Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.11

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan bi maç gelemedik onda da saygınla emrah karsı takımdaymıs abay eglenirdim defansta ama sanırım saygın küser giderdi macın arasında :D

Bu arada gelemedim bu hafta maca bi suru olay oldu ama haftaya gelicem kesin arcanei de goremedik mr. bomb da gelmiş ii ii baya adam gelmeye başladı :)

Not: haftaya da saygını karşıya verirseniz o zmn yorumların boyutu baya değişir :D ahauhau
Mesaj tarihi:
toracım maçları pazara aldık artık. bi de defansta eksikliğini çektik harbi tunayla ben / tolgayla tuna defans ikilisi fazla hızlı olduk rakip için hızımızdan dolayı mağlup olduk :(
Mesaj tarihi:
Basketi cumartesi yapalım o zaman 2sine gücüm yetmiyor olm hem kalbim yarım hem yaşlıyım.
Tora bsg olm sen kıçını kaldırana kadar 50 metre depar atarım ben.
Mesaj tarihi:
Pha said:

Tora bsg olm sen kıçını kaldırana kadar 50 metre depar atarım ben.

deniyelimmi :D
ama sonradan ağlamak yok yok vurdun yok çelme taktın yok dirsek attın koşarken demek yok :D
  • 4 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Ne güzel ortamımız varmış lan. Baştan sona okunası başlık. Maç sonrası maçın değerlendirilmesi wot'larına bakın :)

Konn said:

cavanagh said:

Holy said:

kahrolsun tenis federasyonu. Halısahamızı yıkıp tenis kortu yapan adamları kınıyorum.
Mesaj tarihi:
Şimdi değil abi. Biz 2-3 yıl her hafta maç yaptık bir dönem. Onu bir şekilde diriltmeye çalışıyoruz. Dışarıdan da katılım sağlayacak bir sürü insan var maç haftaiçi olursa. Tek takım dışarıdan sabit, diğer takım 7 kişilik pati karması şeklinde fena olmaz.
  • Yeni Oluştur...