Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 utanç mevzusu değilde genel olarak haklı ztn dediğimiz gibi fenerin bu rezil olusu falan bizi kurtardı arada kaynadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 o programı izleyen var mı ya sdfsd. çok sıkıcı. hıncal gs'ye bok atmasa tv'ye çıkarmazlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 barnacle said: http://www.ezikfb.com/rsm/wp/h24.jpg sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 @Hıncal Ben sadece futbol, basketbol ve boks ile ilgileniyorum sporlardan. Bu üçünden de sadece futbolda Türkiye ligini takip ediyorum, eminim çoğu kişi de öyledir. O yüzden Fenerbahçe kriketde Galatasarayı ezdi derlerse, /care der geçerim. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 beyler sakin anonsuda rüştü yapmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Czentovic said: beyler sakin anonsuda rüştü yapmış zaten. AHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Czentovic said: beyler sakin anonsuda rüştü yapmış zaten. tribündeki adam bulundumu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ya o değilde basın toplantısını canlı izledim hep arkadan birisi 2-2 diye bağırsa acaba ne olur diye düşünmedim değil ahahahah fenerbahçeliyim bu arada ama cidden süper bir troll olurdu v2 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 aziz'e basın toplantısında biri kalkıp ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA yapsaydı efsane olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 O değilde plaka alınca direk plakayı ZAA yapcam 34 ZAA sdfasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Oha harbiden ahahaha ya da böyle o timsah yürüyüşünün hayvan gibi afişini yaptırıcan onu açıcan ya da azizin mikrofonunun sesi kesilecek bi an böyle, beyler 2-2 oldu diye anons geçecek ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Scheriff said: aziz'e basın toplantısında biri kalkıp ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA yapsaydı efsane olurdu ahaha gözünüm önüne getirdim öyle birşey soru sormak için el kaldırıp.aziz buyur diyince ZAAAAA demek sora kaçmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Red said: benden cimbomlulara gelsin hıncal dogru yerler var ama klasik hıncal abartması burdan bir facebook yorumu Fatih Aydın FB bu yıl avrupanın en başarılı kulübü bunu ben demiyorum avrupa diyor 43 dakika önce · Şikayet Et se de fe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Red said: benden cimbomlulara gelsin hıncal dogru yerler var ama klasik hıncal abartması bizde, hıncal uluç galatasaraylı olduğu için utanıyoruz onu ne yapıcaz? Ciddi ciddi federer tenisçi değil demiş bir adamın hangi yorumunu dinlersin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 aziz yıldırım bugün herkese giydirdi, giydirdi.. kendine giyecek bir şey kalmadı.. ne güzel de sıyrıldı her şeyden.. terbiyesiz herif milli takım formasını senelerce giymiş, şu ana kadar barcelona büyüklüğünde bir kulüpte tek oynamış kişidir bi de. yazık bu herifin bombaladığı insanlara artık, çıksın gitsin türk futbolundan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Red said: Scheriff said: aziz'e basın toplantısında biri kalkıp ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA yapsaydı efsane olurdu ahaha gözünüm önüne getirdim öyle birşey soru sormak için el kaldırıp.aziz buyur diyince ZAAAAA demek sora kaçmak Aziz Başkan'dan koşarak kaçılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 en başta tüm hata bizde dedi zaten adam ondan sonra başladı giydirmeye gerçektende basının çok gereksiz saldırmaları oldu onları yanıtladı şampiyon olsakta aynı açıklamalar olacaktı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 şampiyon olsaydık eğer, forum ve diğer iletişim kanalları ağlama duvarına dönerdi. antifenerbahçe taraftarını durduramazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 realistik olursak, sonuç ne? olan olay ne? varsayım yerine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 pardon aklıma birşey takıldı şaibe nasıl yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Önce şaibe isimli kız buluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 şaibe yatakta olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 yalnız az önce ntvsporda geçen altyazılarda okudumda bu konu iyice ciddiye binmiş. Fenerbahçe'den neden herkes nefret ediyor anlasın artık fenerli arkadaşlar. Yani yıllarca Fenerbahçe'ye hizmet etmiş, ve fenerli olan bir insana bu suçlamaların yapılması cidden yazıktır, zavallılıktır. Sen ligin en kritik maçını kazanama sonra otur ağla rüştü sattı maçı diye. Gündem değiştirmenin, suçu hala kendinde aramayıp, sağa sola saldırırsak taraftarı galyana getirirsek, bir hedef gösterirsek bizden çıkar iş günü kurtarırız mantığına devam ediyor aziz yıldırım ve arkadaşları. Şunları gördükten sonra bizim yönetim rezalet diyordum ama asla böyle şeyler yapmamıştı. Evet saflıklarından çok hata yaptılar ama şu tarz hareketleri yapılanları hiç yapmadı. Sabah sabah cinlerim tepeme çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 şimdi fizban gelip fenerden nefret edilmesinin nedenlerini sıralayacak geri kalan fenerliler de ona katılacak..kimse nefretin sebebin kıskançlık olmadığını kavrayamayacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar