Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 erkek yaptıysa haklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 diamorunkide doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Ömür boyu bekar yaşarsın bu mantık ile. balon said: said: aynen abi tanısmadan önceki hayatı icin ne yapabilirsin ki?olmus bitmistir Bu olmuştur bitmiştir bakış açısı sağlıklı bir bakış açısı değil ama yani. Bekaret konusunu kastetmiyorum yanlış anlaşılmasın. Güven ilişkide çok önemliyse en başta olması gereken şeylerden birinin karşısındakinin geçmişteki yanlışlarını, doğrularını, yapma ihtimalindeki şeyleri komple ele alabilmek-tanımak önemli bir şey. Gerekirse araştırılmalı hatta. Hani bunları gözardı etmek, biraz safça güvenmek olur. Sonuçta eşin çok değiştiyse bile kişiyi gözlemlemesi ve ondan emin olması gerekiyor. Banane gerçi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 şimdi şöyle bir gerçek var.iki taraf içinde geçerli olan fakat erkeğin yapmasının problem olmadıgı haha :) evlendikten sora bi taraf cinselliği reddediyorsa o pipi veya kuku kendine başka bir arkadaş bulabilir.bu aşk sevgi meselesi değil. ama erkekler bu konuda daha duygusal.cunku kadınların gerçekten hoslanmadıgı veya ilgi duymadıgı biriyle yatma ihtimali düşük. ama erkek hiç bu işlere girmeden biriyle yatabilir.şimdi erkek yapabilir kadın yapamaza geliyor bu biraz ama ne bilim biz böyle yetişen bir nesiliz :) bir kadının sen yerine başkasının koynuna girmesi bir erkeği bitirir.ama erkeğinki daha affedilebilir gibi geliyor :) magdurluk kısmı ise eşinden az ilgi gören ve sevişmek istmeyen eşlerden dolayı olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 sonuçta erkeksin tabi biLæR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Absolut said: Ömür boyu bekar yaşarsın bu mantık ile. balon said: said: aynen abi tanısmadan önceki hayatı icin ne yapabilirsin ki?olmus bitmistir Bu olmuştur bitmiştir bakış açısı sağlıklı bir bakış açısı değil ama yani. Bekaret konusunu kastetmiyorum yanlış anlaşılmasın. Güven ilişkide çok önemliyse en başta olması gereken şeylerden birinin karşısındakinin geçmişteki yanlışlarını, doğrularını, yapma ihtimalindeki şeyleri komple ele alabilmek-tanımak önemli bir şey. Gerekirse araştırılmalı hatta. Hani bunları gözardı etmek, biraz safça güvenmek olur. Sonuçta eşin çok değiştiyse bile kişiyi gözlemlemesi ve ondan emin olması gerekiyor. Banane gerçi sdf Ömür boyu içinde kurtla yaşamakan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 İçinde ne kurtu olacak ya geçmişte olmuş bitmiş birşey yani kendine güvenmiyorsan o ayrı konu elbette :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 yani nasıl birşey olabilir ki geçmişinde öyle kurtla yaşatıcak evleniceğin insanı zorla seçtirmiyorlar.ztn 2 günlük tanıdıgınla evlenen salak olsa gerek beraber geçirdiğin sürede ztn tanıyamıosan karşıdakini senin hatan. ha karşına oscarlık biri gelir.o zaman ztn yapabilcek birşeyin yok yani.bilemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 geçmişi bilmek iyidir. bilmezsen sorun çıkar zaten. ama geçmişiyle yargılamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 yani mükemmel bir geçmişi var demek gelecekte başkasının koynuna girip seni aldatmıcak anlamına gelmez.aynı şekilde terside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Vay ulan neler kaçırmışım diyip mazallah açılıma girebilir geçmişi çok temiz olan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Bi ilşkin varken sebebi ne olursa olsun partnerinin rızasını almadan, ki o kadar geniş insanı nereden bulacaksın, başka biriyle beraber olursan şerefsizin önde gidenisindir. İlişkini bitirirsin çok istiyorsan başkasını, gider onunla olursun. Ama yok ben sevgilime aşığım ama o vermedi ondan yaptım ben mağdurum diye bir olay olamaz. Sahip olacaksın pipine. Aldatan şerefsizdir bu kadar basit. Ben de zamanında yapar gibi oldum, şerefsizlikti. Şimdi bakınca ne şerefsizmişim lan diyorum. Mağduriyeti mi olur ya bunun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 denizler mağdur olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Evlilik bambaşka bir olay, beraber yaşamadan bir insanı zaten tanıyamassınız iyice. Hadi beraber yaşadınız uzun yıllar ama bu yinede bir değişim geçirmeyeceği anlamınada gelmez ilerisi için karşı tarafın veya sizin, çünkü evlilik bambaşka bir olay. Mine diye bir film Türkan Şoray'ın onu bir izlemenizi tavsiye ederim, oradaki ihaneti nasıl yorumlayacaksınız acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 BabacumMostors said: ihanetin altındaki nedenlere inmek lazım.. hani bir ilişkide sadece bir tarafın emeğiyle o lişiki yürümez.. karşılıklı olmalıdır ayrıca etki tepkiyi doğurur açıklayabilirim kısmı da bundan sonra geliyor di mihehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 BabacumMostors said: ihanetin altındaki nedenlere inmek lazım.. hani bir ilişkide sadece bir tarafın emeğiyle o lişiki yürümez.. karşılıklı olmalıdır ayrıca etki tepkiyi doğurur Şuna da bir şey demek istedim çok güzel demişsin çok haklısın da ihaneti aklamaz bu yine de. Karşındaki seni mutlu edemiyorsa sırf sen emek veriyorsan ayrılır öyle başkasıyla olursun. Öbür türlüsünü haklı gösterecek sebep yok ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 e ya evliyse? yani ortada medeni kanunlarla sabitlenmiş bir birliktelik varsa? ben olaya evlilik bakımından yaklaştım açıkcası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 E tamam evliliğini bitirsin kadın ayrılmam diye tutturusa çeksin gitsin ne yaparsa yapsın o zaman. Gizli halt yemesin yani :) kağıt üzerinde bitmese de sözle bitirebilir ilişkisini ondan sonra isterse her gece başka kadınla yatsın beline kuvvet derim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 nilep tabi sen aldatamıosun tükmüklü o yuzden bize şerefsiz diosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Ya çocuklar varsa ortada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 kenara alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 aasdasfa :D yok aldatır gibi olmuşluğum var falan saçmasapan şeyler. Ha arıca sadece cinsel olarak değil baya bir başkasıyla flört etmek d aldatmaktır ki daha iğrenç bir şeydir bence sırf duygusuz sex olsa yine iyi ama senin sevdiin birisi senle ilişkideyken seni seviyo ve senin sanarken başkasına gidip onu sevdiğini söylese kötü hissedersin bence. Gerçekten seviyorsan ve duygusal gelişimi normal tamamlanmış bir insansan tabi @Babacum: Valla çocuk olsa da fark etmez evde huzursuz bir aile ortamı olmasından daha iyidir. Benim etrafımda boşanmış ve çocuklu çift çok. Hatta çocuk gelişimine olumlu etkisi bile olabilir. O sürecin nasıl geçirildiğine ve profesyonel yardım alınıp alınmadığına bakar biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar