Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox360 ve ps3 fark olayı

Torque

Öne çıkan mesajlar

Viktor said:

olay optimizasyon

ps3 un grafikleri su anda PC den daha iyi cunki ps3 un donanimi hala ortalama bir PC den daha iyi

...

FF13 de gorduk grafik gucunu iksboks un, ps3 icin ahzirlanan oyun iksboks a cozunurlugu dusurulup kaplamalar compresslenerek cikti

yapma etme viktor, bold'lu olay DAİMA pc'ye çıkan konsol oyunları için geçerli. 2007 tarihli pc ile 2006'da çıkan ps3 grafiklerine taş çıkartıyorum 2x fsaa & 16x ani açıkken 1080p'de. gamespot kaç kere karşılaştırmalı ss'lerini gösterdi en popüler oyunların zaten. illa pc dövüyor yıllardır. senin orada ortalama pc dediğin olsa olsa tümleşik intel gpu'lu notebook filan olur.

2008'de ps3 oyunlarını görmüştüm, 2010'da şimdi yine gördüm en son oyunları, hala aynı. istediğin kadar optimize ettir onu, bugünün ortalama pc'si sıra dayağı atar. konsolların grafik avantajı taş çatlasa 2 yıl sürüyor 90'ların sonlarından beri.
Sosyal ağlarda paylaş

Grafik farki yok exclusive olmayan oyunlarda, sallamayalim lutfen. Exclusive oyun da xboxdakilerle kapistirirsak kaybediyor bence.
PS3 donanim olarak daha ustun, ama bence xboxdakilerle daha iyi bir eglence konsolu ve inanilmaz bir online tecrube sunuyor. Natal da gelicek yil sonuna.
Yapay zeka olayi falan dacmalik tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ama yapay zekası iyidir deyişine takıldım o arkadaşının.

bence o arkadaşınla hiç görüşme, ya da söyle bilgi sahibi olmadığı konularda fikir üretmesin. üretiyorsa da açıklamasın. açıklayacaksa da muhabbet kuşundan öte bir canlıyla paylaşmasın.

:)
Splinter Cell'in yeni oyunu xbox exclusive olucakmış bunun nedeni ise ps3 ün yapay zekasının xbox tan kötü olmasıymış bla bla...
Böyle bişiler okumuş herhalde.
Ya aslında tek olay 5liraya oyun alabiliyor olması xboxı iyi kılan :)
pis fakirler asdfghjk
Sosyal ağlarda paylaş

PS3 has no gaemzzz
http://i306.photobucket.com/albums/nn261/ericli51/Nogame1.png

isin ozu su aslinda
adam gibi bir PC yoksa evde en mantiklisi xbox almak, ama zaten PC varsa xbox almanin bir anlami kalmiyor :p

gerizekalinin teki yapmis olsada su asagidaki oyun listesi harbi PC varken xbox alanin oynamaktan vazgectigi oyunlari gosteriyor :p (bikac yanlis var mahsun wake yok iksboksda, gears of war yerine gears of war 2 yazilicak, ninja gaiden sigma 2 ps3 exclusive degil filan)

http://i42.tinypic.com/2i12w78.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

alışınca ikiside güzel, pc'de xbox gamepad'i ile oynuyorum ps3 te ps gamepadi ile, ikiside güzel dizayn edilmiş bence. xbox'un tek artısı analog ile yön tuşlarının yer değiştirmiş olması benim için, genelde oyunları analogla oynadığım için iki baş parmakta aynı hizada olabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...