiyor gelmiş bi de küsüyor ben teknik direktör olsam direk a2 ye gönderirdim yani 19 yaşındaki adamın nazını mı çekicek ki çekmez yani teknik direktör
Mesaj tarihi:
elano ve rijkaard hakkında bariz yanlış değerlendirmeler var yalnız...

elano kendi kafasının cezasını çekiyor şu an. rijkaard falan değil mesele. adam ilk geldiğinde bi brezilya kanalında yaptığı bir röportajda "amacım milli takıma gidip orada kendimi gösterip ingiltereye gitmek" demişti. dolayısıyla da matah bi futbol oynamadı klüpte de... milli takım ve galatasaray performanslarının da farkı burdan geliyodu. tüm takım sakata çıktı bu adama bişey olmadı nedense...
adam milli takımda oynadığı ikinci maçta sakatlandı hatta.

ara ara görüyorum rijkaard gençlere hiç şans vermiyor falan diye yakınanları... şimdi eğri oturup doğru konuşalım. takımla her gün antrenmana çıkan kim? rijkaard. oyuncularla her an iletişim içinde olan kim? rijkaard. iyi bir futbol tecrübesi olan kim? rijkaard. neeskensi de koyun aynılarına... adam evet musayı emreyi oynatmıyor. ama bu durum buadamın bu oyuncuları sadece haftasonu 90dk izlediği anlamına gelmiyor. ki rijkaard serkanı sağ beke monte edebilmiş, aydını adam etmiş bir teknik direktördür. her şey 2 günde olmuyor en nihayetinde.
Mesaj tarihi:
Musa'yı koysan Mustafa'dan daha zararlı olamaz. Zaten takır takır oynadğımız maçta oyuna girdiği anda kontrolü rakibe verip üstüne gol yedik. Öyle bir adam uğursuz :D Oyuncu dakika aldıkça kendine güveni ve tecrübesi de artar ki antreman performansı da gelişir. Şu hesapta antremanlarda Sarp şov yapıyor olmalı ki her maç banko çıkıyo nursuz
Mesaj tarihi:
emre çolak kimki onun mevkisi olacak.yapmayın etmeyin.hasan şaşı falan geçtim.bu işler öyle benim mevkim değil oynayamadım demekle olmuyor

sanki bi kere sağda oynadı diye hayatı boyunca sağda oynadı.ayrıca o sağda oynadıgı maçıda izledik yani.

bi kere bile pas atmayı düşünmedi.bu da mı mevkiyle alakalı.saçma sapan çalımlara girdi.sağda oynuyor diye mi çalım atamadı hiç ?
Mesaj tarihi:
Red sol kanattaki Arda ve göbekteki Arda'yı karşılaştır. Çalımından paslarına her hareketini etkiler.

Ben Rijkaard'ın takımdaki hiçbir futbolcuyla iletişiminin iyi olduğunu düşünmüyorum. Belki Ayhan'la ve Sarp'la iyidir, onlar da o kadar kötü olmalarına rağmen sürekli oynadıkları için minnettardırlar zaten adama, başka teknik direktör olsa çoktan kadro dışı kalmış olurlardı
Mesaj tarihi:
ya sonuçta adam ilk 11'i oluştururken neye bakıyor daha önceki performanslarına ve idmanlardaki performansına bakıyor, adam idmanda döktürüyosa alıyo ilk 11 e oynatıyor aynen yukarıdakinin de dediği gibi sarp döktürüyo idmanda ki oynatıyor adam yani sen de td olsan sen de aynısını yaparsın 8-)
Mesaj tarihi:
elano hem şanssızdı biraz hemde geldiğinden beri hani adam deli oynadı diceğimiz max 2 maç var

ilk maçında 30 metreden gelişine gol atan adam kayboldu yani.

e birazda takımın orta sahasındaki defasif adamların yetersizliği dolayısı ile elanoda arada kaynadı bazen

kağıt üzerinde cana-elano-misi orta sahası güzel duruyor ama işte yetmiyor :)

bana kalsa misimovic yerine elano oynardı.ama işte adam güven vermiyor 2 sene olmus.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Red sol kanattaki Arda ve göbekteki Arda'yı karşılaştır. Çalımından paslarına her hareketini etkiler.

Ben Rijkaard'ın takımdaki hiçbir futbolcuyla iletişiminin iyi olduğunu düşünmüyorum. Belki Ayhan'la ve Sarp'la iyidir, onlar da o kadar kötü olmalarına rağmen sürekli oynadıkları için minnettardırlar zaten adama, başka teknik direktör olsa çoktan kadro dışı kalmış olurlardı

arda da kendi nazından dolayı ortada oynamak istemiyor.ama ztn adam genel olarak soldan hep ortaya dogru sık sık gelen bir adam.ki ortada oynadıgı zaman iyi performansları oldu

sağda oynayamıyor evet.ama sol harici ortada oynayabiliyor
Mesaj tarihi:
Red bence futbolculuğu çok hafife alıyorsun.. :/ Arda'da solda, ortada oynadığının 2 katını oynuyor genellikle. Soldaki Arda'yı arar olduk Rijkaard Arda'yı ortaya attıktan sonra. Aman neyse gece gece ne gerek var bunları tartışmaya :) biz ne desek fark etmiyo nasıl olsa Rijkaard kuracak kadroyu, inşallah güzel oyunla 3 puan alırız da bi şenleniriz
Mesaj tarihi:
mustafa sarpta forma kaptırma korkusu var.formayı bırak takımdan gitme belkide.hani en kötü yedekte kalayım.cana gelmeden önce alternatifi olmadıgından daha bi hırslıydı mucadele ediyordu ordan kurtarıyodu

sonra bi garipleşti oda.toplardan kaçıyor saklanıyor resmen.hani çok bariz şekilde ismini dakkalarca duymadıgımız oluyor.top almaktan çekiniyor.hani hata yapcagıma hiç bişi yapmiyim

ama işte 10 kişide oynanmıyor arkadaş
Mesaj tarihi:
Jaxx said:

Aslında gs dna'sında olan birşey.

Ümit Davala da az hybrid takılmadı zamanında.

Kewell stoper bile oynadı.

Sabri'ye girmiyorum bile.

Daha pozisyon beğenmiyorlar 19 yaşındaki adamlar!

:D

sırf gs değil ki. Fenere bakalım mesela

Tuncay forvet diye alındı forvet -> forvet arkası -> 10 numara -> sol kanat -> sağ kanat.

Serhat Akın forvet -> sağ kanat

ümit özat -> ön libero -> stoper -> sol bek

Deniz Barış -> sol bek -> stoper -> ön libero

Deivid forvet -> sağ kanat

Beşiktaşta da var

Toraman defans göbeğiydi, sağ bek, ön libero falan oynadı

Ekrem Dağ sol kanattan sağ beke geçiş yaptı (en abes örnektir heralde)

Holosko forvetten sağ kanada geçti

Öyle tek mevkide oynarım diyen futbolcular eskide kaldı, artık kafasını kullanıp en az 2-3 mevkide oynayacak bu sayede de formayı bi şekilde elde tutacak adamlar revaçta. Ronaldinho forvet arkasıydı, sağ/sol forvetten 10 numaraya ofansif her yerde oynuyor. Messi 10 numaraydı, sağ sol kanat hatta zaman zaman forvet oynuyor. David Villa forvet, ama milli takımda solda oynamadı hep. Gerrard'ın orta sahada oynamadığı yer yok zaten. Totti, Podolski... örnekler çoğaltılabilir.

Öyle "benim yerim burası arkadaş, başka yerde oynamam" deme lüksünde pek adam kalmadı artık modern futbolda. Hani futbolcunun zeki olması taktik gereği mevki değiştirince çabuk alışması gerekiyor.
Mesaj tarihi:
Red said:

mustafa sarpta forma kaptırma korkusu var.formayı bırak takımdan gitme belkide.hani en kötü yedekte kalayım.cana gelmeden önce alternatifi olmadıgından daha bi hırslıydı mucadele ediyordu ordan kurtarıyodu

sonra bi garipleşti oda.toplardan kaçıyor saklanıyor resmen.hani çok bariz şekilde ismini dakkalarca duymadıgımız oluyor.top almaktan çekiniyor.hani hata yapcagıma hiç bişi yapmiyim

ama işte 10 kişide oynanmıyor arkadaş

Forma korkusu olan adam tam tersine eşşek gibi çalışır formayı kaybetmemek için. Sarp taraftarın "Mustafa Sarpı izlemek için mi kombine alacaz, yıldızlar nerede" sözünü duyduğundan beri böyle.
Mesaj tarihi:
o laftan sonraki maç çok deli oynamıstı ya.ama işte senin dediğininde payı var.risk alıp tepki çekmek istemiyor adam :)

iyi oynuyormuş gibi gozukmeye calısıyor.sonuçta o da biliyor canada geldi sene sonu kapıya konabilir
Mesaj tarihi:
galatasaray sembol yüzü olabilecek kapasiteye hali hazırda sahip biriyken şimdi gözden düştü. umarım tez zamanda servet ve mustafa sarp'ı düzenli 11'de görebiliriz. reykard'ın başı sağolsun, ekşide babası vefat etti yazıyordu da...
Mesaj tarihi:
reykardın babası ölmüş resmi sitede yazıyordu.başı sağolsun.

servet devre arasında affedilmez ise gönderilir.trabzonda selçukta trabzonla imza atmamış devre arasında satın alabiliriz olmazsa sezon sonu gelecek gibi :).bide yanına ceyhunuda getirebilirsek süper olur
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Öyle "benim yerim burası arkadaş, başka yerde oynamam" deme lüksünde pek adam kalmadı artık modern futbolda. Hani futbolcunun zeki olması taktik gereği mevki değiştirince çabuk alışması gerekiyor.

dennis berkgamp yeri forma numarası belli kontratında yazar maclara ucakla gitmez pehhhh eskilerden kim kaldı
Mesaj tarihi:
Rijkaard'la Misimovic falan göremeyeceğiz. Rijkaard belasından kurtulsak her şey güzel olacak. Galatasaray daima çift forvetle başarılı olmuşken yetemeyecek adamlara yalnız forvetle oynatıyor. Hadi 4-3-3 oynat ama kanatların içeri aksın hacı, o da yok. İçeride tek forvet yalnız, defansı rahatsız edecek forvet arkası da yok çünkü teknik direktörlük okulunda "asla taviz verme, taktiğine uygun adam yoksa da taktiğini oynat takım piç olsa da mühim değil, 70. dakikaya kadar değişiklik yapma yapacak olursan da aptalca yap" kurallarının yanında "sakın forvet arkası oynatma, öyle oyuncun varsa bile geride oynat" diye öğretmişler adama.

Elano'yu bitirdi, Misimovic'i de bitirecek. Ben forvet arkası oyuncu olsam dünyaları verseler gelmem Galatasaray'a Rijkaard varken. Kariyerimin bitmesine değmez derim :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...