goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Zegna said: onun dısında kendi takımlarının acınası durumuna bakmadan baskasını destekleyen karaktersizlerede allah akıl fikir versin diyorum. ben bunu görmemiştim. bu kadarı da ayıpmış. burada bunu biz desek yeni gezegenleri keşfedeceğimiz yörüngelere kadar gideriz. neyse, qq diyelim geçelim :)
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Masquerade said: http://www.youtube.com/watch?v=LfFSk6NI2Es&feature=player_embedded BU ÇOCUĞUN SUÇU NE KJSDAKJSDF
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 define: acınası durum. galatasaray ve beşiktaş düşme hattında falandı da bizim mi haberimiz yoktu sdf.
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Esh said: ahah tipe bak boyle hamburger çocugu.. o çocuğun suçu ne abi o çocuğun suçu ne?? ZAAAAAAAAAAA
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 fenerium'da şapka ve tişört satışları patlama yapmış "bir gün herkes 1 dakikalığına şampiyonluk sevincini tadacak"
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bu ne ya hahaha http://www.facebook.com/video/video.php?v=1432194399296#!/video/video.php?v=1428730032689
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Baroninin o şutunun direkte patlaması fenerbahçenin son anda patlayışıydı resmen. Kazım, emre belözoğlu, lugano, bilica, vederson, deivid, baroni, volkan falan ne kadar antipatik futbolcu ne kadar gıcık tip varsa topla ondan sonra millet kendi takımını bırakmış bize ZAAAAAAAAAAAAAAAAA yapıyor de sdf.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 laz imamın hatalı ezanı halka orucu erken açtırdı.. diyanetten açıklama "yeniden tutmaları lazım" genç oruçlular tepkili..
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 http://img237.imageshack.us/img237/3826/32556396353188469531338.jpg kıyamams yaa
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 orucu bozulan vatandaş göz yaşlarını tutamadı..
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bursa şampiyon olur gs,bjk sevinir,trabzon tur atar bursa ile birlikte gs şampiyon olur tüm herkes birleşir fenere küfür eder bjk şampiyon olur tüm herkes birleşir fenere küfür eder trabzon kupa alır kimse trabzon kupayı aldı diye değil fenerbahçe alamadı diye sevinir fener şampiyon olur şikedir şaibedir kesin bit yeniği vardır işin içinde nasıl acıtmışsak artık montla sıçsanız unutamıyacaksınız
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 fenerlilerin mesajında böyle acı bi tat varya cok seviyorum
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 adamınbiri said: bursa şampiyon olur gs,bjk sevinir,trabzon tur atar bursa ile birlikte gs şampiyon olur tüm herkes birleşir fenere küfür eder bjk şampiyon olur tüm herkes birleşir fenere küfür eder trabzon kupa alır kimse trabzon kupayı aldı diye değil fenerbahçe alamadı diye sevinir fener şampiyon olur şikedir şaibedir kesin bit yeniği vardır işin içinde nasıl acıtmışsak artık montla sıçsanız unutamıyacaksınız bence oturup bu neden böyle diye düşünmeniz lazım işte. neden bu kadar sevilmiyoruz? bi özeleştiri yapmanız lazım. acıtıcak bişey de olmadı o yüzden diyorum :(
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 neden sevilmiyoruz açıkla bana ozaman objektif bakamıyorum ben demekki
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Kazım, emre belözoğlu, lugano, bilica, vederson, deivid, baroni, volkan
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ben bunu daha önce açıklamıştım da ciddiye alan olmamış. fenerbahçe o kadar büyük ki, diğer takımlar kendilerini gs'li, bjk'li, ts'li olmakla değil, antifenerbahçeli olmakla açıklıyorlar. fenerbahçe o kadar büyük ki, türkiye'de oynanan 3 kupanın birini alıyor, birinde final oynuyor, birinde 2. oluyor. fenerbahçe o kadar büyük ki, 5 ana spor dalında 4 ünde ligi kupayı ne varsa alıyor. fenerbahçe o kadar büyük ki, daima halktan en çok ilgiyi görüyor. fenerbahçe o kadar büyük ki, kimileri 20,000 kişilik stadı dolduramazken 55,000 kişilik stadda yer bulunamıyor. fenerbahçe o kadar büyük ki, öyle ya da böyle, her sene yarışın içinde kalıyor. fenerbahçe o kadar büyük ki, yıllık bütçesi birinin borcu kadar, diğerinin de başkana borcu kadar. düşün yani.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 antipatik olma durumu işte. başkanın kral benim edaları. biz tekiz edası. herkese göre farklıdır sebepler elbet.
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 agresif yöneticiler, agresif futbolcular, yok ağlama hareketleri, bir baba hindiler herkes haddini bildiler, şu bu. ali şen zamanından beri herkes neden fenerden nefret ediyor sonra. l2fairplay
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 fizban said: ben bunu daha önce açıklamıştım da ciddiye alan olmamış. fenerbahçe o kadar büyük ki, diğer takımlar kendilerini gs'li, bjk'li, ts'li olmakla değil, antifenerbahçeli olmakla açıklıyorlar. fenerbahçe o kadar büyük ki, türkiye'de oynanan 3 kupanın birini alıyor, birinde final oynuyor, birinde 2. oluyor. fenerbahçe o kadar büyük ki, 5 ana spor dalında 4 ünde ligi kupayı ne varsa alıyor. fenerbahçe o kadar büyük ki, daima halktan en çok ilgiyi görüyor. fenerbahçe o kadar büyük ki, kimileri 20,000 kişilik stadı dolduramazken 55,000 kişilik stadda yer bulunamıyor. fenerbahçe o kadar büyük ki, öyle ya da böyle, her sene yarışın içinde kalıyor. fenerbahçe o kadar büyük ki, yıllık bütçesi birinin borcu kadar, diğerinin de başkana borcu kadar. düşün yani. spordaki başarılar her zaman alkışlanır merak etme. özellikle futbol dışındaki başarılar. şu dediklerinle hiç bir alakası yok sevilmemesinin nedeninin. stad yapıldı herkes helal olsun ne stad yaptı dediler. kıskanmak başka bişeydir, sevmeme başka birşey.
Öne çıkan mesajlar