Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torrentleech'de ratio tutturmak ?


yunusemre

Öne çıkan mesajlar

Nasıl yapılır, ne gibi dosya indirmek lazımdır? Dosyaların hemen hemen hepsinde ortak sayısı zaten eş sayısından fazla. 2 dosya buldum upload yapar ratio kasarım die yalan oldum 1 kb/s ile fln upload ediyorum.

Forumda okudum büyük dosyalardan parça indirip upload edin diye, onu da denedim yine başarılı olamadım :( Tüm gece açık bıraktım bilg'i 350 mb upload anca yapmış..

Napcam ben :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok istiyorsan put.io gibi siteler var ( ama daha farklı) tam olarak ne deniyor onlara unuttum şimdi ama sistemi şöyle ki;

sen bir dosya indiriyorsun üye olduğun siteye, çok yüksek bir bağlantı hızı olduğu için senin hesabın adına upload yapıyorlar (gayet güzel bir şekilde) bu sayede de senin ration düzeliyor.

fakat o siteler genellikle biraz tuzlu oluyor.

yok öyle bişey istemem dersen, (torrentleech de var mı bilmiyorum ama) freeleech dosyalar oluyor. onları indirdiğin zaman rationda downloada yazılmıyor ama upload ettiğin zaman uploadın sayılıyor.

en kötü porno indir, onları çeken çok olur upload edersin.

ya da siteye yeni eklenmiş en son dosyaları çek. daha seeder sayısı çok coşmuş olmayacağı için upload şansın olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8mbite dlye 1mbit up veren tt utansın bunda bile bu işlerle uğraşıyoruz neyse
ratiomaster diye bir program var aratırsan google bulursun tavsiye ederim. 4 aydır tl de kullanıyorum ama abartmadan, bir torrent indirirken daha önce indirdiğimi fake upload yapıyorum ratiomu koruyorum, yeni çıkan bol leecherlı dosyalarda yapıyorum henüz banlanmedim bakalım nereye kadar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı forumlarda torrentleech'den indirilmiş film vb. şeyler bulabilirsin.

Öncelikle tleech dışı biyerden indiriyorsun, sonra tleechden torrent dosyasını çekiyorsun, çalıştırıyorsun programınla. Download etmeye başlamadan önce, forumdan çektigin ile kıyaslıyorsun. Eğer aynı iste location olarak forumdan çektigin dosyanın locationunu giriyorsun.

Bu şekilde indirdiğin dosyaya leecher olmadan sadece seeder olarak ratio arttırabilirsin. Tabi etkili olması için revaçta olan bir film falan bulmalısın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
up

aslında hiç kullanmamıştım şimdiye kadar ama friends indireyim dedim en kolay en hızlı bulabildiğim burası oldu. o yüzden kullanmaya devam etmek istedim ancak upload biraz sıkıntı gibi duruyor.

friends eski dizidir indiren olur mutlaka diye cesaretle indirdim 1 sezon(4.5gb), seed ederim diye beklemedeyim bakalım.

olmazsa diye konnun dediğini yapmak için 2 torrent indiriyorum(seederi 0 leacherı 3-5 olan dosyalar)

rss falan yapayım diziyi ilk çıkınca çeksin millete dağıtsın ordan kasarım dedim beceremedim.

bakalım bir şekilde geçinir gider duruma gelebilecek miyim, hayır anlamıyorum demonoidte çatır çatır upload etti friendsi, hatta o kadar upload etti ki download edemedim sfd.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tartisildi daha once epeyce.

Ben, begendigim, bana fayfasi olan seyi butcem el verdigi olcude satin aliyorum. Butcem el vermiyorsa fiyati dustukten sonra aliyorum. Kendi capimda destek oluyorum. O yuzden gayet rahatim.

"Ne para vericem lan, oyle de korsan boyle de korsan" diye dusuneni de yargilamiyorum esasen, maddiyattir, upload sorunudur, makul sayabilecegim sebepler var ama ayni tayfanin cikip "FAKE UPLOAD YAPIN LAN BIR SEY OLMUYOR" diye dolasmasina gayet uyuz oluyorum. Zira gayet guzel ilerleyen community'leri cok guzel pic ediyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Di iyi diyosun hoş diyosun da TL'de upload çok çok zor, ya bir ayar var serverlarında millet upload yapamasın da Seedbox alsın diye ya da millet çok korkarak gıdım gıdım indiriyor.
Çünkü popüler bir dosyayı seed etmek istesen bile birkaç kb/sn ile gidiyor dosya, yani cidden mecburiyetten bu fake, yoksa çatır çatır çekse adamlar bizden, bir sorun olmayacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya konu fake upload yapıp yapmamak değil, fake upload yapmak istemeyenin tl kullanma rehberi gibi bişeyler olsa daha iyi olacak.

ben denediğimi söyleyeyim mesela eski dizileri indirip 2 gün seedleyince 200mb birşey upload yapılabiliyor. bu yolla ratio tuttururum diyen varsa pek olası değil.

başka yerlerden alıp tl'e upload yaparım demiştim diğer yerden çektiğim dosya %94te kesildi. sinir oldum uğraşamam dedim. kullanmıyorum şu an.

önceki sayfada dediğim gibi demonoide upload yapabiliyor torrentleech'e yapamıyorsam, bu onların sorunu sanki?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...