sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Günün sorusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 şampiyon bursaspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 trollü kısma politikası dahilinde şıklardan gereksiz olanları editledim, kaldırdım.. öptüm teyk keyır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 bursa sipor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ihanetin altındaki nedenlere inmek lazım.. hani bir ilişkide sadece bir tarafın emeğiyle o lişiki yürümez.. karşılıklı olmalıdır ayrıca etki tepkiyi doğurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Lancelion said: şampiyon bursaspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 yürümüyorsa zaten ilişkiden bahsedilemez.. dolayısı ile hayır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 bana sormayın kavflsadfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 hayır,nasla,nolamaz. ihanet etmesin abi,ayrılsın ya da durumu anlatsın sonra ne halt ediyosa etsin. bence ne sekilde olursa olsun ihaneti mesrulastırmamak gerekli. sonra mahalle degil bütün sehir tren yapar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 o zaman.. DÜNYA TREN OLSUN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 dedeler tren yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 mahalleli tren yapmış haberiniz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Yakalanırsa ayıp, tu kaka, terbiyesiz, ahlaksız. Yakalanmaz ise zaten tartışacak konu yok. Yok ortada bir itiraf etme durumu varsa zaten ötenazi hakkını kullanmış demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 çift taraflı bakmak lazım. mesela eşiniz olan dişi kişisi tamamen kendi rıza ve isteği ile xyz beyin altına girse kabullenir misiniz? cevap burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 kabullenen var, herkes bakirelerle evlenmiyor. o yüzden çok sapa bir bakış açısı o. İlişki iken bile kaldırılmaması gereken aldatma olayının, evlilik sırasında yapılmasına mazaret bulunmaz bence. Affetmek de kişilerle alakalı bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 balon said: kabullenen var, herkes bakirelerle evlenmiyor. yalnız farklı olay. senle tanışmadan önce her türlü boku yemiş olabilir, ama evlendikten sonraki aldatmalar bambaşka bir olay. ha bunu da taraflar çift taraflı kabul ediyorsa, midesizliklerine saygı duyup eyvallah derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 midesizlik olarak nitelendirmek bile yanlış. senin ahlak anlayışın tek geçerli anlayış değil ne kadar yaygın olursa olsun. tek yapmak gereken banane demek. çok kolay aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 gerçi evet banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 haha madurluk ne be? aldatmayi madurluk olarak gören insanin ''ben yapmadim pipim yapti'' gibi cok cükübik bir argümani savunuyor olmasi gerekir o halde. lütfen kendimizi kandirmayalim. nesi madurluk ? yaptiysam delikanli gibi yaptim evet de bitsin. monogamy senin hayat felsefene uymuyorsa da, iliski yasamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 blazkowicz said: balon said: kabullenen var, herkes bakirelerle evlenmiyor. yalnız farklı olay. senle tanışmadan önce her türlü boku yemiş olabilir, ama evlendikten sonraki aldatmalar bambaşka bir olay. ha bunu da taraflar çift taraflı kabul ediyorsa, midesizliklerine saygı duyup eyvallah derim. aynen abi tanısmadan önceki hayatı icin ne yapabilirsin ki?olmus bitmistir,ama seninleyken haltlar karıstırıyorsa bırak magduru,insan yerine bile koymam(büyük konustum basıma gelir simdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 tek eslilik insan dogasina aykiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 aldatan mağdur oluyorsa aldatılan ne oluyor süper mağdur ? en mağdur? imba mağdur? ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 said: aynen abi tanısmadan önceki hayatı icin ne yapabilirsin ki?olmus bitmistir Bu olmuştur bitmiştir bakış açısı sağlıklı bir bakış açısı değil ama yani. Bekaret konusunu kastetmiyorum yanlış anlaşılmasın. Güven ilişkide çok önemliyse en başta olması gereken şeylerden birinin karşısındakinin geçmişteki yanlışlarını, doğrularını, yapma ihtimalindeki şeyleri komple ele alabilmek-tanımak önemli bir şey. Gerekirse araştırılmalı hatta. Hani bunları gözardı etmek, biraz safça güvenmek olur. Sonuçta eşin çok değiştiyse bile kişiyi gözlemlemesi ve ondan emin olması gerekiyor. Banane gerçi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Ben yaparsam görülebilir, diğer taraf yaparsa, görülemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar