/Escobar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 takimi full kadro 1 kere izleme sansimiz olur mu acaba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ntvspor'da hınçal kaldığı yerden devam polatı eleştiriyor bazı konuşmalarında haklı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 /Escobar said: takimi full kadro 1 kere izleme sansimiz olur mu acaba :Sbatdal hariç tam şu an takım. iyileşmeyen kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 badtal ama o takımda toplam 2 forvetten biri, hani başka biri olsa ful kadro varsayardık da şimdi zor. ayrıca benim galatasaraya inancım sonsuz, haftasonuna daha 4 gün var, 2-3 yeni sakatlık için vakit var yani hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 persembe gunu antremanda misimovicle insua carpisir, ikisi de 3 hafta uzak kalir. servetin en az birini sakatlamasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 misimovici servet sakatlayacak, arda da "yavaş oğlum daha taksidi bitmedi" esprisini lincoln ve elano ardından misimovic için de yapacak (hem mevki benzerliği hem de insua kiralık misi taksitle bonservisli geldi diye misi) o zaman insua'yla başka birinin çarpışıp sakatlanması lazım. Hmm ya da çarpışmaya gerek yok sarp falan sert girer sakatlar onu. 3. adam olarak da gökhan zan kendini sakatlar zaten, tecrübeli adam, tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 gökhan zan hala bizde mi ya, hatta yaşıyo mu o adam nabıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Böyle yatılı okullardad üst dönem yeni gelenlere eşek şakası yapar ya, Servet de bizdeki devreci işte. Yeni geleni bi sakatlıyo, "artık sen de bizden birisin" diyo bi de espri yapıyo gülüyolar eğleniyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Saka gibi ya, biri iyilesiyor biri sakatlaniyor. said: Belçika ile bu akşam saat 21.00'de oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım'ın dün akşam yapılan son antrenmanında sakatlanan Hakan Balta kadrodan çıkarıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 hakan baltanın sakatlanması; bu sene oynadığı futbolu göz önüne aldığımızda sevindirici bir haber gibi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Umarim Insua 1-2 mac sakatlanmadan oynayamayi basarir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 dabil post oldu silinebilir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 şaman summon edin sakatlıklar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ne yapıyorda bunlar sakatlanıyor abi anlamıyorum ki, hayatımda bu kadar sakat bir takım görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 pino da yetişemiyormuş yahu pardon sallamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 milli maçta arda sakatlanmış, 2 hafta yokmuş Yanlız ardanın belçika karşısındaki performansı gerçekten takdire şayandı Buradan şu sonuç çıkıyor, ne reykard ne de yönetim arda nasıl oynatılır/yönetiliri bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Yoo, buradan Arda Galatasaray'da oynamak istemiyor sonucu çıkartılıyor. Arda taraftara küs. Galatasaray'ın büyük kaptanı (!) olduğu için taraftara küsme hakkını bulmuş kendisinde beyefendi. Ama Arda'ya laf yok, o gerçek Galatasaray'lı. Emre abisiyle pek kanka ama gerçek Galatasaray'lı, canını dişine takmadan mücadele etmiyor ama gerçek Galatasaray'lı, takımın kaptanıyken güçlü olması gerekirken taraftarına küsüp top oynamayı bırakıyor ama gerçek Galatasaray'lı. Of sinirlendim yine. Her milli maç izleyişimde Arda iyi oynadı mı sinirden deliriyorum. Defolsun fenere gitsin Emre kankasıyla takılsın ben hep fenerliydim kiieeaaaa desin sonra da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 e bu Arda maçın 30. dk sında sakatlanmadı mı? 1 saat boyunca niye oynatıyosun adamı daha? Hadi başta anlamadın 15 dk sora devre arasında da mı anlamıyosun adamın sakatlığını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Bakın, Batdal hariç tüm takım hgazır demiştiniz, "rahat olun haftasonuna kadar en az 3 sakat geliyo" demiştim ben de. Hakan Balta maç öncesi antrenmanda, Arda maçta sakatlanmış, 2si tamam. Pino tam iyileşmemiş onu sayarsanız 3/3, saymazsanız merak etmeyin hala gizli silahım Gökhan Zan var her an sakatlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 dün ardanın pozisyonu çok sertti. Oyundan çıkar diye düşünmüştüm, devam edince sakatlık geleceği belli oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 o pozisyondan sonra arda'yı çıkarmamak tamamen aptallık zaten. hadi 10 dk var diye sabrettin, devre arasında çıkar o zaman. isterse 3 değil 33 puanlık maç olsun bir oyuncunun tüm futbol hayatını riske etmeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 tamamda hiddink nerden bilecek.arda devam edemicem demedikten sonra ? muhtemelen arda devam etmek istemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 arda profesyonel bi adam değil öyle olsa kendi çıkardı.aynı şeyi madrid maçında galiba yapmıştı sahada ruh gibi dolaşıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ceyhun gülselam ve selçuk ile anlaşılmış deniyor ama ben trabzonspor un çingenelik yapıp ikisinide bırakcağını sanmıyorum.selçuk değilde ceyhun süper transfer olurdu. sezon sonunda sözleşmeleri bitiyormuş gerçi ama 6 ayı kalmadan oyuncuyla görüşme yapmak yasak.ceza almasak bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Selçuk için yaz başında duymuştum ben, transfer için sözleşme bitimi bekleniyo diye. Ceyhunu bilmem. Gelirlerse valla süper olur ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar