Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

misimovici servet sakatlayacak, arda da "yavaş oğlum daha taksidi bitmedi" esprisini lincoln ve elano ardından misimovic için de yapacak (hem mevki benzerliği hem de insua kiralık misi taksitle bonservisli geldi diye misi)

o zaman insua'yla başka birinin çarpışıp sakatlanması lazım. Hmm ya da çarpışmaya gerek yok sarp falan sert girer sakatlar onu. 3. adam olarak da gökhan zan kendini sakatlar zaten, tecrübeli adam, tamamdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Yoo, buradan Arda Galatasaray'da oynamak istemiyor sonucu çıkartılıyor. Arda taraftara küs. Galatasaray'ın büyük kaptanı (!) olduğu için taraftara küsme hakkını bulmuş kendisinde beyefendi. Ama Arda'ya laf yok, o gerçek Galatasaray'lı. Emre abisiyle pek kanka ama gerçek Galatasaray'lı, canını dişine takmadan mücadele etmiyor ama gerçek Galatasaray'lı, takımın kaptanıyken güçlü olması gerekirken taraftarına küsüp top oynamayı bırakıyor ama gerçek Galatasaray'lı. Of sinirlendim yine. Her milli maç izleyişimde Arda iyi oynadı mı sinirden deliriyorum. Defolsun fenere gitsin Emre kankasıyla takılsın ben hep fenerliydim kiieeaaaa desin sonra da
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın, Batdal hariç tüm takım hgazır demiştiniz, "rahat olun haftasonuna kadar en az 3 sakat geliyo" demiştim ben de.

Hakan Balta maç öncesi antrenmanda, Arda maçta sakatlanmış, 2si tamam.

Pino tam iyileşmemiş onu sayarsanız 3/3, saymazsanız merak etmeyin hala gizli silahım Gökhan Zan var her an sakatlanabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ceyhun gülselam ve selçuk ile anlaşılmış deniyor ama ben trabzonspor un çingenelik yapıp ikisinide bırakcağını sanmıyorum.selçuk değilde ceyhun süper transfer olurdu.
sezon sonunda sözleşmeleri bitiyormuş gerçi ama 6 ayı kalmadan oyuncuyla görüşme yapmak yasak.ceza almasak bari :P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...