Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Abi facete ''bursa çocuğuyum ben'' diye video paylaşılıyo ulan ne gülüyorum kaç saattir varsa gören alıntılasın beni beraber gülelim o ne lan ahahhahahaha dipnot:koyamıyorum çünkü küfürlü asdsadsad
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bursa cocuguyum ben heryerde... video iyi baya :)
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Dartanian said: Lauren said: ONLARIN TEK SUÇU İNANMAKTI! http://www.facebook.com/video/video.php?v=389671006587 ABİ ABİ AHAH EFSANE BU
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Zegna said: eywallah abi, adam gibi cevap sonunda bi tane. bu sorunun bundan baska cevabı yok sanırım zaten, bunu bilmesine ragmen yazmaya utananlar ayrı konu :) tamam da emre, bu topic fb topici, fener kaybetmiş son saniyede. şurda 1 tane biz sizden iyiyiz diye mesaj atan gs li fb li var mı şu anda yani :)
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 17 kez sampıyon olup 19 kez kutlayan tek takım bu lafı baya begendım :D
Taskiranus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Anca gelebildim sorry. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 khelben, var yahu olmasa ne yazicam zaten :)
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 theCio said: 17 kez sampıyon olup 19 kez kutlayan tek takım bu lafı baya begendım :D 20 kez hatta
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Artık kilitlensin ya başlık, bin küsür mesajlı maç başlığımı olur, sezon tartışmasından daha çok olmuş mesaj sayısı.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 abi hepiniz fenevi kıskanıyosunuz tarzı cümleler çok komik oluyo gerçekten yapmayın :D
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Kilitlenmesin, bu başlık hiç bitmesin.
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Zegna said: khelben, var yahu olmasa ne yazicam zaten :) hadi ya, o zmn bişey diyemicem valla. bizim halimiz ortada tabi ama fenerin şu anki hali ÇOK REZİL olduğu için :P
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ahah red'le khelben galatasaray'ın aşırı kötülüğünden dolayı objektifleşmişler yahu görmeyeli.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bana göre bu sezon 3 büyükte kötülenmicek de kim kötülenecek ahaha reziliz
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 fizban said: ahah red'le khelben galatasaray'ın aşırı kötülüğünden dolayı objektifleşmişler yahu görmeyeli. ne ara objektif olmadığımı gördün :P halı saha maçına bi daha bursa formasıyla çıkarsın sen de dalga geçmez miyim.
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 burası fenerbahçe topici tabiki kaçan şampiyonluğu ve celebration faila gülücez. çok istiyorsanız gs ve bjk ya da güleriz diğer topiclerde. neyse fener de 2009-2010 sezonu şampisi oldu. o da güzel. :D
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 (Tarkan-Unutmamalı) Gol oldu dediler 2-2 dediler sevindim yar yalanmış dediler bir anlıkmış dediler kırıldım yar aldatıyor dediler yanlış anons dediler yıkıldım yar
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 @khelben, neyimle dalga gececen ki, ben bursanın şampiyon olmasını başından beri istiyordum lol
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 tebrikler, avrupada da tanındınız. :D said: Fenerbahçe - Trabzonspor maçının bitiş düdüğü ile birlikte Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yaşanan şampiyonluk kutlamaları İspanyollar’ı da ters köşeye yatırdı. Karşılaşma sonrası sarı-lacivertli taraftarların sahaya inerek oyuncuları omuzlara alması ve konfeti yağmuru karşılaşmayı anlatan İspanyol spikeri de şaşkınlığa uğrattı. Stat hoparlöründen Bursa-Beşiktaş maçının 2-2 bittiği şeklinde yapılan anonstan haberdar olmayan İspanyol spiker, Fenerbahçe taraftarlarının coşkusunu “Hayatımda gördüğüm en anlamlı sportif kutlama oldu. Takımlarının ikinci olmasına kızmayan taraftarlar büyük bir fair-play örneği gösteriyor” sözleriyle yorumladı. Spiker ardından, “Bakın sahada futbolcularla nasıl kucaklaşıyorlar. İkinciliğe aldırmadılar bile. Fenerbahçe taraftarı tüm Avrupa’ya örnek olmalıdır. Daha önce böyle bir durumu yaşamamıştım. Gerçekten inanılmaz” ifadelerini kullandı. Radyo icat Edilmedi mi! Şükrü Saracoğlu Stadı’nda maç sonunda yaşanan rezalet İspanyollar’ın da alay konusu oldu. İşte İspanyollar’ın geyikleri; - Türkiye’de radyo icad edilmedi mi?.. - Fenerbahçe önümüzdeki yılın bütçesini stadın onarımına harcayacak... - Taraftarlar oyuncuları yakacaklarına, yanlışlıkla stadı yaktılar... - Avrupa’nın en centilmen taraftarı Fenerbahçeliler... - İkinciliğe bu kadar sevinen bir taraftar, şampiyonlukta neler yapar acaba?
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 o haberin çok büyük ihtimalle yalan olduğunu, kaynak falan belirtilmediğini biliyorsun dimi ?
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 son kale fizban. böyle herkese yetişmeye çalışıp cevap vermeye çalışman falan tebrik edilesi. :D http://www.milliyet.com.tr/hincal-uluc-anons-skandalini-ovdu/spor/sondakika/18.05.2010/1239426/default.htm
Öne çıkan mesajlar