Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Veeeeeeeeee Aziz Yıldırım devam edeceğini açıkladı!

Rikkie

Öne çıkan mesajlar

BU HABER YENİ BİR TOPİC GEREKTİRİRDİ ARTIK, NE DE OLSA BÜYÜK BİR SÜPRİZ OLDU!

http://i.ekolay.net/i/0912/yildirim-1209-ic1.jpg

Fenerbahçe'de kaçan şampiyonluğun büyük üzüntüsü yaşanırken, 1-1 berabere biten Trabzonspor karşılaşması sonrası soyunma odasına inip futbolculara ''Ben artık yokum'' diyen ve bunu yakın çevresine de açıklayan Başkan Aziz Yıldırım iki gün boyunca gelen yoğunısrarlar sonucu göreve devam kararı aldı.

Sarı-Lacivertli yönetimin dün akşam saatlerinde başladığı toplantı, gece 04.00'e kadar sürdü.

Toplantıda Başkan Yıldırım ve Asbaşkan Ali Koç istifada kararlı gözükürken, Cihan Kamer başta olmak üzere diğer yöneticiler bu ikiliyi kararlarından vazgeçirmek için büyük çaba sarfettiler..

Yöneticiler, Aziz Yıldırım'a ''Başkan, senin sahaya çıkıp gol atacak halin yok. Şampiyonluk şanssız bir şekilde kaçtı.. Eğer bu durumda görevi bırakırsanız kulüpte büyük kaos olur. Yola devam etmek en hayırlısı'' dediler..

Sabahın erken saatlerine kadar süren toplantıda Başkan Yıldırım ile yönetimi ''Devam'' kararı aldı..

Aziz Yıldırım ve yönetimi yarın saat 12.00'de basının karşısına çıkarak, hem ''İstifa yok'' kararını açıklayacak hem de Futbol Federasyonu'ndan, MHK'ye, Galatasaray'dan Beşiktaş'a ve medyaya kadar her kesime çatacak açıklamalar yapacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Rikkie said:

Aziz Yıldırım ve yönetimi yarın saat 12.00'de basının karşısına çıkarak, hem ''İstifa yok'' kararını açıklayacak hem de Futbol Federasyonu'ndan, MHK'ye, Galatasaray'dan Beşiktaş'a ve medyaya kadar her kesime çatacak açıklamalar yapacak.

AHAHAH
işte aziz
Sosyal ağlarda paylaş

O değilde Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük spor klübü oldu. Futbolda takım dallamalık yaptı diye yönetimin gitmesini isteyenler, komik. Tabi bu ülkede spor çoğu kişi için futboldan öteye geçemediği için ellerinde bira şişeleri, "yönetim istifa" diye bağırırlar.

Yani kısaca 13 yıllık saltanatında klüp en başarılı dönemlerini yaşıyor. Fenerbahçe sadece futbol klübü değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni moda da bu oldu, fb'yi türkiyenin en büyük kulübü ilan etti taraftarları bi anda. Çok değil 3-4 sene evvel de Avrupa'nın prensi, Avrupa üstüne doğan güneş falan ilan etmişlerdi. Ertesi sene noldu diye sorunca da olsun geçen sene süperdik ya oldu sonra olsun evvelki sene süperdik ya oldu öyle gitti. Arkadaşlar yanlış biliyosunuz, bişeyin geçerli olması için sizin kendi kendinizi ilan etmeniz yetmiyo başkalarının sizi öyle görmesi gerekiyor. Hani ne oldu derseniz de 1-2 senelik yakalanmış bir başarı serisi var öyle bir süreklilik bir oturmuşluk da yok ortada. Hani tamam, Avrupa'da bir anda gelen kısa süreli başarı var, hele 0 çekmeli kötü dönemlerden sonra yeni çağ gibi gelmesi doğal. Futbola bakarsak ligde 6. 7. geçilen dönemlerden sonra gelen şampiyonluk yarışları var. Göze batması doğal. GS de yıllar sonra ilk defa UEFA'yı alınca çok göze batmıştı ya da ilk defa 4 sene üstüste şampiyon olunca falan. Kötü dönemlerin ardından daha çok batıyor bu başarılar, daha da büyüyor. Ama abartmayın kendinizi. Diğer başarılar zaten yeni yeni kazanılmaya başlandı daha. Hele bir otursun durun bakalım. Daha birkaç sene öncesine kadar kürektir sutopudur GS üstünlüğü vardı (ki sora gs takımları komple fbye geçti gs'nin çok kötü bir yöneticilik anlayışıyla), ülkerle birleşmeden önce basketbolda ismi bile geçmiyordu, voleybolda fb takımı mı var deniyordu.

Dönemlik şeylere takılmayın o yüzden hemen böyle. Bir de bunu bahane olarak kullanmak çok abes kaçıyor, benden söylemesi.

Bir de hayatında 3 tane voleybol maçına gitmemiş, sutopu maçı izlememiş insanlar ahkam kesiyorlar "spor futboldan ibaret değil" diye ya, en güzel yanı da bu heralde :)
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ahkam kesiyorum. Su topuna gitmedim hiç.

Başkalarının bakış açısı önemli değil, yapılanlar önemli. Birçok branşta zaten önceden gelen başarılar vardı. Diğerlerinde de yeni yeni sağlanmaya başlanması da dönemlik olduğunu mu gösteriyor? GS'nin en iyi takımlarının Fener'e geçmesi, Ülker'in birleşmesi havadan mı geldi. Ne yani şimdi iyi oyuncuları/takımları kendi bünyesine almak mazeret değil mi?

Sene 2010 ve sayısal bakarak konuştum. Oturup seninle empati kurmaya çalışacak değil kimse.

Ayrıca neye bahane yani? Fanatik duygularla yaklaşırsan hepsi bahane zaten. Fenerbahçe futbolda belki şampiyon olamadı veya kupayı kazanamadı fakat kupada final oynadı ve ligi 2. sırada bitirdi. Kısacası 2sinde de vardı.

Bütün diğer takım taraftarları oturup yanlış anons yüzünden sevinen taraftarlarla dalga geçsinler. Kendi takımlarının kötülüklerini, kalitesizliklerini eleştireceklerine senelerce devam etsinler.

Herneyse, sayılar yalan söylemez. Gelecek içinde gelecekte konuşuruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Hepi topu 2 senelik istatistikle "bakın en büyüğüz artık biz" diyip sonra da sayılar böyle diyo demek muhteşemmiş :) Ve bir de fanatik olan sen değilsin, karşındaki oldu üstüne, biraz sakin yahu.

bir 10 sene 20 sene üstünlük kurarsanız, öyle konuşursun en büyük kulübüz diye, 2 senelik istatisttik neyi gösteriyor yahu kandırmayın kendinizi. "Dün hava çok sıcaktı demek ki yaz geldi" demekten farkı ne bunun? Bak, FB evinde GS'yi 10 senedir yeniyor, "gs maçlarını alırız biz evimizde" dendiğinde hiçbir gs'li itiraz bile etmiyor doğru diyor, 10 sene geçmiş çünkü tutarlılık var. ama tutup da biz seneye orada 2 maç kazanıp sora da kadıköyde feneri hep yeneriz dersek nerenizle gülersiniz? hah aynı mantık işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet uzun dönemli süreçleri tek günlük müsabakalarla eş değer tutarak mantık kendini belli ediyor.

Fenerlilerde nasıl 'nasıl olsa biz büyüğüz' havası oluştuysa akabinde karşı tarafta diğer branşlardaki başarıları küçümsemek havası oluşmuş belliki. Çok geç değil bayanlar voleybolda şampiyonlar ligi finali oynayan takım vardı.

Ayrıca neye göre belirleyeceğiz bu büyüklük kavramını? Tekrarlıyorum kimsenin birbiriyle empati kurması gerkmez. Fenerbahçe Galatasaray'ı her sene evinde yeniyor olabilir ama GS'nin o tozlaşmış UEFA kupası sayesinde Avrupa'da daha çok adı biliniyordu. Fener'in sürekli Galatasaray'ı yenmesi bu gerçeği değiştirmez çünkü GS'nin sonunda kazandığı hatırı sayılır birşey var.

Ayrıca bu ana göre konuştuğum için hala Fenerbahçe'nin Türkiye'nin en büyük spor klübü olduğu iddiam değişmez. 1 asırlık süreçten bahsetmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

neyse laf anlatamayacam daha fazla, açıklamayı yaptım zaten :)

sadece türkiyenin değil dünyanın en büyük spor kulübü olmalı fb, barcelonadan, manchester uniteddan, inter milandan, bayern münihten falan daha büyük sutopu pinpon bayan voleybolu falan var sonuçta. Gerçi barcelonada buz hokeyi bile var onla kapışırlar. kalanlardan daha büyük kulüp ama :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yuco said:

Evet ahkam kesiyorum. Su topuna gitmedim hiç.

Başkalarının bakış açısı önemli değil, yapılanlar önemli. Birçok branşta zaten önceden gelen başarılar vardı. Diğerlerinde de yeni yeni sağlanmaya başlanması da dönemlik olduğunu mu gösteriyor? GS'nin en iyi takımlarının Fener'e geçmesi, Ülker'in birleşmesi havadan mı geldi. Ne yani şimdi iyi oyuncuları/takımları kendi bünyesine almak mazeret değil mi?

Sene 2010 ve sayısal bakarak konuştum. Oturup seninle empati kurmaya çalışacak değil kimse.

Ayrıca neye bahane yani? Fanatik duygularla yaklaşırsan hepsi bahane zaten. Fenerbahçe futbolda belki şampiyon olamadı veya kupayı kazanamadı fakat kupada final oynadı ve ligi 2. sırada bitirdi. Kısacası 2sinde de vardı.

Bütün diğer takım taraftarları oturup yanlış anons yüzünden sevinen taraftarlarla dalga geçsinler. Kendi takımlarının kötülüklerini, kalitesizliklerini eleştireceklerine senelerce devam etsinler.

Herneyse, sayılar yalan söylemez. Gelecek içinde gelecekte konuşuruz.

hah bak bende aynısı savunuyorum ama bu savunmaya göre fb en iyi spor klübü çıkmıyo abicim al bak sana sayı

futbol:
lig tarihinde gs ile eşit kazandılar bi üstünlük yok
kupa tarihi . .. neyse bunu saymıyorum
avrupa tarihi gs açık bi şekilde daha başarılı diyebilirz topladığı puanlar daha fazla muhakkak
alt yapı desek fbden yetişmiş bugune kadar bir elin parmaklarını geçmez herhalde çıkmış eleman

basketbol: efes pilsen yönetti,yönetiyor ,yönetecek
fb bir üstünlüğü yok
kadınlar türkiye kupası bak burda gs 7 kez almış fb 9 kez
eyw diyoruz

voleybol: bayanlarda eczacıbaşı süpürmüş gelmiş geçmiş lig tarihini
erkeklerde eczacıbaşı,haklbank götürmüş sonra gs daha sonra fb görünüyor

akla gelen ilk 3 spor dalı bunlar güzel kardeşim
dünyada bunları takip ediyor, tenis ve atletizm de zaten türkiye yetersiz keşke fener yapsa eliştirse bişelerde en büyük klüp olsa ama sayılarla görünüyorki en büyük fenerbahçe spor klubu değil
Sosyal ağlarda paylaş

Hala öznel yargılıyorsunuz. Tamam değil. Fenerbahçe spor klübü de yok zaten.

Yaptığın istatistiklerle sıralama yapmayı denedin mi? Efes'in bildiğim bir futbol takımı yok mesela. Efes Pilsen sadece basket odaklı, gelirleri de baskete gidiyor. Arkas, Ziraatde erkekler voleybolda ve voleybola yönelik takımlar. Bunların herhangi bir basket takımı var mı? Fenerbahçe hepsi ile ayrı ayrı yarışıyor. Ha başarılı olduğumuz branşlardaki sporcuların hepsini biz mi yetiştirdik? Hayır, ben sadece klübün barındırdıklarına göre konuşuyorum.

Tartışmanın başından beri özellikle Fenerbahçe Spor Klubü demeye özen gösteriyorum, futbol takımı, basketbol takımı demiyorum.

Bu yüzden Aziz Yıldırım'ın gitmesi veya yönetimin istifası için hiçbir sebep göremiyorum. Futbolda da sanki çok başarısız olmuşuz. Yıldırım Demirören ne yapsın o zaman?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...