dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 global olarak düşünürsen bulacağın sonuç 1:1 olacaktır yalnız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 abi sınırların kalkması,iletisimin ve haberlesmenin gelismesi olarak demistim globallesmeyi terim olarak haklısın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 dasaa dropping math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 said: terim olarak haklısın =) deilim haklı falan.. bildiğin uyuzum bugün yaw.. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 kesilmemek için kaçarken nick bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 yatagin solundan mi yok la sagi mi solu muydu kalkilmasi gereken Edit: Hell yes ilk sayfa basimi aldim Simdi konusun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bazi yerleri buyuk bazi yerleri kucuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 20. yüzyıl itibari ile küçüldü dünya. Yeni nesil ulaşım araçları sağ olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 g içi kadar derler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 dünya küçük diyen arkadaşları hatay'dan istanbul'a yürümeye davet ediyorum. ne oldu, değişti di mi fikriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 onlarda sana ucaga atla dicekler fikrinin ice gulu solacak sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 demek ki dünya küçük değil, uçak hızlı. fikrimin ince gülünü şelaleler suluyor bişi olmaz ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Dunya cok buyuk. O kadar buyuk ki akliniz almaz. Daha gormediginiz ne yerler, tanimadiginiz ne insanlar var dunyada. En cok gezen insan bile imkani yok butun dunyayi bilsin. Cok degisik yasanacak seyler, tadilacak tatlar, deneyimler var. Ama tabi imkanlar ve hayatin kisitlamalari yuzunden butun bunlari yasamak zor, hatta imkansiz. Keske imkan olsa da butun dunyayi gorebilsek, her an her istedigimiz yerde olabilsek. Ne kadar cok iyi bir film olmasa da jumper'i cok sevmistim sirf hayden ordan oraya istedigi gibi atlayabiliyor diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 diğer yandan demek ki dünya küçük ama insan yavaş?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 dasaaa said: diğer yandan demek ki dünya küçük ama insan yavaş?? istanbul hatay arasına kaç kişi sığar? demek ki dünya büyük, insan küçük. bu da doğru, evet doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 abi canınız mı sıkılıyo nasıl topikler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 boğuluyoruz zep reis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 dünya yuvarlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 niye İstanbul abi, Edirne'den Kars'a daha geniş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 cevap veriyorum. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Çok zekice bir konu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 huun said: demek ki dünya küçük değil, uçak hızlı. fikrimin ince gülünü şelaleler suluyor bişi olmaz ona. abow gorecelilik kavrami. konuyu en az 10 sayfa uzatir, sonrata kitler birakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Dunya kocaman be abi 21 yıldır yaşıyorum daha %5'ini görmemişimdir (şimdi harbiden merak ettim ne kadarını gördüğümü :D). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 büyük bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar