sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 adam sanki türkiyenin cumhurbaşkanı kim die sormş bilmemek hayvanlık gibi bende bilmiorm ilgi alanım diil ne alaka köylülükle fln :D not: cumhurbaşkanı kim bilmiyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Orcan yamuk mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 said: asıl adı ronnie james padovani olan, 1942 abd doğumlu, metalin en cool, en saygın, en elit, en üstad vokallerinden biri ve ayrıca rainbow'la müzik tarihine altın harflerle girdikten sonra, kurmuş olduğu kendi grubunun adı. (ironnie, 17.05.2010 14:30) yok tolga bişi sadece dio kim bilmiyodum. öğrendim işte inciden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Başarısız. Kıvırma çabası daha da başarısızlaştırmış. Ayrıca "moderatör = admin kankası var" değil. Boyunuzdan büyük laflar edince hemen şu argümana sığınmayın artık. Hemen admin kankası var banlatacaklar beni diye ağlamaya başlıyorsunuz ya haha. Öyle bir imkan olsa seni pekazizden önce ben banlatırım ayrıca. Onu da söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ruhu bana geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Abi kaçıncı bu ama ya yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 insanlar sizin fanboyluk yaptığınız metalci tipleri bilmek zorunda değil. ha serdar ortaçın prodüktörü ölse sizde bu kim diye topic açabilirsiniz. aradaki tek fark müzik tarzları. kaliteleri ise aynı kötülükte. sanki fidel castro öldü anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mal said: ruhu bana geçti. hsafıohsdıofhsdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ayrica hakkaten dio kim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Oğlum cuce yazdı zannedip ciddi cevap vermek üzereydim, son anda gördüm Cons diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 studio radio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Cons said: insanlar sizin fanboyluk yaptığınız metalci tipleri bilmek zorunda değil. ha serdar ortaçın prodüktörü ölse sizde bu kim diye topic açabilirsiniz. aradaki tek fark müzik tarzları. kaliteleri ise aynı kötülükte. sanki fidel castro öldü anasını satayım. Adam gibi okuyun yazılanları yahu, kimse Dio'ya laf etti veya müziğini beğenmedi diye sinirlenmedi. Adama 2-3 kişi yazmış Dio'nun kim olduğunu ama o kadar üşengeç ki konu sahibi 2 paragrafı okumaya bile vakit bulamamış. Ama ne hikmetse şarkılarının bazılarını dinleyip bir halta benzemiyor lan bu (td) yazmaya üşenmemiş. Ayrıca Dio, metalin Castro'sudur evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Burası çöp değil mi binlerce saçma sapan başlık açılırken ne yükleniyosunuz ki? Adam bilmiyor bilmeyebilir.Bilmesine de gerek yok boşver zaten Ölmüş gitmiş amann boşver gereksiz der sevenlerinin aggrosunu üstüme alıyorum healla kendini orcan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 orcan mı ıyk. ne biçim isim o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 müziği felan yokmu bunun link verin. işaretmi yapıyomuş sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ulan sabahtan beri üşengeçlikle suçluyorsunuz. sizin 5 6 satırlık yazıları 2 satır atlatarak veya "şunu özet geçin" diyerek okuduğunuzu veya yazdığınızıda biliyorum. ben niye okuyup anlamadığımıda yazdım gerçi ama o mesajım bilen okunmamış, ordan düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 abi adamlar trollüz die bağırıolar sende cevap veriosun hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 müzik linki verin gitarmı çalıyo bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar