Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 double layer blu ray de yazabildiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=8yvEYKRF5IA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 jagermeister candir be, tek gecerim ben, gokalp bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Penthesilea said: jagermeister candir be, tek gecerim ben, gokalp bilir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 A boombox can change the world, You gotta know your limits with a boombox.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Aket-Atum said: sesu said: Bir de orda bir Alanca rage yaşanmış galiba. Onu biri açıklayabilir mi zira Almanca bilmiyorum ben. jager = avcı meister = usta bu muydu dediğin? Ahahaha hayır abi.. Birileri almanca bir şeyler yazmış baya, onu didiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Esh said: double layer blu ray de yazabildiniz mi?imajı duruyo gönderiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Ben yazdım, jagermaister ile ilgili bir şiir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Kemarlos said: Ya absinthe aslında içinde bir ot ile bekletilen bir içki ki otun da uyuşturucu etkileri var. Prag'da falan dibinde 3 parmak kadar ot tortusunun olduğu absinthe ler falan satılıyor ama denemedim hiç deneyen var mı? Barda falan absinthe istediğiniz zaman normal absinthe getiriyorlar. Gerçi o da çok sağlam %80 alkol falan. Tr'ye otlusunu sokamıyorlar herhalde. %80 alkollü olan absinthe'de üzerinde şeker yakma ritüeli için bir kere içilmesi lazım birşey sanırım :) Tad olarak pek tutmamıştım ama şekere bakıp "Abiiğğ" dediğimi hatırlıyorum xD edit: Bi de ben alkol çok içmiom gençler. Hava yapcak bişi yok zaten, nerde isteseniz dediğimi getiriyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Alexi_Septimus said: Bu iğrenç şeyi seviyorsanız, Becherovka'yı da deneyebilirsiniz. 40 tane baharatla yapılıyor yine. Tonikle karıştırınca BETON dedikleri kokteyl ortaya çıkıyor. Ayrıca dijestif içkilerin ayı gibi içilmesi çok enteresan bir şey. Artis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Xaenin said: Absinth rus içkisi değildir. Önce Fransız, ardından Çek içkisidir. Sert içki severim özenmelerine girmeden önce bir araştırınız, sonra HAHAHAHA CAHİLE BAK denmesin. arkadaşım adamı sinir etmeyin. adam rus imalatı absintten bahsediyor. okuduğunuzu bile anlamıyorsunuz, cahil cühela takımı mısınız nesiniz? önüne haritayı koysam fransanın yerini gösteremezsin fransız içkisidir diye ahkamkesiyorsun. fransız içkisi şaraptır, öğren bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Sen niye celallendin şimdi demekki biz de adamın dediğini absinthe yi rus içkisi zannederek söylemiş sanmışız. Herkes niye böyle herşeyi en iyi bilen falan noluyo ya rahat olun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Esh said: sevilcek bişey değil. kızlar da sevenlere vermiyo. konu kilitlenebilir. Ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Alexi_Septimus said: Bu iğrenç şeyi seviyorsanız, Becherovka'yı da deneyebilirsiniz. 40 tane baharatla yapılıyor yine. Tonikle karıştırınca BETON dedikleri kokteyl ortaya çıkıyor. Ayrıca dijestif içkilerin ayı gibi içilmesi çok enteresan bir şey. bu şekille bildiğim kadarıyla 3-4 senedir falan kız kaldırılamıyor aleksi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Black-ice said: Alexi_Septimus said: Bu iğrenç şeyi seviyorsanız, Becherovka'yı da deneyebilirsiniz. 40 tane baharatla yapılıyor yine. Tonikle karıştırınca BETON dedikleri kokteyl ortaya çıkıyor. Ayrıca dijestif içkilerin ayı gibi içilmesi çok enteresan bir şey. bu şekille bildiğim kadarıyla 3-4 senedir falan kız kaldırılamıyor aleksi :( Hayatinda kaldiramayacagin kadar kari kaldirmistir aleksi dedigin arkadas bu arada, haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 MADBOY sen de grubun Jeff'i olarak takılıyosun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 * patlamış mısır * kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Yanliz cevaplara dikkat ettimde konuyu trolleyenlere hayat dersi verilmis sdfgfdafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 laf sokup rahatlamak isteyen bu topike gelebilir. zira herkes süper pas vermiş. bu mesajı atarak ben de gelecek olan sarcasma davet çıkarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Slm, bazen ben de alkol iciyorum, saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Kemarlos said: MADBOY sen de grubun Jeff'i olarak takılıyosun sanırım. Biz gecen ay 9 kisi catir catir 1 sise jagermeister bitirdik shotlayarak, bana saldirma arkadasim, taraf tutmuyorum ben, gercekleri savunuyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 MADBOY said: Black-ice said: Alexi_Septimus said: Bu iğrenç şeyi seviyorsanız, Becherovka'yı da deneyebilirsiniz. 40 tane baharatla yapılıyor yine. Tonikle karıştırınca BETON dedikleri kokteyl ortaya çıkıyor. Ayrıca dijestif içkilerin ayı gibi içilmesi çok enteresan bir şey. bu şekille bildiğim kadarıyla 3-4 senedir falan kız kaldırılamıyor aleksi :( Hayatinda kaldiramayacagin kadar kari kaldirmistir aleksi dedigin arkadas bu arada, haberin olsun. seni de götürdü galiba arada böylesine övüyorsan adamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 madboy arada şamar oğlanı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Yüzünüze biraz su çarpın sonra eve gidin ._." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Black-ice said: MADBOY said: Black-ice said: Alexi_Septimus said: Bu iğrenç şeyi seviyorsanız, Becherovka'yı da deneyebilirsiniz. 40 tane baharatla yapılıyor yine. Tonikle karıştırınca BETON dedikleri kokteyl ortaya çıkıyor. Ayrıca dijestif içkilerin ayı gibi içilmesi çok enteresan bir şey. bu şekille bildiğim kadarıyla 3-4 senedir falan kız kaldırılamıyor aleksi :( Hayatinda kaldiramayacagin kadar kari kaldirmistir aleksi dedigin arkadas bu arada, haberin olsun. seni de götürdü galiba arada böylesine övüyorsan adamı? Senin bir yakinini gotururken arkada ritme alkis tuttum, cok acikliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar