blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 BİZ TRABZONUZ ŞAMPİYONU TAYİN EDERİZ. ÖNCE KUPAYI ALDIK ŞİMDİ DE TSL Yİ ÇALDIK. o meşhur ts:fb maçında yaşadıklarımızı misli misli yaşadınız, oh olsun
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Bi fenerli olarak bunu koymadan edemedim http://www.youtube.com/watch?v=FKj1yL7muUM
mani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 BiTcH_oFBaT said: ahaha ayıldığında gazoz ikram etselermiş. buz gibi uludağ gazoz
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 holy, arkasokak, azmodai, deacon, mokoko bütün hafta cirit atıyodu hepski kaybolmuş. :)
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 http://www.vanish.se/images/vanish-logo.gif
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 son on sayfaya baktım, kimse koymamış hayret http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ben koymuştum yaw kaçar mı hiç :D
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 "Aziz Yıldırım tekme tokat dövdü!" iddiası Başkan Yıldırım'ın, Trabzonspor maçının son anlarında yaşanan anons skandalına neden olan Hakan Bingöl'ü dövdüğü iddia edildi. NTV Spor Güncelleme: 08:16 TSİ 17 Mayıs. 2010 Pazartesi Trabzonspor maçının son bölümünde yaşanan anons rezaleti gündemin ilk sırasına otururken, yönetim de skandalın sorumlusu ilan edildi. Gazete Habertürk'te yer alan habere göre, tribünlerden ‘Yönetim istifa’ sloganları yükselirken Aziz Yıldırım’ın anons sorumlusu H.B'yi tekme tokat dövdüğü iddia edildi. Olayların başlamasına neden olarak gösterilen Bingöl de, polis tarafından gözaltına alındı.
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 "Max Damage" said: ben koymuştum yaw kaçar mı hiç :D refresh iyidir :D du bi daha koyayım hatta http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 blazkowicz said: holy, arkasokak, azmodai, deacon, mokoko bütün hafta cirit atıyodu hepski kaybolmuş. :) ikincilik kutluyorlarmış ahaadgf
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Holy said: mokoko said: O olmaz abi özellikle bur-sa-lı-lar'ın ürettiği soda olucak. ıhahadfsgd
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 SeaGle said: blazkowicz said: holy, arkasokak, azmodai, deacon, mokoko bütün hafta cirit atıyodu hepski kaybolmuş. :) ikincilik kutluyorlarmış ahaadgf ahha yuzleri olur mu gelmeye, ama fenerli bunlar, her daim ezikler.
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Çifte intikam oldu ya. Şenol Fenerden aldı intikamını Burak da o golle Azizden Aman aman
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 SeaGle said: blazkowicz said: holy, arkasokak, azmodai, deacon, mokoko bütün hafta cirit atıyodu hepski kaybolmuş. :) ikincilik kutluyorlarmış ahaadgf her zaman burdayız takımımız arkasındayız. merak etmeyin 1 malubiyete takımı satmıcak taraftar değilim kimseninde oyle olduğunu sanmıorm. saniyede 1232143 tane zaaa mesajının geldiği sırada "bursaya tebrikler" falan yazsaydım nasılsa arada kaynicaktı. takımımı savunmaya çalışsam sadece zaaa yazılcaktı. o yuzden hiç uğraşmadım. evet zaaa bencede. ayrıca mokoko said: bursaya tebrikler. dicek başka bişi yok. adamlar oynadı, kazandı. biz oynadık, kazanamadık. 32 şuttan 1 tanesi girdi kaleye. onur volkan'ı geçer milli kaleci olur max 2 seneye falan. aziz yıldırım'da alsın daum'u tatile falan çıksınlar donmemek üzere. ayrıca adamınbiri said: zor gününde yanında olmasaydık sarının yanına kırmızı koyardık bu. ne kadar dikkatli takip ediosanız bunu kaçırmışsınız.
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Hayır bi de şu var, Bursa'yı tebrik eden FB'lilere yalaka yakıştırması da yapıyolar. Ekşi sözlükte dönmüş mesela o muhabbet. Yani noldu şimdi, - Savununca ZAAAA ve bilimum saldırı - Bursa'yı tebrik edince yalaka - Susunca "oo konuşamadı utancından bak E napalım ölelim mi
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 mokoko said: SeaGle said: blazkowicz said: holy, arkasokak, azmodai, deacon, mokoko bütün hafta cirit atıyodu hepski kaybolmuş. :) ikincilik kutluyorlarmış ahaadgf her zaman burdayız takımımız arkasındayız. merak etmeyin 1 malubiyete takımı satmıcak taraftar değilim kimseninde oyle olduğunu sanmıorm. saniyede 1232143 tane zaaa mesajının geldiği sırada "bursaya tebrikler" falan yazsaydım nasılsa arada kaynicaktı. takımımı savunmaya çalışsam sadece zaaa yazılcaktı. o yuzden hiç uğraşmadım. evet zaaa bencede. ayrıca mokoko said: bursaya tebrikler. dicek başka bişi yok. adamlar oynadı, kazandı. biz oynadık, kazanamadık. 32 şuttan 1 tanesi girdi kaleye. onur volkan'ı geçer milli kaleci olur max 2 seneye falan. aziz yıldırım'da alsın daum'u tatile falan çıksınlar donmemek üzere. ayrıca adamınbiri said: zor gününde yanında olmasaydık sarının yanına kırmızı koyardık bu. ne kadar dikkatli takip ediosanız bunu kaçırmışsınız. Sen yazsaydın biz kaynatmazdık ZAAAAAAAAA ların arasında neden kaynasın ki ZAAAAAAAAA ların arasında tebrik ediyosun sonuçta niye ZAAAAAAAAAAAAAA layalım yani edit: e yazsaydım kaynardı demişsin yazmışsın. kutlamalar başınıza mı vurdu yea
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Bursayı tebrik edenlere laf atılmasın ayıp bence de. Zaaaların önünü kesemezsiniz ama, 3 gün 3 gece zaaalanır bu topic.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 @seagle e yazmıştım işte dun gece. kaynamış zaaların arasında. buna ne diceksin?
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 senin yazın editlenince editledim ben de eklendi
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ortalık biraz durulunca yazmıştım o bile kaynamış ne diye uğraşayım bi daha bi daha.
ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 biz su kokainman dan kurtulalimda 7 gun 7 gece zaaaal lan sin isterse.
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 adamlar ne sevinmis lan yazik ahahhah
Öne çıkan mesajlar