guernica Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 galatasaray.org said: Zorunlu Açıklama Bu akşam saatlerinde internet sitelerinde yer alan bazı haberlerde kulübümüzle kontrat imzalamak üzere İstanbul’a geldiği iddia edilen Branislav Jovanoviç’le bu sezonla ilgili olarak herhangi bir transfer görüşmemiz olmadığı gibi söz konusu futbolcuyla kontrat imzalayacağımız yönündeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır. demişler. pişti oynamaya geldi prekazi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 lan noooluyo, iyice karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Akşam saatlerinde eski partizanlı marko ivanovic adnan sezginle istanbula indi. Cevat Prekazinin önerdiği Branislav Jovanovic partizandan sonra chelseaye transfer olmustu. Marko ivanjevic defansın ve orta sahanın heryerinde oynuyor bu ne yeaa 3-5 isim yazalım belki biri tutar. bi haberle 4 adam aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ne yalan söyleyeyim ben zaten inanmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 aquila said: Akşam saatlerinde eski partizanlı marko ivanovic adnan sezginle istanbula indi. Cevat Prekazinin önerdiği Branislav Jovanovic partizandan sonra chelseaye transfer olmustu. Marko ivanjevic defansın ve orta sahanın heryerinde oynuyor bu ne yeaa 3-5 isim yazalım belki biri tutar. bi haberle 4 adam aldık. Hahahaha isimleri geçtim hepsinin mevkisini de birleştirmişler her yerde oynuyo diye çıkmışlar işin içinden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 guernica said: galatasaray.org said: Zorunlu Açıklama Bu akşam saatlerinde internet sitelerinde yer alan bazı haberlerde kulübümüzle kontrat imzalamak üzere İstanbul’a geldiği iddia edilen Branislav Jovanoviç’le bu sezonla ilgili olarak herhangi bir transfer görüşmemiz olmadığı gibi söz konusu futbolcuyla kontrat imzalayacağımız yönündeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır. demişler. pişti oynamaya geldi prekazi o zaman. haha bunlar da yanlış ismi yazmış olmasın aman dikkat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 habercilikte skandal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Galatasaray Kulübü, Sırbistan ekibi Partizan'da forma giyen genç defans oyuncusu Branislav Jovanovic'i İstanbul'a getirdi. Beraberinde sarı-kırmızılı eski futbolcu Cevad Prekazi'yle birlikte Belgrad'dan Atatürk Havalimanı'na gelen defans oyuncusunun, sarı-kırmızılı yöneticilerle bir araya geleceği belirtildi. Sarı-kırmızılıların genç futbolcuyla sözleşme imzalaması bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Rewendor said: aquila said: Akşam saatlerinde eski partizanlı marko ivanovic adnan sezginle istanbula indi. Cevat Prekazinin önerdiği Branislav Jovanovic partizandan sonra chelseaye transfer olmustu. Marko ivanjevic defansın ve orta sahanın heryerinde oynuyor bu ne yeaa 3-5 isim yazalım belki biri tutar. bi haberle 4 adam aldık. Hahahaha isimleri geçtim hepsinin mevkisini de birleştirmişler her yerde oynuyo diye çıkmışlar işin içinden :D olum adam trollemiş siz de atladınız ha=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 şimdi Cevadla konuştum, haberler iyi, istanbula gelmemiş, evinde yemek yapıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 olm ben yazdım lan onu. uydurdum şaka yaptım. bu çarpıklıklara gönderme olsun diye AHAAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ersin düzen said: asıl bombayı galatasaray.org patlattı... 5 dakika önce marko'yu yalanladılar, şimdi marko'nun yerinde branislav yazıyor... twitlemiş. yemek yiyemedim şu haberi takip etmekten ya sdfsd. anca türkiyede olur zaten böyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ahaha abv feride, sevişelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ben baya tahrik oldum sen trolü yiyince. olur bana uyar sdkfljs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 abi bu ne saçmalık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 bizim takım da arda turanı sattık diye ali turanı kazıklasa ya millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 bence resmi sitenin adminin olaylardan haberi yok sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 havaalanında pasaportunu kontrol eden adama sorsunlar adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 haha maraton başlık atmış: "Jovanoviç bayram tatiline gelmiş(!)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 dayılar ben anlamadım kimi almışız yine :) kadroyu kuruyorum o zaman rosicky sabri neil misimovic jahonovsdfsmic cana baros annan arda emana servet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 rosıçkı geçen maç td dü yanlış yazmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Misimovic yarın İstanbul'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutierrez Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 BulletRide said: Misimovic yarın İstanbul'da scoutgs ne dediyse o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Ntvspor alt yazı verdi, ABD maçını izlemiyor musun? Aa ne kadar ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar