rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 fizban said: stad yakmak, zarar vermek konusunda galatasaraylılar veya beşiktaşlılar kadar iyi değiliz. üzgünüm. şu konuda yarışmaya gerek yok. al birinin çapulcusunu vur ötekine.
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 blazkowicz said: fenerin yediği golde buz gibi faul yaptıkları halde 4-5 kişi hakemi etkilemek için üzerie koşuyorlar, ts hızlı başlıyor ve golü atıyor. kadıköyde hep aynı oyunu yaparak hakemi baskı altına almaya çalışanlar bu sefer kendilerini patlattı... volkan son dakikalarda zaman geçiriyor. ankaragücü maçında diğer takım taraftarlarına cry more çeken baroni ts maçı sonrası yere kapaklanmış.. son haftalarda kaleci hataları ile goller atan fener bu sefer başarılı bir kaleci performansına takılıyor. haftalardır 1-0 kazanmaya alışan fener 2. gol lazım olunca atamıyor. bjk, ankaragücü, eskişehir... her maçtan sonra şampiyonluk kutlayan fener yine kutluyor.. ama 1-2 dakika... fb:gs maçında yardımcının kafası yarılmıştı. maçı tatil etsem 55 bin kişi kadıköyü yakardı demişti bünyamin. dün yaktılar harbi :) bjk, gs maçlarında attıkları gollerden sonra el kol hareketleri yapan bayan alex 93. dakikada ağlayarak göğsünü tutuyordu... fener bayağı divine retribution yemiş anlaşılan
kankamatik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 tatsız olmuş. fenerliler için üzüldüm.
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 degisen birsey yok, tum sezon boyu alayınızı zırlakspora transfer ettirdi fenerbahce :D
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ZAYTUNG SON DAKİKA! Metroda telefonları çekmeyen bir grup Fenerli taraftar, hala çılgınlarca şampiyonluk kutlamalarına devam ediyorlar...
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Fenerium'da şampiyonluk t-shirtleri büyük bir indirimler 3TLden satılıyormuş. AHAHAHAHA
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Zegna said: degisen birsey yok, tum sezon boyu alayınızı zırlakspora transfer ettirdi fenerbahce :D :D Ben çok mutluyum. Hem kupayı aldık hem de yıllar evvel bize yaptığınızı aynen iade ettik 61 STAYLA
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 aktiftablet said: Fenerium'da şampiyonluk t-shirtleri büyük bir indirimler 3TLden satılıyormuş. AHAHAHAHA ahdfyhush
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 başlığı açan cenabet yapçak bişy yok 15 pozisyon kaçar mı lan=) bursasporada helal olsun iyi oldu. biz olamazsak bursa olsun diyoduk öyle oldu :D ama yinede feci fail olduk zaa bize . hadi eğlenin.
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 trabzon feneri sevip 61 kenara ahah millet resmen yıllardır böyle bişey bekliyormuş yaratıcılığını konuşturmak için
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 e zaten trabzonuda, bursasporuda tebrik ettik :) ne yapalım baska? bizim gonlumuzde tek takıma yer var. bazıları gibi o kadar geniş degiliz. bu ara karaktersiz dememe kızmıssınızda, e gs/bjk formasıyla bursaspor sampiyonlugu kutlamak kusura bakmayında karaktersizliktir :)
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bjk'nın fake golüyle el şeyiyle sahaya girdiniz ama? :D
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 aktiftablet said: Fenerium'da şampiyonluk t-shirtleri büyük bir indirimler 3TLden satılıyormuş. AHAHAHAHA alıcam yemin ediyorum, bi galatasaraylı olarak alıcam. üstüne de gs kaşkolu alır gezerim tüm sene ahahaha. ayrıca şu onuru gs alsın PLS.
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bence sen yanlış anlıyorsun. bursanın alması yada fenerin kaybetmesi değil burdaki birçok insan için olay o devasa troll ve fenerlilerin ilahi adalet yiyip yaşadıkları = pahabiçilemez
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 http://www.mypicx.com/uploadimg/604515276_05172010_1.jpg
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 yapma zegna yaw sankı gecen sene sıvas sampıyon olsa sevınmıycektınız, ya da bu sezon sızın yerınızde gs sampıyonlugu boyle kaybetse sevınmıycektınız. o zaman herkes karaktersiz
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Dartanian said: Sotto said: Zegna said: Bursasporu tebrik ediyorum, ayni zamanda takımımıda tebrik ediyorum gayet tek kale oynandı mac, ellerinden geleni yaptılar. onun dısında kendi takımlarının acınası durumuna bakmadan baskasını destekleyen karaktersizlerede allah akıl fikir versin diyorum. B)- En büyük rakibimizin şampiyon olup kasasına milyon dolarları indirmesini ve doğrudan şampiyonlar ligine gidip ordan da gelicek olan parayı alması yerine 34 maç yürekten oynayan bursaspor'un hakettiği şampiyonluk turunu izlemeyi bir Galatasaray'lı olarak tercih etmem karaktersizlikse Ben ne karaktersizmişim ya zaaaaa Karaktersizliğin açıklamasını yapmışım.
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 yaw sevinmek ayri, sokaga cıkıp kutlama yapmak ayri. utanırım valla ben oyle bisi olsa. e niye utanırım, bjk 3. luk sansini degerlendiremedi. GS 4. olacakken 3. oldu. surda kutlama yapacak 2 takım varsa birisi bursaspor digeri trabzonspor taraftarıdır. TS intikamını aldıgı icin de gayet mutludur. gel gor ki bu iki takım taraftarından fazla kutlama yapan gs ve bjk li var bu komigime gidiyor. işte bu yuzden diyorum, tum sezon boyunca o kadar cok aglattıki bu gencleri fenerbahce, simdi biraz sevinmeye hak buldular kendilerinde.
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 SELÇUK YULA Aferin sana Şenol! Benim için gönüllerin şampiyonu yine de Fenerbahçe. Son maçta elinden geleni yapan Trabzonspor'a karşı mücadelesini verdi ama başaramadı. İçerden toplar çıktı, toplar direkten döndü. Fenerbahçe kalesine bir kere gelen Trabzonspor, Burak'ın kendisinin bile şaşırdığı pozisyonda golü buldu. Hepsini kutluyorum. Fenerbahçe'ye gelince... Futbolcular ellerinden geleni yaptı. Kalenin içine kendilerini atan Trabzonsporlu futbolculara karşı bir şey yapamadılar. Keşke o futbolcular lig boyunca da aynı şekilde oynasalardı da Fenerbahçe ile dün şampiyonlukt maçı yapsalardı. Bu maçın teknik analizine girmek istemiyorum. İki tane direkten dönen top, üç tane de içerden çıkan top var. FUTBOLDA BUNLAR VAR Biz maç seyrederken önümüzde ekranlar vardı. Beşiktaş'ın dün yediği golleri umarım ki adını bilmediğim bir bakan topluma anlatır. O goller nasıl yeniyor, futbolu çok biliyor ya bizi aydınlatır inşallah. Söyleyecek bir şey yok. Yukarıda dediğim gibi, fazla teknik analize girmeye de gerek yok. Benim sadece şaşırdığım, Trabzonspor'un beraberliğe yatmak için Şenol Güneş, kaleci Onur ve bütün futbolcularıyla artistik işlere girmeleriydi. Güneşdemişti ki "Biz futbol oynamaya geliyoruz." E be Şenol bu mudur senin futbol oynamaya gelmen? Beraberlik bu kadar sevineceğini bilseydik, toplum da ona göre gardını alırdı! Senin derdin Trabzon'un başarısı değil, Fenerbahçe'yi şampiyonluktan etmekti! Çünkü 1996'nın intikamını almaya gelmiştin. Aferin sana bunu başardın. Allah yolunu açık etsin Şenol! B)-
kankamatik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Dartanian said: Dartanian said: Sotto said: Zegna said: Bursasporu tebrik ediyorum, ayni zamanda takımımıda tebrik ediyorum gayet tek kale oynandı mac, ellerinden geleni yaptılar. onun dısında kendi takımlarının acınası durumuna bakmadan baskasını destekleyen karaktersizlerede allah akıl fikir versin diyorum. B)- En büyük rakibimizin şampiyon olup kasasına milyon dolarları indirmesini ve doğrudan şampiyonlar ligine gidip ordan da gelicek olan parayı alması yerine 34 maç yürekten oynayan bursaspor'un hakettiği şampiyonluk turunu izlemeyi bir Galatasaray'lı olarak tercih etmem karaktersizlikse Ben ne karaktersizmişim ya zaaaaa Karaktersizliğin açıklamasını yapmışım. açıklamasını mı yaptın kendini mi anlattın ? pek anlayamadım orda ben olayı.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Zegna, eskiden gs sadece fb'yle büyük bi rekabet içinde olduğu için sevmiyodu ve karşısında olan herşeyi desteklerdi birbirlerinin.Ancak sizin çok sevdiğiniz gerçi artık azaldı ama diğer kimsenin sevmediği başkanınız Aziz Yıldırım o kadar nefret ettirdi ki takımınızdan artık AFyonkarahisarsporlular bile nefret ediyo fenerden.
mani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 AHAHAHAHA SELÇUK YULA-ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
kankamatik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 takip ettiğim kadarı ile bu futbol bölümünde eğer modlar ile ya da adminler ile laf sokma tartışmasına girersem level atlarım düşüncesi mevcut.
Öne çıkan mesajlar