ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 yalnız bu arada şunuda söylemek gerekir. sivas ile bursa arasındaki o klas farkı. ligin bitimine haftalar kala sivaslı başkan vs bizi şampiyon yapmazlar bilmemne, yok antep böyle oynadı şöyle oynadı dediydiler. bursadan öyle bir açıklama hiç gelmedi. hakettiler şampiyon oldular. sivasa ders olsun seneye kümede kalma mücadelesinde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 tebrikler yazmayı unutmuşum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ahhahaah süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 çocuğa bak ya :) bide elinde bjk bileklikleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Dostluk kazandı, önemli olan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 BiTcH_oFBaT said: yalnız bu arada şunuda söylemek gerekir. sivas ile bursa arasındaki o klas farkı. ligin bitimine haftalar kala sivaslı başkan vs bizi şampiyon yapmazlar bilmemne, yok antep böyle oynadı şöyle oynadı dediydiler. bursadan öyle bir açıklama hiç gelmedi. hakettiler şampiyon oldular. sivasa ders olsun seneye kümede kalma mücadelesinde lol Şöyle bilmeden ahkam kesenler yok mu bayılıyorum. Çok benzer açıklamalar yapıldı Bursaspor tarafından. Hakem hatalarıyla ilgili eleştiriler geldi, yetmedi daha dün Bursa'yı ziyarete giden üst düzey bi devlet yetkilisi Fenerbahçe'nin maçlarında şike olduğu imasında bulundu. Bu Sivas'a bok atma çabası nedir çözemedim yani. Evet Bursa ile Sivas arasında bir fark vardı o da çok ciddi bi ekonomik güç farkı. Sivasspor herhangi bir oyuncusuna 8-10M euro gibi bi teklifi reddedemeyecek durumdaydı,Bursasporsa reddedebiliyordu. O kadar ki Bilica'yı yok pahasına sattılar Fenerbahçe'ye kar kardır diye. O parayla gidip statlarını yaptırdılar vs... Sivasspor son 2 yılda Türk futboluna çok şey kazandırdı, tıpkı Bursaspor'un bugün başarması gibi. Bursaspor'un kendine güveninde Sivas'ın başarısı da etkilidir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 rakip onları yenince çıkıp, ne oynuolarmış vay be, triplerine girmediler işte. yönetim de bu kadar bariz konuşmadı. manşet olmadı gazetelere. hoş ben bursanın da şampiyon olmasını istemiodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Değil mi sizin kovduğunuz teknik direktörle sizden ve diğer takımlardan kovulan adamlarla şampiyon olmaları baya ironik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 hazmedemicek bi tip değilim bana koymaz. ben gurur duyarım, bi bjk li şampiyon yaptı diye. ben hala ali tandoğan'ın iyi bi oyuncu olduğuna inanmıyorum. halen zapo'nun bjk de oynicak bi oyuncu olduğuna inanmıyorum. bursanın başarısı takım olmak. bir ruha sahip olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Galvatron said: Değil mi sizin kovduğunuz teknik direktörle sizden ve diğer takımlardan kovulan adamlarla şampiyon olmaları baya ironik oldu. ya bırak allasen kavulmayı zilyon kez hakketti bursaya oynattıgı topu bjkde niye oynatmadı bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Galvatron said: BiTcH_oFBaT said: yalnız bu arada şunuda söylemek gerekir. sivas ile bursa arasındaki o klas farkı. ligin bitimine haftalar kala sivaslı başkan vs bizi şampiyon yapmazlar bilmemne, yok antep böyle oynadı şöyle oynadı dediydiler. bursadan öyle bir açıklama hiç gelmedi. hakettiler şampiyon oldular. sivasa ders olsun seneye kümede kalma mücadelesinde lol Şöyle bilmeden ahkam kesenler yok mu bayılıyorum. Çok benzer açıklamalar yapıldı Bursaspor tarafından. Hakem hatalarıyla ilgili eleştiriler geldi, yetmedi daha dün Bursa'yı ziyarete giden üst düzey bi devlet yetkilisi Fenerbahçe'nin maçlarında şike olduğu imasında bulundu. Bu Sivas'a bok atma çabası nedir çözemedim yani. Evet Bursa ile Sivas arasında bir fark vardı o da çok ciddi bi ekonomik güç farkı. Sivasspor herhangi bir oyuncusuna 8-10M euro gibi bi teklifi reddedemeyecek durumdaydı,Bursasporsa reddedebiliyordu. O kadar ki Bilica'yı yok pahasına sattılar Fenerbahçe'ye kar kardır diye. O parayla gidip statlarını yaptırdılar vs... Sivasspor son 2 yılda Türk futboluna çok şey kazandırdı, tıpkı Bursaspor'un bugün başarması gibi. Bursaspor'un kendine güveninde Sivas'ın başarısı da etkilidir diye düşünüyorum. stadlarına ne yaptırdılar ki ? yerden ısıtma yaptılar onuda devlet karşıladı parasını. Mecbur cünkü sampiyonlar liginde rezil olurlardı katılabilseydiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Şimdi Bjk kötü bi takım olduğundan iyi futbol oynatılmıyor, Bursaspor'da yine elle tutulur oyuncular falan var :D Trollemek bir yana, Beşiktaş'ta adamın bi ağırlığı yoktu olmasına da izin vermedi Sinan Engin ve adamları. Bursaspor'da tam yetkiliydi Ertuğrul Sağlam, keza Kayserispor'da da öyle. Beşiktaştaysa sesini çıkaramadı,hiç bir transferde sözünün geçtiğine inanmıyorum o dönem, hatta fikrinin alındığını bile sanmıyorum o derece.Çok da onurlu bir şekilde istifa etti adam o gün saygı duymuştum bugün daha da çok saygı duyuyorum. Bu türk takımlarındaki teknik direktör kovma modasını anlamıyorum zaten, yönetimdeki şeref yoksunu adamlar işler kendileri için kötü gittiğinde hemen td'lerin görevine son veriliyor yıllardır. Yanlış anlama olmasın Beşiktaş için değil bu söylediğim yarın Daum'da yolcu... Bu kafayla başarı falan gelmez Türkiye'deki takımlardan, umarım Ertuğrul Sağlam kalıcı olur Bursaspor'da. Hatta ütopik bi umut umarım Türkiye'nin Lyon'u olur Bursaspor. edit: @Masticore: bilmeden sallamayalım. Antreman sahası, alt yapı çalışmaları yapıldı Sivas'ta. İlk kez bir anadolu takımı ligde orta sıralarda tutunmak için 30-32 yaşlarında üçbüyükler eskisi futbolcuları doldurmadı takımına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 büyük klüpte çalışmak zor zaten. gs ye bak aynı fb aynı bjk aynı ts biraz daha farklı en azından yönetim takımın içinde. bu mantıkla zaten istikrar sağlanmıo. bi fatih terim döneminde bu azaldı. adamlar sildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Evet o yüzden Del Bosque geldiğinde sevinmiştim Beşiktaş adına bunu kovamazlar diye ama ... rijkaard geldiğinde de bu yüzden sevindim ve bugün mutluyum, hiç bir şartta gönderilmesi gündemde değil basının yırtınmalarına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Galvatron said: Şimdi Bjk kötü bi takım olduğundan iyi futbol oynatılmıyor, Bursaspor'da yine elle tutulur oyuncular falan var :D Trollemek bir yana, Beşiktaş'ta adamın bi ağırlığı yoktu olmasına da izin vermedi Sinan Engin ve adamları. Bursaspor'da tam yetkiliydi Ertuğrul Sağlam, keza Kayserispor'da da öyle. Beşiktaştaysa sesini çıkaramadı,hiç bir transferde sözünün geçtiğine inanmıyorum o dönem, hatta fikrinin alındığını bile sanmıyorum o derece.Çok da onurlu bir şekilde istifa etti adam o gün saygı duymuştum bugün daha da çok saygı duyuyorum. Bu türk takımlarındaki teknik direktör kovma modasını anlamıyorum zaten, yönetimdeki şeref yoksunu adamlar işler kendileri için kötü gittiğinde hemen td'lerin görevine son veriliyor yıllardır. Yanlış anlama olmasın Beşiktaş için değil bu söylediğim yarın Daum'da yolcu... Bu kafayla başarı falan gelmez Türkiye'deki takımlardan, umarım Ertuğrul Sağlam kalıcı olur Bursaspor'da. Hatta ütopik bi umut umarım Türkiye'nin Lyon'u olur Bursaspor. edit: @Masticore: bilmeden sallamayalım. Antreman sahası, alt yapı çalışmaları yapıldı Sivas'ta. İlk kez bir anadolu takımı ligde orta sıralarda tutunmak için 30-32 yaşlarında üçbüyükler eskisi futbolcuları doldurmadı takımına. ya ben şey demek istiyorum içimde kalcak 3 büyükler bu sene kötü idi o yüzden bursa şampiyon oldu oh rahatladım geçen sene böyle diyordunuz ya bize ondan hani buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Şimdi daha duzgun kafa ile yazayım biraz. Maçta tam korner bayragının orda idik. Ozellikle ilk yarı top mop görmedik TSnin golu dısında sonra 2. yarı baya bi aksiyon oldu onumuzde ve son dakka bi anda herkes yihuuuu yabadabaduuu diye sahaya girdi. Benim arkadaşlarda sahaya ilk girenlerden herhalde :P Neyse sonra geri gelişleri daha muhtesem bi an oldu. Belirsizlik ve hayal kırıklıgı falan inanılmaz bi andı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 o sahaya girenler gerçek insanlar di mi ya kitap yazsınlar çok satar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Absolut said: Şimdi daha duzgun kafa ile yazayım biraz. Maçta tam korner bayragının orda idik. Ozellikle ilk yarı top mop görmedik TSnin golu dısında sonra 2. yarı baya bi aksiyon oldu onumuzde ve son dakka bi anda herkes yihuuuu yabadabaduuu diye sahaya girdi. Benim arkadaşlarda sahaya ilk girenlerden herhalde :P Neyse sonra geri gelişleri daha muhtesem bi an oldu. Belirsizlik ve hayal kırıklıgı falan inanılmaz bi andı :P bu dillere göre sahte anansu veren çarşılı sensin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Valla 2. yarı herhalde 40 dakika boyunca hem netten hem de telefonla skor almaya ugrastım ama hatlar tıkanmıştı. 1 kere anneme ulaşabildim o da koyu GSli oldugundan ve ben FB macına gittim diye evlatlıktan redetme konusması yapıyordu skor alamadım. Sonra bi anda 2-2yi duyunca ulan BJK allah belanı dedim resmen ki megersem :P :P :P :P :P :P :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 şaka maka 3 büyükler pas geçti bu yılı. bir daha böyle bir yılın yaşanması zor gibi, gördüğümüz için şanslıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 tebrikler bursaspor. 15 mayıs 2004 tarihinde küme düşen takım geri gelip şampiyonluğu aldı 6 yıl içinde. çatır çatır da hakettiler. kazanıkları her puanı tertemiz, rakiplerini ezerek aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Sixoms said: şaka maka 3 büyükler pas geçti bu yılı. bir daha böyle bir yılın yaşanması zor gibi, gördüğümüz için şanslıyız.Bu da artık ezbere söylenen laflardan biri oldu. Geçen sene son hafta beşiktaş fener'in yaptığını yapsaydı sivas şampiyondu. 3 büyüklere farklı bu anadoludan çıkan takımlara karşı farklı oynuyor futbolcular bunun şike veya anadolu kardeşliğiyle alakası yok eğer Fener'i yenen oyuncu olursan transfer oluyorsun ama Bursa'yı yenen futbolcu olunca hiç bişey olmuyor. Bu devrim devam eder mi bilinmez ama anadolu takımları artık biz de yapabiliriz düşüncesiyle 3 büyükleri daha çok zorlayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 http://vliegendenederlander.blogspot.com/2010/05/devrim.html çok güzel yazılmış. Özellikle şu kısım çok hoşuma gitti; Türk basınına da bir ders niteliğinde bu şampiyonluk. Fanatik gazetesi bugünkü ilk sayfasının beşte dördünü Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaçırmasına ayırmış. Bursa'nın şampiyonluğu ise sayfanın altında "Bursa Şampiyon" notuyla verilmiş. Hala değişmesi gereken kafalarımızın olduğunun göstergesi. Ben çok fazla değişeceğini sanmıyorum. Hala İstanbul'un 3 büyükleri daha fazla satıyorlar kendilerini pazarda, yine de Türkiye'de ilk kez gazetelerin spor servisleri yazacak çok fazla şey bulamadıklarından, çünkü o takımı sezon boyu doğru dürüst takip etmedikşerinde sadece "Şampiyon Bursa" ve Anadolu Devrimi" yazabildiler. Kendi içinde naif, alçakgönüllü belki de sırrını sadece o kenttekilerin ve Bursa Atatürk Stadyumu'nda takımı her hafta takip edenlerin bildiği bir şampiyonluk. Aynen Twente'nin şampiyonluğu için eski futbolcuları Youri Mulder'in dediği gibi..Herkese sempatik gelen bir şampiyonluk işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar