balon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Riva hedeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Red said: fener beşiktaş 4 lüyor q7 niang biz mustafa sarp ayhan izlicez :( onlar q7 niangla 4lüyor, biz BAMla 3lüyoruz, daha büyük başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 rivadan bi villa alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 quaresmayla niangla ben de 4lerim ne var bunda, mustafa sarpla barışla ayhanla 3leyebiliyolar mı onlar, başarı budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Galatasaray'ın başarısı Avrupa'da dandirik bir takıma elenip eskişehir'e 3 atmaya düştüyse, bizim taraftar zihniyetinin de Galatasaray'ı yenince sezon boyu mutluluktan uçan Fenerbahçeli bazı arkadaşlarımızdan farkı da kalmaz söyliyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 http://nosolospam.com/wp-content/uploads/2010/05/Sarcasmo-Sheldon.jpg dizi karakteri olunca güldürüyo da gerçek hayatta kinayeden anlamayan insan kötü duruyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Kinayeni ya da esprini anlamamazlık farklı bi şey, pek anlamlı bulmamak farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Ki genel söylemiştim ben onu, biraz üzerine alınmışsın. Çok da umursamıyorum burada yaptığın espiriyi ya da başka bir şeyi, pek takip etmiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 doğru, ikisi farklı şey. Ama verdiğin cevaba bakarsak oltaya düşüp gerçekten başarılı bulduğumuzu zannetmişsin, haliyle anlamamışsın. o yüzden şimdi cevabın bu kadar net her şey ortadayken "ben anlamlı bulmadıydım aslında böhühü" diye çevir kazı yanmasın ayağı yapmaya gerek yok. Bu arada genel dediğinin de son iki mesaja yönelik olduğu haliyle üste alınılacak bir durumda olduğu ortada. Zira öncesinde bi 20 30 sayfadır en az iyi bişi yazan yok. E o son 2 mesajın da ikisi de kinaye içerdiğine göre hiç öyle "ben genel söyledim ki" "anlamadım deil işte anlamazdan geldim" ya da "sazan gibi atladım ama hiç önemli deil sallamıyorum takip etmiyorum ki" bahanelerine gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 sadece 6puan kaybettik, 96 puanla şampiyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 daha kadıköyde fener derbisi var, 93 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 kadıköy'de yenecez bu sene raad olun. geçen seneden kalan 2 takım vardı yenemediğimiz, 1'inin hesabını kestik sıra fenerde !1!!2!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 O değil, Mehmet Helvacı şu an 3 isimle temas halindeyiz, görüşmeler devam ediyor. Daha başka isimler de dahil olabilir bu sürece. En az 2 transferi kesin olarak yapacağız dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 E maraton "hem misimovic hem ibricic patladı ikisi de gelmiyo" dedi daha yarım saat önce falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 başkası gelir, gsde transfer bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Ibricic haberi de Misimovic'e göz dağıymış, bak senin ülkenden bu adamı alırız gelmezsen falan. Medya haber alamadıkça sapıtıyor, Sezgin'e güvenim yok ama Misimovic kendi gelecek uçak biletini alıp o dereceye geldi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Rewendor said: doğru, ikisi farklı şey. Ama verdiğin cevaba bakarsak oltaya düşüp gerçekten başarılı bulduğumuzu zannetmişsin, haliyle anlamamışsın. o yüzden şimdi cevabın bu kadar net her şey ortadayken "ben anlamlı bulmadıydım aslında böhühü" diye çevir kazı yanmasın ayağı yapmaya gerek yok. Yani haklısın mı diyeyim ne diyeyim sana? Kazı çevirdim yanmasınlar falan, bana ne abicim be kim nasıl anlarsa anlar alla alla =) Sen benim dedimi kal'a almıyorsun, ben de seninkini. Gayet açık yani uzatmaya tartışmaya gerek yok. Ben söylüyorum, bir taraftar olarak ben bu takımı 4-5 senedir beğenmiyorum, hoşuma gitmiyor. Avrupa'da çeyrek yarı final oynayaman bir Galatasaray da ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ahaha aaabi bu telegoldeki sunucu kel ne hıyar bi adam. diğeri ben merti tanıyorum iyi çocuk diyo, adam ısrarla nerden tanıyosun, tanımıyosun, akraban mı, nalaka diye saydırıyo axdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Serhat'ı kendi haline bırakacan ya, adam rating bağımlısı. Sakin sakin konuşurken insanlar, Sen bu adama şerefsiz mi dedin? diyebiliyor yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 o adam her hafta dayak yemeli. nasıl kurtarıyor dayak yemeden bilmiyorum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 BulletRide said: Ibricic haberi de Misimovic'e göz dağıymış, bak senin ülkenden bu adamı alırız gelmezsen falan. Medya haber alamadıkça sapıtıyor, Sezgin'e güvenim yok ama Misimovic kendi gelecek uçak biletini alıp o dereceye geldi adam Haydaa Misimovic'e baksak zaten gelmek istiyo adam anladığım kadarıyla da bonservisi pahalı. Maratonda GS 6.5e kadar çıktı yetmedi falan diyolardı. Gerçi ben hala Misimovic bize lazım olan adam değil diyorum o ayrı. Annan falan diyolardı, yani çko izlemedim de DK'da fena oynamadı olabilirdi bak. Elano'yu küstürmeyelim mis gibi oynar işte. Ama bugün o kale arkasında oturması harbi kötü oldu. Arkasına bi tane daha ön liberomsu adam zenci. Daha ne olsun? Annan Cana Elano Arda Baros Kewell sakatlık falan olursa ortaya bam sağa sola aydın pino adam dolu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Diego'yu aldılar, adam açıkça gitmek istediğini söylüyor, Wolfsburg da Bundesliga takımına satmıyor. Kariyerinde tek iyi sezonu var, veriyoruz işte 8 milyon artık daha fazla zorlamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 e 8 milyonumuz varsa bi ön libero alsak ya adam gibi, ya da ortasaha göbeği. niye 10 numara alıyoruz, taktiğe bile uymayan adam? Elde de taş gibi Elano var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Salak hataları geçersek takım savunması toparlandı, önlibero muhtemelen Annan tarzı ucuz bir adam olacak. Ama 20 senedir Galatasaray kültürü hücumdur, en kötü dönemde bile kime sorsan Galatasaray maçı izlemek isterdi. Bence Keita'dan sonra topu ileri taşıyacak adam kalmadı hem Elano'yu oyuna katacak hem Arda'yı rahatlatacak bir hücumcu lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 elanoyu satıcaz kafasından çıkamadıkları için yerine adam alıyolar, ama elano bi yere gitmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar