Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşine İhanet Eden Mağdur Olarak Görülebilir mi?

sg-1

Öne çıkan mesajlar

haha madurluk ne be?
aldatmayi madurluk olarak gören insanin ''ben yapmadim pipim yapti'' gibi cok cükübik bir argümani savunuyor olmasi gerekir o halde.
lütfen kendimizi kandirmayalim.
nesi madurluk ? yaptiysam delikanli gibi yaptim evet de bitsin.
monogamy senin hayat felsefene uymuyorsa da, iliski yasamazsin.
Sosyal ağlarda paylaş

blazkowicz said:

balon said:

kabullenen var, herkes bakirelerle evlenmiyor.

yalnız farklı olay.
senle tanışmadan önce her türlü boku yemiş olabilir, ama evlendikten sonraki aldatmalar bambaşka bir olay.
ha bunu da taraflar çift taraflı kabul ediyorsa, midesizliklerine saygı duyup eyvallah derim.

aynen abi tanısmadan önceki hayatı icin ne yapabilirsin ki?olmus bitmistir,ama seninleyken haltlar karıstırıyorsa bırak magduru,insan yerine bile koymam(büyük konustum basıma gelir simdi :/
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aynen abi tanısmadan önceki hayatı icin ne yapabilirsin ki?olmus bitmistir

Bu olmuştur bitmiştir bakış açısı sağlıklı bir bakış açısı değil ama yani. Bekaret konusunu kastetmiyorum yanlış anlaşılmasın. Güven ilişkide çok önemliyse en başta olması gereken şeylerden birinin karşısındakinin geçmişteki yanlışlarını, doğrularını, yapma ihtimalindeki şeyleri komple ele alabilmek-tanımak önemli bir şey. Gerekirse araştırılmalı hatta. Hani bunları gözardı etmek, biraz safça güvenmek olur. Sonuçta eşin çok değiştiyse bile kişiyi gözlemlemesi ve ondan emin olması gerekiyor.

Banane gerçi sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...