Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16/05/2010 TSL FENERBAHÇE-TRABZONSPOR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zegna said:

onun dısında kendi takımlarının acınası durumuna bakmadan baskasını destekleyen karaktersizlerede allah akıl fikir versin diyorum.

ben bunu görmemiştim.

bu kadarı da ayıpmış. burada bunu biz desek yeni gezegenleri keşfedeceğimiz yörüngelere kadar gideriz.

neyse, qq diyelim geçelim :)
Mesaj tarihi:
Baroninin o şutunun direkte patlaması fenerbahçenin son anda patlayışıydı resmen. Kazım, emre belözoğlu, lugano, bilica, vederson, deivid, baroni, volkan falan ne kadar antipatik futbolcu ne kadar gıcık tip varsa topla ondan sonra millet kendi takımını bırakmış bize ZAAAAAAAAAAAAAAAAA yapıyor de sdf.
Mesaj tarihi:
bursa şampiyon olur gs,bjk sevinir,trabzon tur atar bursa ile birlikte
gs şampiyon olur tüm herkes birleşir fenere küfür eder
bjk şampiyon olur tüm herkes birleşir fenere küfür eder
trabzon kupa alır kimse trabzon kupayı aldı diye değil fenerbahçe alamadı diye sevinir
fener şampiyon olur şikedir şaibedir kesin bit yeniği vardır işin içinde

nasıl acıtmışsak artık montla sıçsanız unutamıyacaksınız
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:

bursa şampiyon olur gs,bjk sevinir,trabzon tur atar bursa ile birlikte
gs şampiyon olur tüm herkes birleşir fenere küfür eder
bjk şampiyon olur tüm herkes birleşir fenere küfür eder
trabzon kupa alır kimse trabzon kupayı aldı diye değil fenerbahçe alamadı diye sevinir
fener şampiyon olur şikedir şaibedir kesin bit yeniği vardır işin içinde

nasıl acıtmışsak artık montla sıçsanız unutamıyacaksınız

bence oturup bu neden böyle diye düşünmeniz lazım işte. neden bu kadar sevilmiyoruz? bi özeleştiri yapmanız lazım. acıtıcak bişey de olmadı o yüzden diyorum :(
Mesaj tarihi:
ben bunu daha önce açıklamıştım da ciddiye alan olmamış.

fenerbahçe o kadar büyük ki, diğer takımlar kendilerini gs'li, bjk'li, ts'li olmakla değil, antifenerbahçeli olmakla açıklıyorlar.
fenerbahçe o kadar büyük ki, türkiye'de oynanan 3 kupanın birini alıyor, birinde final oynuyor, birinde 2. oluyor.
fenerbahçe o kadar büyük ki, 5 ana spor dalında 4 ünde ligi kupayı ne varsa alıyor.
fenerbahçe o kadar büyük ki, daima halktan en çok ilgiyi görüyor.
fenerbahçe o kadar büyük ki, kimileri 20,000 kişilik stadı dolduramazken 55,000 kişilik stadda yer bulunamıyor.
fenerbahçe o kadar büyük ki, öyle ya da böyle, her sene yarışın içinde kalıyor.
fenerbahçe o kadar büyük ki, yıllık bütçesi birinin borcu kadar, diğerinin de başkana borcu kadar.

düşün yani.
Mesaj tarihi:
agresif yöneticiler, agresif futbolcular, yok ağlama hareketleri, bir baba hindiler herkes haddini bildiler, şu bu.

ali şen zamanından beri herkes neden fenerden nefret ediyor sonra.

l2fairplay
Mesaj tarihi:
fizban said:

ben bunu daha önce açıklamıştım da ciddiye alan olmamış.

fenerbahçe o kadar büyük ki, diğer takımlar kendilerini gs'li, bjk'li, ts'li olmakla değil, antifenerbahçeli olmakla açıklıyorlar.
fenerbahçe o kadar büyük ki, türkiye'de oynanan 3 kupanın birini alıyor, birinde final oynuyor, birinde 2. oluyor.
fenerbahçe o kadar büyük ki, 5 ana spor dalında 4 ünde ligi kupayı ne varsa alıyor.
fenerbahçe o kadar büyük ki, daima halktan en çok ilgiyi görüyor.
fenerbahçe o kadar büyük ki, kimileri 20,000 kişilik stadı dolduramazken 55,000 kişilik stadda yer bulunamıyor.
fenerbahçe o kadar büyük ki, öyle ya da böyle, her sene yarışın içinde kalıyor.
fenerbahçe o kadar büyük ki, yıllık bütçesi birinin borcu kadar, diğerinin de başkana borcu kadar.

düşün yani.

spordaki başarılar her zaman alkışlanır merak etme. özellikle futbol dışındaki başarılar.

şu dediklerinle hiç bir alakası yok sevilmemesinin nedeninin.
stad yapıldı herkes helal olsun ne stad yaptı dediler.

kıskanmak başka bişeydir, sevmeme başka birşey.
  • Yeni Oluştur...