Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 o kadar çok reha demişsiniz ki geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 noldu şimdi kimi aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 sahada görene kadar kimseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 reha muhtarı aldık galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 bugun son gün değil mi ya.öglene dogru birileri açıklandı açıklandı yoksa allah yardımcımız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 1 Eylül diye kalmış benim aklımda. Sanırım diğer gün mesai bitimine kadar süre var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Misimovic bir etti. Insua'da geliyor sanırım. Birde heralde Emana veya Annan gelir yani inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feriyy_89 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 beyler bıraz once ntvspor gosterdı mısımovicin ıstanbula gelısını galatasarayımıza hayırlı osun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 annan, ben anlaştım demiş diyolar ama belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 annan+insua da gelirse ligde iddialı oluruz tekrar,tabi elimizdeki oyuncular da küsmeyi falan bırakmalı artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 aquila said: annan, ben anlaştım demiş diyolar ama belli olmaz. annan anlaşmış da gs vazgemçiş diye şeyettim ben de, hakan baltanın uefadaki hatasınadn sonra annan alacağımıza bi sol bek alalım demişler galiba, teklifi geri çekmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Evet kulüpteki Türk oyuncuların kendi aralarında kurduğu nifak mı ittifakmı artık herneyse onu bi ortadan kaldırmak lazım. Bariz yabancılar dışlanıyor çünkü Baros , Kewell haric. Elano ve Pino pas alamıyor özellikle Arda'dan. Hani bi benim mi gözüme takıldı acaba bilmiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 pino dediğiniz adam daha 20 dakka oynadı takımda, ne ara pas alamıyo diye fikir yürüttünüz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 asdfa o 20 dakkada da aldı pas gerektiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 adam 20dk oynadıda girdiği maçı aldı herif sağ kanatta 2-3 defa çizgiye indi ztn gol oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ben gece gece ardanın dünkü maçtan sonra yaptığı konuşma geldi aklıma ona sinirlendim. ne popilist adam lan bu. ardayı satsak misimovic transferinden daha faydalı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Yav Pino araya sıkıştı bir kere gördüm o oynadıgı maçta ama Elano ile ilgili olan kısım sık sık yaşanıyor gördügüm kadarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 arda pek pas vermiyo, yabancılarla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Elano'ya genel bi gıcıklık var diye okumuştum zamanında da, spekülatif tırt gazete haberi de olabilir. adam 3.2 milyon euro alıyo senede, bizim arda 2 alıyo, kewell 1.8di şimdi 1e düştü, Baros 2 falan. Hani "ulan 1.5 katımız kadar para alıyo yarımız kadar iş yapmıyo takımda" diye bi kıllık var diyolardı falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Arda , Serdar kankasını beslesin anca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 misimovicin yanında baptista da geliyomuş, hatta jovanovicle tam imza atılacakken baptistayı satamayacağını gören roma geri adım atıp teklifi kabul etmiş de o yüzden jovanovici geri yollamışız diye bi fıkra dolaşıyo ortalıkta ama hadi bakalım. pek inandırıcı gelmedi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 b@btista bende gördüm insua misi bab mı yoksa annan mı yrn belli olcak artık bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ha birde elano maç içinde pas almıyor gerçekten adam genel olarak elleri açık pas istiyor fakat ayhan falan vermiyor adama pas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 babtista delirtir bizi gelmesin. peynir ekmek gibi gol kaçırıyo adam. güizadan beter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Ufuk Sabri Neill Servet İnsua Cana Sarp(Ayhan-Barış-İnş.ANNAN) Elano Misimovic Arda Baros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar