Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aquila said:

annan, ben anlaştım demiş diyolar ama belli olmaz.

annan anlaşmış da gs vazgemçiş diye şeyettim ben de, hakan baltanın uefadaki hatasınadn sonra annan alacağımıza bi sol bek alalım demişler galiba, teklifi geri çekmişler
Mesaj tarihi:
Evet kulüpteki Türk oyuncuların kendi aralarında kurduğu nifak mı ittifakmı artık herneyse onu bi ortadan kaldırmak lazım. Bariz yabancılar dışlanıyor çünkü Baros , Kewell haric. Elano ve Pino pas alamıyor özellikle Arda'dan. Hani bi benim mi gözüme takıldı acaba bilmiorum.
Mesaj tarihi:
ben gece gece ardanın dünkü maçtan sonra yaptığı konuşma geldi aklıma ona sinirlendim. ne popilist adam lan bu. ardayı satsak misimovic transferinden daha faydalı olurdu.
Mesaj tarihi:
Elano'ya genel bi gıcıklık var diye okumuştum zamanında da, spekülatif tırt gazete haberi de olabilir. adam 3.2 milyon euro alıyo senede, bizim arda 2 alıyo, kewell 1.8di şimdi 1e düştü, Baros 2 falan. Hani "ulan 1.5 katımız kadar para alıyo yarımız kadar iş yapmıyo takımda" diye bi kıllık var diyolardı falan filan.
Mesaj tarihi:
misimovicin yanında baptista da geliyomuş, hatta jovanovicle tam imza atılacakken baptistayı satamayacağını gören roma geri adım atıp teklifi kabul etmiş de o yüzden jovanovici geri yollamışız diye bi fıkra dolaşıyo ortalıkta ama hadi bakalım.

pek inandırıcı gelmedi hehe
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...