Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aziz Yıldırım:Rüştü Şaibe Yaptı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@Hıncal
Ben sadece futbol, basketbol ve boks ile ilgileniyorum sporlardan. Bu üçünden de sadece futbolda Türkiye ligini takip ediyorum, eminim çoğu kişi de öyledir. O yüzden Fenerbahçe kriketde Galatasarayı ezdi derlerse, /care der geçerim. Evet.
Mesaj tarihi:
ya o değilde basın toplantısını canlı izledim hep arkadan birisi 2-2 diye bağırsa acaba ne olur diye düşünmedim değil ahahahah
fenerbahçeliyim bu arada ama cidden süper bir troll olurdu v2 :)
Mesaj tarihi:
Oha harbiden ahahaha

ya da böyle o timsah yürüyüşünün hayvan gibi afişini yaptırıcan onu açıcan

ya da azizin mikrofonunun sesi kesilecek bi an böyle, beyler 2-2 oldu diye anons geçecek ahahahahah
Mesaj tarihi:
Scheriff said:

aziz'e basın toplantısında biri kalkıp

ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

yapsaydı efsane olurdu

ahaha gözünüm önüne getirdim öyle birşey

soru sormak için el kaldırıp.aziz buyur diyince

ZAAAAA demek sora kaçmak
Mesaj tarihi:
Red said:

benden cimbomlulara gelsin

hıncal

dogru yerler var ama klasik hıncal abartması

burdan bir facebook yorumu

Fatih Aydın FB bu yıl avrupanın en başarılı kulübü bunu ben demiyorum avrupa diyor
43 dakika önce · Şikayet Et

se de fe
Mesaj tarihi:
Red said:

benden cimbomlulara gelsin

hıncal

dogru yerler var ama klasik hıncal abartması

bizde, hıncal uluç galatasaraylı olduğu için utanıyoruz onu ne yapıcaz?

Ciddi ciddi federer tenisçi değil demiş bir adamın hangi yorumunu dinlersin ki.
Mesaj tarihi:
aziz yıldırım bugün herkese giydirdi, giydirdi.. kendine giyecek bir şey kalmadı..

ne güzel de sıyrıldı her şeyden.. terbiyesiz herif milli takım formasını senelerce giymiş, şu ana kadar barcelona büyüklüğünde bir kulüpte tek oynamış kişidir bi de. yazık bu herifin bombaladığı insanlara artık, çıksın gitsin türk futbolundan..
Mesaj tarihi:
Red said:

Scheriff said:

aziz'e basın toplantısında biri kalkıp

ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

yapsaydı efsane olurdu

ahaha gözünüm önüne getirdim öyle birşey

soru sormak için el kaldırıp.aziz buyur diyince

ZAAAAA demek sora kaçmak

Aziz Başkan'dan koşarak kaçılmaz.
Mesaj tarihi:
en başta tüm hata bizde dedi zaten adam ondan sonra başladı giydirmeye gerçektende basının çok gereksiz saldırmaları oldu onları yanıtladı şampiyon olsakta aynı açıklamalar olacaktı bence
Mesaj tarihi:
yalnız az önce ntvsporda geçen altyazılarda okudumda bu konu iyice ciddiye binmiş. Fenerbahçe'den neden herkes nefret ediyor anlasın artık fenerli arkadaşlar. Yani yıllarca Fenerbahçe'ye hizmet etmiş, ve fenerli olan bir insana bu suçlamaların yapılması cidden yazıktır, zavallılıktır.

Sen ligin en kritik maçını kazanama sonra otur ağla rüştü sattı maçı diye. Gündem değiştirmenin, suçu hala kendinde aramayıp, sağa sola saldırırsak taraftarı galyana getirirsek, bir hedef gösterirsek bizden çıkar iş günü kurtarırız mantığına devam ediyor aziz yıldırım ve arkadaşları.

Şunları gördükten sonra bizim yönetim rezalet diyordum ama asla böyle şeyler yapmamıştı. Evet saflıklarından çok hata yaptılar ama şu tarz hareketleri yapılanları hiç yapmadı. Sabah sabah cinlerim tepeme çıktı.
Mesaj tarihi:
şimdi fizban gelip fenerden nefret edilmesinin nedenlerini sıralayacak geri kalan fenerliler de ona katılacak..kimse nefretin sebebin kıskançlık olmadığını kavrayamayacak..
  • Yeni Oluştur...