4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Reha tartışma sonunda transferi soracak Adnan'a bakın görün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 hemen biri adnanla akraba olup menecerlik şirketi kursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ben de aynısını söyledim de ses çıkmadı reha ağlayacak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 reha kızdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Olm bu reha hasta sorunlu lan : ) kırmış kafayı. birde bu haberi günlerdir okuyan,gören varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 zuahah çıldırdı reha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ne bagırıyo bu salak reha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 dün gene telegolde vardı aynı konu, öncesini bilmiyorum. fatih altaylı faydasızı bişeyler yazdıydı, ordan çıktı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Reha sıçtı, üstüne sıvıyor abi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Telegol ruh hastası ya, dün Eskişehir maçı bitti Lucescu'yu teknik direktör Abdürrahim'i şube sorumlusu ilan ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 aquila said: dün gene telegolde vardı aynı konu, öncesini bilmiyorum. fatih altaylı faydasızı bişeyler yazdıydı, ordan çıktı heralde. Fatih yazıyorsa sallamıcan abi :) görmezlikten geleceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Ahmet Çakar da saydırıyor, millet yayına bağlanınca pısıyor. Sen ne biçim delikanlısın şakşakşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 hey allam ille gsye, yönetimine laf atıcak hıyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 adam facebookta, internette haber çıkıyor dedi, lan senin kaynağın facebook mu, twitter mı, vasıfsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 reha muhtar bana böyle bağırsa yüzüne diz atarım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 tekme tokat giresim geldi adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Bunlar neden muhattap oluyor abi bu adamla. şimdiye 50 kere laf söyleyip kapatmıştım telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 reha muhtar'a şekip mosturoğlu çok iyi ayar verdi, hiç sevmem normalde adamı da adnan sezgin'i bile sevdim bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 şekip diyor benim veya 2 ortağımın böyle bir olayla bağlantısı yoktur vs., reha ısrlarla hayır tüm ortaklarınız dediniz banane banane, adamın zaten 2 ortağı varmış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 teyallam şimdi de oturduk ata demirerin 23 yıl önceki programını izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 EmilianoInsua said: Camino a Istanbul, en busca de continuidad, espero que salga todo bien! 25 minutes ago via Facebook http://twitter.com/EmilianoInsua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ntvspor 1 yıllıgına kiralandı diyo insua için eh be neden abi avrupadan elenmeden gelmedi şu transferler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 wikidede yazıyor kiralık diye : ) kiralık alırız bir sene sonra bonservisi cok olduğu icin paramız yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 abi wiki ne ya lol. haberi duyan girip yazıyo onları işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 barnacle said: abi wiki ne ya lol. haberi duyan girip yazıyo onları işte. onu diyorum işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar