Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

doğru, ikisi farklı şey. Ama verdiğin cevaba bakarsak oltaya düşüp gerçekten başarılı bulduğumuzu zannetmişsin, haliyle anlamamışsın. o yüzden şimdi cevabın bu kadar net her şey ortadayken "ben anlamlı bulmadıydım aslında böhühü" diye çevir kazı yanmasın ayağı yapmaya gerek yok.

Bu arada genel dediğinin de son iki mesaja yönelik olduğu haliyle üste alınılacak bir durumda olduğu ortada. Zira öncesinde bi 20 30 sayfadır en az iyi bişi yazan yok. E o son 2 mesajın da ikisi de kinaye içerdiğine göre hiç öyle "ben genel söyledim ki" "anlamadım deil işte anlamazdan geldim" ya da "sazan gibi atladım ama hiç önemli deil sallamıyorum takip etmiyorum ki" bahanelerine gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

doğru, ikisi farklı şey. Ama verdiğin cevaba bakarsak oltaya düşüp gerçekten başarılı bulduğumuzu zannetmişsin, haliyle anlamamışsın. o yüzden şimdi cevabın bu kadar net her şey ortadayken "ben anlamlı bulmadıydım aslında böhühü" diye çevir kazı yanmasın ayağı yapmaya gerek yok.

Yani haklısın mı diyeyim ne diyeyim sana?
Kazı çevirdim yanmasınlar falan, bana ne abicim be kim nasıl anlarsa anlar alla alla =) Sen benim dedimi kal'a almıyorsun, ben de seninkini. Gayet açık yani uzatmaya tartışmaya gerek yok.

Ben söylüyorum, bir taraftar olarak ben bu takımı 4-5 senedir beğenmiyorum, hoşuma gitmiyor. Avrupa'da çeyrek yarı final oynayaman bir Galatasaray da ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Ibricic haberi de Misimovic'e göz dağıymış, bak senin ülkenden bu adamı alırız gelmezsen falan. Medya haber alamadıkça sapıtıyor, Sezgin'e güvenim yok ama Misimovic kendi gelecek uçak biletini alıp o dereceye geldi adam

Haydaa

Misimovic'e baksak zaten gelmek istiyo adam anladığım kadarıyla da bonservisi pahalı. Maratonda GS 6.5e kadar çıktı yetmedi falan diyolardı.

Gerçi ben hala Misimovic bize lazım olan adam değil diyorum o ayrı.

Annan falan diyolardı, yani çko izlemedim de DK'da fena oynamadı olabilirdi bak.

Elano'yu küstürmeyelim mis gibi oynar işte. Ama bugün o kale arkasında oturması harbi kötü oldu. Arkasına bi tane daha ön liberomsu adam zenci. Daha ne olsun?

Annan Cana Elano

Arda Baros Kewell

sakatlık falan olursa ortaya bam sağa sola aydın pino adam dolu yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Salak hataları geçersek takım savunması toparlandı, önlibero muhtemelen Annan tarzı ucuz bir adam olacak. Ama 20 senedir Galatasaray kültürü hücumdur, en kötü dönemde bile kime sorsan Galatasaray maçı izlemek isterdi. Bence Keita'dan sonra topu ileri taşıyacak adam kalmadı hem Elano'yu oyuna katacak hem Arda'yı rahatlatacak bir hücumcu lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...