harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 "SCOUTGS FORUM GEYİKLERİ" said: Adnan Sezgin Almanya'dan 2 ünlü oyuncuyla dönüyor ; 1. Sibel Kekilli 2. Murat Kekilli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 barnacle said: afrikalı filanda getirsinler mis gibi. karın tokluğuna oynar. diyorum, steplerde safari misali kement atıp çuvallayıp getirsinler tesislere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ya yönetim şey diye düşündü herhalde.stad açılana kadar idare ederiz.ara transfer döneminde alırız adamları yeni stada diye düşündü herhalde ama bu kadar kötü gidiş kimse beklemiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Bence en az suçlu adam TD burada. Yerlerin kalitesi çok kötü, heleki takım kaptanı bile bunlara uyuyorsan diğerleri ne yapsın. Arda bazı şeylerin farkına varmalı artık. Sinem ile sorunları varsa gitsin başka hatun yapsın. td ile sorunu varmış sevmiyormuş araları gerginmiş öyle bir hakları yok futbolcuların çıkarsın topunu oynarsın beğenmiyorsan gidersin. Galatasaray yönetimide bunlara canak tutuyor. Bence futbolcular oruç tutuyor. ve performansları bu yüzden bu kadar düşük. Ramazan ayı bittiten sonra toplayacaklarını düşünüyorum. Benim aklıma gelen tek sebep Oruç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Emana dellenmiş, kulüp binasına gitmiş başkanı GS transferine ikna için. Başkan konuşmamış bile kendisiyle, sekreter içeri almamış lol bugün yarın kan çıkar orada, ucuza kapabiliriz belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ooo güzel güzel karıştırmışız kulübü hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ahah onu ben de okudum, ne biçim işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 istekli zenci mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 aynı haber misimoviç içinde çıkıyodu nooldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Ahahaha aslan parçası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Diego 20 milyona wolfsburg'a geçti. Misimovic büyük ihtimal Schalkeye gidiyor plase Galatasaray imiş Alman basınına göre. (Wolfsburg Schalkeye satmak istemiyormuş adamı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 o onu yapcakmış şu şöyle olursa bundan dolayı gs ye gelcekmiş transfer yaparlarsa adam değiller.yapmasınlar bu saatten sonra ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Misimovic defteri kapandı yaa.. Bi kere yılda 3.5e imza attı daha yeni 4 senelik. Hadi ona rağmen satacaklar diyelim, yılda 3.5 alırken üstelik de daha ucuzuna Türkiye'ye gelir mi? Gelmez. Aklı varsa gelmez yani. E yılda 3.5 veya fazlasını da GS veremez bu adama, Pino'nun bonservisini 500k düşürmek için çingene pazarlığı yapan, 1 m uğruna Ledesmayı kaçıran kulübüz sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 lan bu işleri yürüten ekipte yahudi filan mı var yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mason mutlaka vardır da yahudiyi bilmem. Bi de bu adamı almasak mı yaa, böyle adamlar bela oluyor sonra. Lincoln de böyle kulübüyle kavga edip rest çekip gelmişti bize, sonra yapmadığını bırakmadı. Bugün kendi takımına yapan yarın bize de yapar. Hoş gerçi şimdi 2. lig takımından UEFA'da yer alan ve şampiyonluk yarışındaki takıma geçmesini engelleyen başkana herkes isyan eder o da ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ya zaten misimovic aradığımız oyuncu değil.zaten bölgesinde elano oynuyor.misimovic sırf taraftarın gözünü boyamak için.bizim aradığımız oyuncu emana yada ladesma.ladesmayı bitirebilselerdi süper transfer olcaktı ama çingeneler işte.en azından emanayı bitirirler umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 misimovic ve elano çok farklı tipte oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 eskiden hep gıpta ederdim galatasaraylılara, stadları kötü olsada, takım çok iyi transfer yapmasada gider desteklerlerdi, sonra dönüp kendi takımıma bakardım, transfer yapılmadı diye ağlayanlar mı dersin, maça gitmemekle, takımı bırakmakla tehdit edenler mi dersin... ama bugün bakıyorumki o imrendiğim galatasaraylıların, kendi taraftarımdan farkı kalmamış, eyvahlar olsun, yazıklar olsun, takımını para için, transfer için satanlara( sadece galatasaraylılar için değil bütün herkes için, taraftar diyemiyorum çünkü onlar taraftar değil benim gözümde, o futbolcular ruhsuz diye ne kadar eleştiriliyorsa bende bu "sözde" taraftarlara aynı yorumları yapıyorum ! ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 valla 2 senedir orta sahadaki 3 tane yetersizi izlettikten sonra çok bile dayandı GS taraftarı. geçen sezon bu 3lünün 2 si bile aynı sahada olunca çekilmez oluyordu maç, bu sezona direk bu 3lüyle başlayınca taraftarın tepkisi normal. kimse gidip ayhanın orta saha çizgisinden kaleciye geri paslarını izlemek ya da barışın ayağına atılan pası kayarak almaya çalışmasını izlemek için kombine falan almaz yeni stadda. 4 senedir taraftar gayet iyi sabrediyor zaten. ama artık takımda miladını doldurmuş bazı futbolcular var, tepkiside çok haklı yönetime karşı. ve en azından bizim taraftarlar gidip tesis çıkışında futbolcuların arabasına falan bira şişesi atıp ana avrat düz gidip futbolcuları tartaklamıyor, kendi stadını yakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 abi hahahahah gece rüyamda emana'yı gördüm lan. adam bi top oynuyor bir koşuyor görecektiniz. 3 ayda 1 rüya görürüm onda da emana'yı gördüm. demek ki bitti o transfer, geliyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Rewendor said: Pino'nun bonservisini 500k düşürmek için çingene pazarlığı yapan, 1 m uğruna Ledesmayı kaçıran kulübüz sonuçta. arkadaş nasıl bir takım ya bu kadar parayı bulamıyorsa kapatsın takımı. Birde futbolcular para alamadığı için oynamıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 doğru mu bilmiyorumda.reykard takımda lider yok dediği için arda kızımız tribe girmiş.sakatım oynamicam karpaty maçında falan demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 aşıldı o kriz diye biliyorum. Tercüman çıktı benim hatam, sözleri yanlış çevirdim "lider yok" demedi "son on dakika maçı kaldıracak adam yok" dedi diye açıklama yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ya eğer arda o yüzden tribe giriyorsa bi zahmet gitsin ölsün zaten.reykard burda sadece ardadan bahsetmiyor ki tüm takımın genelinden bahsediyor. birde eğer tercümanın hatasıysada tercüman tam bir hanzoymuş.eğer gerçekten böyle birşey dediyse onu tutmaları saçmalıktanda öte birşey artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar