aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Zegna said: TS intikamını aldıgı icin de gayet mutludur. gel gor ki bu iki takım taraftarından fazla kutlama yapan gs ve bjk li var bu komigime gidiyor. Hiç komik bi durum yok. GS ve BJK ligde ya da başka bi kupada malup olduğunda FBliler gayet "ZAAAA"lıyolar topikleri, bu topiğinde "ZAAAA"lanmasının normal karşılanması lazım. Normal karşılamayı da geçtim, yönetici herkese hakaret ediyor..
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 şöyle açığa konuşmayın, genelleme yapıp hakaretler yağdırmayın kimliği belirsiz. okuyanda bütün bjkli gsli taraftarlar konvoy oluşturmuş geziyor sanar. gayet seviniyor ve tabiki dalga geçiyoruz. ama kendi takımı şampiyon olmuş gibi sevinen pek yok. en fazla stadı yakanlar kadardır gezenler. anadolu takımlarını destekleyenelerin sevinmesini ayırırım. o gayet normal.
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 @Zegna Şanlıurfa'da bile sevindi dün insanlar. Neden acaba? Ben Trabzonluyum zaten ama Gs'lilerin sevinmesi de gayet normal. 1 gol atması Fenerin kasasına 40-50 milyon Euro koyması demek.
kankamatik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 kısacası fbliler üzülmesin adminler istediği lafı ediyolar diye siz normal üyeler ağlamayın. o adamlar sayesinde şu foruma yazdığınızı unutmayın. zaa. varsa paranız gidin yeni bi forum açın çok konuşmadan hadi hadi anam hadi. burası warloktr değil.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Zegna said: e zaten trabzonuda, bursasporuda tebrik ettik :) ne yapalım baska? bizim gonlumuzde tek takıma yer var. bazıları gibi o kadar geniş degiliz. bu ara karaktersiz dememe kızmıssınızda, e gs/bjk formasıyla bursaspor sampiyonlugu kutlamak kusura bakmayında karaktersizliktir :) Yahu, istediğim kadar takımı desteklerim, istediğim maçın istediğim sonucuna da sevinirim, bu karaktersizlik falan değil? Barcelona - Real Madrid maçını sadece, Barcelona ve Real Madrid'liler mi izleyip seviniyo? Saçmalığa bak. Şu lafı başka bi üye zikretseydi yaptırım uygulanacak mıydı, uygulanmayacak mıydı? Bunun cevabını verin.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 blazkowicz said: SELÇUK YULA Aferin sana Şenol! Benim için gönüllerin şampiyonu yine de Fenerbahçe. Son maçta elinden geleni yapan Trabzonspor'a karşı mücadelesini verdi ama başaramadı. İçerden toplar çıktı, toplar direkten döndü. Fenerbahçe kalesine bir kere gelen Trabzonspor, Burak'ın kendisinin bile şaşırdığı pozisyonda golü buldu. Hepsini kutluyorum. Fenerbahçe'ye gelince... Futbolcular ellerinden geleni yaptı. Kalenin içine kendilerini atan Trabzonsporlu futbolculara karşı bir şey yapamadılar. Keşke o futbolcular lig boyunca da aynı şekilde oynasalardı da Fenerbahçe ile dün şampiyonlukt maçı yapsalardı. Bu maçın teknik analizine girmek istemiyorum. İki tane direkten dönen top, üç tane de içerden çıkan top var. FUTBOLDA BUNLAR VAR Biz maç seyrederken önümüzde ekranlar vardı. Beşiktaş'ın dün yediği golleri umarım ki adını bilmediğim bir bakan topluma anlatır. O goller nasıl yeniyor, futbolu çok biliyor ya bizi aydınlatır inşallah. Söyleyecek bir şey yok. Yukarıda dediğim gibi, fazla teknik analize girmeye de gerek yok. Benim sadece şaşırdığım, Trabzonspor'un beraberliğe yatmak için Şenol Güneş, kaleci Onur ve bütün futbolcularıyla artistik işlere girmeleriydi. Güneşdemişti ki "Biz futbol oynamaya geliyoruz." E be Şenol bu mudur senin futbol oynamaya gelmen? Beraberlik bu kadar sevineceğini bilseydik, toplum da ona göre gardını alırdı! Senin derdin Trabzon'un başarısı değil, Fenerbahçe'yi şampiyonluktan etmekti! Çünkü 1996'nın intikamını almaya gelmiştin. Aferin sana bunu başardın. Allah yolunu açık etsin Şenol! B)- Bence kalan son birkaç damla göz yaşını da selçuk yula akıtmış.
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 olm git beyin filan al kendine parası neyse ben verırım
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 kankamatik bambaşkaymışsın. hadi gizleme fenerli olduğunu bu kadar. :P :P :P
kankamatik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 aktiftablet said: Zegna said: e zaten trabzonuda, bursasporuda tebrik ettik :) ne yapalım baska? bizim gonlumuzde tek takıma yer var. bazıları gibi o kadar geniş degiliz. bu ara karaktersiz dememe kızmıssınızda, e gs/bjk formasıyla bursaspor sampiyonlugu kutlamak kusura bakmayında karaktersizliktir :) Yahu, istediğim kadar takımı desteklerim, istediğim maçın istediğim sonucuna da sevinirim, bu karaktersizlik falan değil? Barcelona - Real Madrid maçını sadece, Barcelona ve Real Madrid'liler mi izleyip seviniyo? Saçmalığa bak. Şu lafı başka bi üye zikretseydi yaptırım uygulanacak mıydı, uygulanmayacak mıydı? Bunun cevabını verin. ağlama melis. QQQQQQ
kankamatik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 blazkowicz said: kankamatik bambaşkaymışsın. hadi gizleme fenerli olduğunu bu kadar. :P :P :P yok fenerli değilim. takım tutmuyorum desem daha doğru olur. ha tutacak olsamda gençlerbirliğini tutarım. ankaralı olunca renkleride güzel. sevdiğim renkler.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 AHAHA QQ DİYEN TAKIMA BAK YEA edit: inandıramazsın fenerli olmadığını zaa
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 nadasa bırakılmış fake acc seziyorum. hmpfs.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 http://alkislarlayasiyorum.com/images/sipsak/1274_20080723190414_33.jpg
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 maç iptal olabilirmiş http://sporhaber.8m.com/
kankamatik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 evet. futbol bölümü içinde yapılan her yorum zorunuza gittiğinde madalyası olmayan bi üye yapınca fake diye bok atmanın zevki nasıl acaba. ileriki zamanlar içerisinde madalyam olursa denemek isterim.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 SELÇUK YULA bey herhalde kendi sahasında yenemediği TSa boyle diyerek utancını azaltmaya çalışmış :P Kimsede suç aramasınlar sonuçta yenmiş olsalar şampiyondular ama tenemediler bu kadar. Suçu yok TS defansa kapandı zart zurt diye başkasına atmasınlar. TS aslan gibi çıktı FBye göre kötü oynadı ama sonuçta berabere kaldı kadıköyde hemde şampiyonluk maçında. :P Suçlanacak biri varsa o da sadece ve sadece kendi sahasında şampiyonluk maçında rakibini yenmesi gerekirken yenemeyen Fenerbahcedir.
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 selçuk yula'ya mail atalım hep beraber http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf
kankamatik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 @Dartanian bence senin aklında meriçlik yapacağın kızlar varken burada durma. ne gerek var futbola. git msnden kızlara destek ol. ya da günlük var oraya takıl.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Zaaaaaaaaaa BEYLER MANYAK LAF SOKTU SUSUYORUM
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 birbirinize sallamayın. fenere sallayın:D:D
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 kankamatik said: @Dartanian bence senin aklında meriçlik yapacağın kızlar varken burada durma. ne gerek var futbola. git msnden kızlara destek ol. ya da günlük var oraya takıl. üyeler hakkında bu kadar bilgilisin sonra ben fake değilim YEEEEK YAAAA YEKKK YAAAAA
Öne çıkan mesajlar