Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hacettepe Şenliklerinde olay

yunusemre

Öne çıkan mesajlar

Buyse said:

az günceli takip ediyoruz, balık hafızalı değiliz. en basiti aç ekşisözlüğü oku

İşte diyorum, söylediklerin tamamen kendi kriterlerini bağlar abi.

Adam a demiş, ben a diyorum (dediğimden değil), sen b diyosun ve kalkıp a diyenleri dürtmeye çalışıyosun. Yok böyle bi dünya
Sosyal ağlarda paylaş

Son sayfadan çıkartılan anlam; "Serdar Ortaç sevmeyenler Attention Whore'dur, 'Çok Kuulum' triplerine giren, önyargılı hıyarlardır.

Kimse gerçekten Serdar Ortaç'ı ve eğlendirme biçimini sevmiyor olamaz."

Bazı postlar resmen internette yer kaplıyor, Serdar Ortaç gibi bazı adamların da dünyada yer kapladığı gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanların yaptığı işlerle söylediği sözleri ayırmayı öğrenmelisiniz. Hele ki yaptığıyla söylediğinin kategorisi farklıyken.

Edit: Sevmiyor olamaz da demedik, yazıyorsunuz da okuyarak yazın. Diyoruz ki, "serdar dinleyen adam da yani ölsün yea" gibi bi savunma kabul edilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

ya haiti'dekiler sürünsün allah belasını versin ben mehmetçik'e paramı bağışlar geçerim gibi karaktersiz bir laf söyleyip mehmetçik'i de öne sürüp populistlik yoluyla insanların gözünü boyamaya çalışan bi adam gibi a diyosan de zaten ne diyim. ne diyebilirim ki :D kayıpsın demektir insanlık adına.

evet Türkiye'de deprem olduğunda zaten bizim tüm "san-atçılarımız" paralarını kızılaya falan bağışlamışlardı di mi? en büyük yardımı dış ülkeler değil de bizim sanatçılar yapmıştı.

yaw geç. bu serdar ortaç'ın ilk mallığı değil son mallığı değil
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Son sayfadan çıkartılan anlam; "Serdar Ortaç sevmeyenler Attention Whore'dur, 'Çok Kuulum' triplerine giren, önyargılı hıyarlardır.

Kimse gerçekten Serdar Ortaç'ı ve eğlendirme biçimini sevmiyor olamaz."

Bazı postlar resmen internette yer kaplıyor, Serdar Ortaç gibi bazı adamların da dünyada yer kapladığı gibi.

ben böyle bişey söylemedim beğenmeyebilirsin eğlenmeyedebilirsin doğaldır sadece önyargılı yaklaşılmamasını söyledim kimsenin.Benimde müzik kültürüme çok ters bi adam abilerimin slayer metallica iron maiden cd leriyle haluk levent şebnem ferah akorlarıyla büyüdüm ben ancak kızarkadaşım hastası e gitmek zorunda kaldım sonra bi baktım ki eğlenebiliyorum.sadece önyargıları kaldırın demek istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam'a +1

ben de sevmiyorum serdar ortaç'ı, başka yerde olsa seve seve çatal atarım.
ama sen napıyorsun; aralarında muhtemelen çok sevdiğin insanların da olduğu binlerce kişi arasında kaos yaratıyorsun. Sırf ilgi çekmek, kendini tatmin etmek için başka insanların hayatını tehlikeye atıyorsun. adamsan git başka yerde yap protestonu.

serdar ortaç buraya giremez rarörööööööööö aferim size mankafalılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

ya haiti'dekiler sürünsün allah belasını versin ben mehmetçik'e paramı bağışlar geçerim gibi karaktersiz bir laf söyleyip mehmetçik'i de öne sürüp populistlik yoluyla insanların gözünü boyamaya çalışan bi adam gibi a diyosan de zaten ne diyim. ne diyebilirim ki :D kayıpsın demektir insanlık adına.

evet Türkiye'de deprem olduğunda zaten bizim tüm "san-atçılarımız" paralarını kızılaya falan bağışlamışlardı di mi? en büyük yardımı dış ülkeler değil de bizim sanatçılar yapmıştı.

yaw geç. bu serdar ortaç'ın ilk mallığı değil son mallığı değil

serdar ortaç a gelene kadar kaç mal var farkında mısın? göz önünde olanlar batıyor sadece...ben burda s.o fanboyluğu yapmıyorum kişiliğinide sevmem ancak bu şekilde yaklaşımlarda komik.topic in başındaki dinleyenlere müstehak anlayışı ise en komiği
Sosyal ağlarda paylaş

Hala jetonu düşmeyenlere durumu özetleyeyim.

Serdar sahneye çımmış.

Bi kesim buna çatal bıçak atmış.

Serdar inmiş.

Derken o kesim ile konseri dinleyenler arasında olay çıkmış.

Konseri dinleyenlerden yaralananlar olmuş.

Şimdi, bu adımları incelediğimizde zaten bizim söylediğimiz şey serdarın düşüncelerini övmek falan değil. Diyoruz ki, serdarı protesto etmişsin, iyi güzel. İnsanlıktan neden çıkıyorsun, niye olay çıkartıp insanların yaralanmasına neden oluyorsun.

Siz de serdar dinleyen insanın gözünüzde önemli olmadığını falan söylüyosunuz

biz de diyoruz ki, dinlemek ayrı görüşünü benimsemek ayrı. Serdar eğlence sektörünün bir numaralı adamı diyoruz. Görüşüyle ilgili bi destek falan yo bak, dikkatli okuyun.

Siz hala "ama serdar şöyle demiş haiti demiş mehmetçik diyor" diyosunuz.

İşte bu noktada tekrar başa dönüyoruz, abi konu, oraya eğlenmek için giden insanların bi grup insan yüzünden yaralanması"

Yeterince özetleyici oldu mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Ülkemizde solculuk hala çoğunlukla çakma bir entellektüellik ve ağır bir kroluk ile yaşandığı için gayet normal bu durum.

Serdar Ortaç sev ya da sevme, orada o kadar insanın -ki bu insanlar da öğrenci- huzurunu kaçıracak birşey yapıyorsan o işin arkasında art niyet vardır, belki çekememezlik bile vardır.

Şimdi forumn herşeyi bilenleri beni aforoz edecektir, o yüzden biraz daha açayım durumu.

Bir insanı sevdiği müziğe göre yargılıyorsanız hala lise çağında kalmışsınız demektir arkadaşlar. Bir kaç kişi "Serdar Ortaç sevenler şöyle kötü böyle kötü" falan demişler de, size ne?

Ben de mesela normalde Serdar Ortaç dinlemem ama arkadaşlarla yeri geldiğinde o tarz şarkıcıların çıktığı yerlere gittiğimde de hayvan gibi eğlendim.

Ya ulan bakıyorum, denen şeylerle diyenlerin alakası olmaması gerek. Liseli zihniyetinden kurtulmak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

ben şu hayatta playlistinde serdar ortaç gördüğüm insanlara daha farklı yaklaşıyorum.. hani benim ait olduğum gruba dahil insanlar değil

ki insanlar gruplaşmaya eğilimlidir bu yüzden futbol takımları var mesela.. bkz: maslow piramidi

http://img.webme.com/pic/g/gizliilimler/maslow_zegran.jpg

açıkcası insnaların sosyal davranışları bu tespiti onaylar yönde gelişmekte

o yüzden birinin kalkıp da "serdar ortaç dinleyenler böğğ" demesi görece onu haklı çıkarır ama üslup hatasıdnan ötürü sadece serdar ortaç dinlemeyen değil aynı zamanda bu konuyu daha düzgün şekilde dile getirenler grubundan da ayrı koyar

naaptım lan ben?
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

serdar ortaç' a verilen tepki gayet haklı. Gidip orada serdar ortaç dinlemeye gelen insanlar da önce bir kendilerini sorgulasınlar, sonra biz de bu insanlara zarar geldiği için üzülelim.

anlamadigim bisi war
solcular serdar ortac dinleyemez
dadaismden hoslanamaz
heykelde ronesans akiminin yaninda duramaz
fotografcilikta fish eye lens kullanamaz

felan gibi sanat kurallari mi war?
Sosyal ağlarda paylaş

ayrica evet serdar ortac seviyorum bi suru sarksinida ezbere bilirim hatta
turk pop dunyasinin 1 numarasi bence tarkan felan sevmem

turk pop yada genel olarak pop zaten idolojik bisi deildir
pop = populer
yane halka muzik yapiyo