dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 xbox'a ne bileyim bi BCI sistemi geliştirdiyse arkadaşın evet o zaman yapay zeka daha iyidir... gerçi brain computer interfacede bilgisayara bağlı fare ya da nöron kültürü ne kadar AI sayılır ki.. damn! ps3 hakkında denilenler ise çok retro kalıyor artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Viktor said: olay optimizasyon ps3 un grafikleri su anda PC den daha iyi cunki ps3 un donanimi hala ortalama bir PC den daha iyi ... FF13 de gorduk grafik gucunu iksboks un, ps3 icin ahzirlanan oyun iksboks a cozunurlugu dusurulup kaplamalar compresslenerek cikti yapma etme viktor, bold'lu olay DAİMA pc'ye çıkan konsol oyunları için geçerli. 2007 tarihli pc ile 2006'da çıkan ps3 grafiklerine taş çıkartıyorum 2x fsaa & 16x ani açıkken 1080p'de. gamespot kaç kere karşılaştırmalı ss'lerini gösterdi en popüler oyunların zaten. illa pc dövüyor yıllardır. senin orada ortalama pc dediğin olsa olsa tümleşik intel gpu'lu notebook filan olur. 2008'de ps3 oyunlarını görmüştüm, 2010'da şimdi yine gördüm en son oyunları, hala aynı. istediğin kadar optimize ettir onu, bugünün ortalama pc'si sıra dayağı atar. konsolların grafik avantajı taş çatlasa 2 yıl sürüyor 90'ların sonlarından beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Grafik farki yok exclusive olmayan oyunlarda, sallamayalim lutfen. Exclusive oyun da xboxdakilerle kapistirirsak kaybediyor bence. PS3 donanim olarak daha ustun, ama bence xboxdakilerle daha iyi bir eglence konsolu ve inanilmaz bir online tecrube sunuyor. Natal da gelicek yil sonuna. Yapay zeka olayi falan dacmalik tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Viktor said: blueray yukleme hizi olarak daha yavaski su an dvd den? pozitif bisi degil o yani o yuzden cogu ps3 exclusive oyun yukleme istiyor HDD yeLan tartismalarda Ben bunu soyleyince hala blurayi savunuyodun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 eh cok buyuk dezavantaj degil cunki, cok kullandigi texturelari yukluyor 1gb filan bitti gitti, her yeni oyun alinca 5 dakika yukleme bekliyorsun alti ustu oyun ortasinda kalkip CD degsitirmek kadar sinir bozucu degil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Penthesilea said: Exclusive oyun da xboxdakilerle kapistirirsak kaybediyor bence abi ehue bişey diycem de hangi exclusive lan ahah en son 80 puan üstü almış exclusive ne zaman çıktı 360a asdafdaf 2009 da bi tek forza 3 var, 2010 da henüz yok bile ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 mahsun wake var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 onu dicektim de konu kilide gider diye sustum sdfj episodes of liberty city vardı bi özendiğim geçen sene o da çıktı her yere. bir de ps3 exclusive olan gta4'ü sadece x360'a yamalamak için $70m vermiş microsoft yeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 aa harbi o çıktı 84 müş mc de asfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 fizban said: ama yapay zekası iyidir deyişine takıldım o arkadaşının. bence o arkadaşınla hiç görüşme, ya da söyle bilgi sahibi olmadığı konularda fikir üretmesin. üretiyorsa da açıklamasın. açıklayacaksa da muhabbet kuşundan öte bir canlıyla paylaşmasın. :) Splinter Cell'in yeni oyunu xbox exclusive olucakmış bunun nedeni ise ps3 ün yapay zekasının xbox tan kötü olmasıymış bla bla... Böyle bişiler okumuş herhalde. Ya aslında tek olay 5liraya oyun alabiliyor olması xboxı iyi kılan :) pis fakirler asdfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 konsolların yapay da olsa zekası yok zaten. oyunu nasıl kodlarsan zekası da öyle olur aletle alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Ya demek istediği ''splinter cell için kodladıkları yapay zekayı ps3 kaldırmıyor'' muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 o cümlenin anlamı microsoft eşşek gibi para bayılıyor ubi'ye. bkz. xbox, bkz. games for windows live. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Bende ikisi de vardi xbox360 i sattim ama. Ps3 hala var. Bence ikisi de eglenceli konsollar, ps3 avrupada daha yaygin, ama xbox da amerikada cok daha fazla satiyor ve cok daha yaygin. Ps3 ten de daha fazla oyunu oldugu bir gercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 PS3 has no gaemzzz http://i306.photobucket.com/albums/nn261/ericli51/Nogame1.png isin ozu su aslinda adam gibi bir PC yoksa evde en mantiklisi xbox almak, ama zaten PC varsa xbox almanin bir anlami kalmiyor :p gerizekalinin teki yapmis olsada su asagidaki oyun listesi harbi PC varken xbox alanin oynamaktan vazgectigi oyunlari gosteriyor :p (bikac yanlis var mahsun wake yok iksboksda, gears of war yerine gears of war 2 yazilicak, ninja gaiden sigma 2 ps3 exclusive degil filan) http://i42.tinypic.com/2i12w78.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 360'ın en büyük artısı gamepadleridir bence. hala ps3 gamepadlerine ısınamadım xbox'ınkilerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 x360'ın en büyük artısı release tarihlerinden önce bedava çıkan oyunlarıdır bence. yoksa şu an alan wake dışında bir exclusive'ini bile görmüyorum. en kral oyunu halo'nun yapımcısı bungie bile sadece x360'a oyun yapmaktan kurtuldu diye şenlik ilan etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 fizban said: 360'ın en büyük artısı gamepadleridir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 yukardaki resimde gears of war exclusive değil, pc'ye çıkmıştı o oyun. exclusive konusunda gt5 tek başına yeterli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 x-box'a kızmamın tek nedeni varsa o da ms'in windows'u boşlamasına neden olması. ps3 ekskülüzifleri windows'a çıkarttırsalardı ve x-box oyunları da (sadece halo yeter aslında) direkt pc'ye çıksaydı dünya çok daha güzel bir yer olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 bence ps3 net daha uzaga iser irf viktor yazmis diye itlemiyorum topiki ama vazgecin artik abi tartismaktan ben bezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Spyro said: fizban said: 360'ın en büyük artısı gamepadleridir bence. Abi çok rahatsız bir gamepad bence. Resmen elim ağrıyor oyunlardan sonra xboxta. alışkanlıktanda olabilir ps1 den beri hep aynı tasarım senelerce ama bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 alışınca ikiside güzel, pc'de xbox gamepad'i ile oynuyorum ps3 te ps gamepadi ile, ikiside güzel dizayn edilmiş bence. xbox'un tek artısı analog ile yön tuşlarının yer değiştirmiş olması benim için, genelde oyunları analogla oynadığım için iki baş parmakta aynı hizada olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 yil olmus 2010, hala o konsol dover su konsol oper tartismasi yapan var. hangisi gonlunuze yatiyosa onu alin gecsin gitsin yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 xbox360 ile ps3 arasındaki fark, birinde god of war 3 var iken diğerinde yok. tartışma bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar