Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16/05/2010 TSL FENERBAHÇE-TRABZONSPOR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Aziz Yıldırım tekme tokat dövdü!" iddiası
Başkan Yıldırım'ın, Trabzonspor maçının son anlarında yaşanan anons skandalına neden olan Hakan Bingöl'ü dövdüğü iddia edildi.
NTV Spor
Güncelleme: 08:16 TSİ 17 Mayıs. 2010 Pazartesi
Trabzonspor maçının son bölümünde yaşanan anons rezaleti gündemin ilk sırasına otururken, yönetim de skandalın sorumlusu ilan edildi. Gazete Habertürk'te yer alan habere göre, tribünlerden ‘Yönetim istifa’ sloganları yükselirken Aziz Yıldırım’ın anons sorumlusu H.B'yi tekme tokat dövdüğü iddia edildi. Olayların başlamasına neden olarak gösterilen Bingöl de, polis tarafından gözaltına alındı.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

blazkowicz said:

holy, arkasokak, azmodai, deacon, mokoko bütün hafta cirit atıyodu hepski kaybolmuş. :)

ikincilik kutluyorlarmış ahaadgf

ahha yuzleri olur mu gelmeye, ama fenerli bunlar, her daim ezikler.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

blazkowicz said:

holy, arkasokak, azmodai, deacon, mokoko bütün hafta cirit atıyodu hepski kaybolmuş. :)

her zaman burdayız takımımız arkasındayız. merak etmeyin 1 malubiyete takımı satmıcak taraftar değilim kimseninde oyle olduğunu sanmıorm. saniyede 1232143 tane zaaa mesajının geldiği sırada "bursaya tebrikler" falan yazsaydım nasılsa arada kaynicaktı. takımımı savunmaya çalışsam sadece zaaa yazılcaktı. o yuzden hiç uğraşmadım. evet zaaa bencede.

ayrıca
mokoko said:

bursaya tebrikler. dicek başka bişi yok. adamlar oynadı, kazandı. biz oynadık, kazanamadık. 32 şuttan 1 tanesi girdi kaleye. onur volkan'ı geçer milli kaleci olur max 2 seneye falan. aziz yıldırım'da alsın daum'u tatile falan çıksınlar donmemek üzere.

ayrıca
adamınbiri said:

zor gününde yanında olmasaydık sarının yanına kırmızı koyardık

bu.

ne kadar dikkatli takip ediosanız bunu kaçırmışsınız.
Mesaj tarihi:
Hayır bi de şu var, Bursa'yı tebrik eden FB'lilere yalaka yakıştırması da yapıyolar. Ekşi sözlükte dönmüş mesela o muhabbet.
Yani noldu şimdi,
- Savununca ZAAAA ve bilimum saldırı
- Bursa'yı tebrik edince yalaka
- Susunca "oo konuşamadı utancından bak

E napalım ölelim mi
Mesaj tarihi:
mokoko said:

SeaGle said:

blazkowicz said:

her zaman burdayız takımımız arkasındayız. merak etmeyin 1 malubiyete takımı satmıcak taraftar değilim kimseninde oyle olduğunu sanmıorm. saniyede 1232143 tane zaaa mesajının geldiği sırada "bursaya tebrikler" falan yazsaydım nasılsa arada kaynicaktı. takımımı savunmaya çalışsam sadece zaaa yazılcaktı. o yuzden hiç uğraşmadım. evet zaaa bencede.

ayrıca
mokoko said:

bursaya tebrikler. dicek başka bişi yok. adamlar oynadı, kazandı. biz oynadık, kazanamadık. 32 şuttan 1 tanesi girdi kaleye. onur volkan'ı geçer milli kaleci olur max 2 seneye falan. aziz yıldırım'da alsın daum'u tatile falan çıksınlar donmemek üzere.

ayrıca
adamınbiri said:

zor gününde yanında olmasaydık sarının yanına kırmızı koyardık

bu.

ne kadar dikkatli takip ediosanız bunu kaçırmışsınız.

Sen yazsaydın biz kaynatmazdık ZAAAAAAAAA ların arasında

neden kaynasın ki ZAAAAAAAAA ların arasında

tebrik ediyosun sonuçta niye ZAAAAAAAAAAAAAA layalım yani

edit: e yazsaydım kaynardı demişsin yazmışsın. kutlamalar başınıza mı vurdu yea
  • Yeni Oluştur...