escape Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 zamansız midem bulanıyo. bu nerdeyse 2 senedir var. önceleri psikolojiktir falan dedim ama cidden bu iş çığrından çıktı. yolda ansızın kilitleniyorum hareket edemiyorum hareket etsem veya umursamasam resmen afedersiniz kusucam hiçbişi yokken. bişi yedikten sonra dışarı cıktığımda veya sigaradan sonra oluyo yada sinir strest yapnca daha cok. var mı bi fikriniz ne olabilir? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 hmm 2 yıllık hamilesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Miden hassastır biraz abi. İstersen midene bir baktır. Ya da sana mide geliyordur bağırsaklarında problem vardır. Bunlara bi komple baktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 doktora gittin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 gidicem doktora da bunu daha önce yaşamış birisi vardır diye bi önbilgi alıyım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 2 senedir cekiyosun ve daha gideceksin ? kansersin oleceksin deseler mustehak su anda. neyse agzini temiz tutmamak bile sebep buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Benim midem mesela hassas, çok yağlı şeyler yiyemiyorum. Çok asitli şeyler tüketemiyorum , çok acı rahatsız ediyor sevmeme rağmen. Mideme baktırdım, bi sıkıntı yok gözüküyor ama normal insana göre sıkıntı da çekiyorum. Bir bağırsak hastalığı yaşamıştım ondan sonra psikolojik kaldı galiba . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 dediğim gibi başlarda strest, sinirden oluyo sandım. ağzı temiz tutmak derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 büyük ihtimal reflü falandır da yine doktorlar der bi şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 balon said: Benim midem mesela hassas, çok yağlı şeyler yiyemiyorum. Çok asitli şeyler tüketemiyorum , çok acı rahatsız ediyor sevmeme rağmen. Mideme baktırdım, bi sıkıntı yok gözüküyor ama normal insana göre sıkıntı da çekiyorum. Bir bağırsak hastalığı yaşamıştım ondan sonra psikolojik kaldı galiba . bağırsaklarda bi sorun olsa tuvalate gitme olayında falan bi düzensizlik olurdu cok şükür yok bişi. o değil bazen kızların yanında oluyo iyice sıçıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 abi bi hastaneye git iste,2 sene neyi bekeldn ki :S korkuyon mu lan yoksa igne falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 @vivavale hayır benim hastane fobim var. insanları o şekilde görünce falan garip oluyorum. hele bi de acil serviste ise sinirlerim iyice bozuluyo. bi de devlet hastanelerindeki muameleden nefret ediyorum. ama gidicem pazartesi şart oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Orcan özele git bence ya paraya kıy.Daha adam gibi bakıyolar,ilgileniyolar,insan muamelesi görüyosun.Madem fobin var ondan dedim. He bi de geçmiş olsun la iyileş bi an önce! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 hmm,neyse agali gecmis olsun insallah kötü bisi yoktur. hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Dartanian said: Orcan özele git bence ya paraya kıy.Daha adam gibi bakıyolar,ilgileniyolar,insan muamelesi görüyosun.Madem fobin var ondan dedim. sağlığım için bütün parama kıyarım gerekirse bilgisayarımı satarım. ama gel de bunu bizimkilere anlat. gerek yok falan diyolar. bakalım gitcem devlet hastanesine hala bi boka yaramazsa yapıcam bişiler en kral doktora gidicem. bu arada sağolun. sağlığa dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 bana da baya seyrek de olsa oluyor arada bu tarz bi şey. böyle bi anda midem o kadar bulanıyor ki sıkıntıdan ateşim falan çıkıyor kendimden geçiyorum sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feliss Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 mide bulantısı sorununu ben de çok sık yaşıyorum.bazen mide problemlerim yüzünden ama genelde psikolojik.doktorlar fizyolojik sebep bulamadıkları halde ilaç verdiler.içiyordum psikolojik olarak rahatlatıyordu.hastane fobim de mevcuttu ve gözüm için bile gitsem midem bulanarak hatta kusarak çıkardım hastaneden. yani zihinsel olarak sorunu aşmak ve mideyi mümkün olduğunca boş bırakmamak,yiyecek çeşitlerini çok karıştırmamak önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 duzenli bir sekilde duzensiz beslenen cogu kiside mide bir noktadan sonra iflas bayragini ceker reflu ya da gastrit olarak sonuclanir 1-2 ay sıkı bir diyet yapar ve ilac kullanirsin ama dikkat etmeyi biraktigin zaman gene su yuzune cikar sorunun temel kaynagi fazla asit oldugu icin asit pompasi inhibitorleri tedavide sikca kullanilir bkz:LANSOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 pascalnouman said: duzenli bir sekilde duzensiz beslenen cogu kiside mide bir noktadan sonra iflas bayragini ceker reflu ya da gastrit olarak sonuclanir 1-2 ay sıkı bir diyet yapar ve ilac kullanirsin ama dikkat etmeyi biraktigin zaman gene su yuzune cikar sorunun temel kaynagi fazla asit oldugu icin asit pompasi inhibitorleri tedavide sikca kullanilir bkz:LANSOR bende asit bozuklugu diye tahmin ediyorum. evet düzensiz besleniyorum. gecenin 3ünde salçalı makarna yapıp üzerine yoğurt ve mayonez döküp bi salata tabağı dolusu yiyorum. kahvaltı bazen var bazen yok. acıkcası evet dengeziz besleniyorum. ama uykumu tam aldıgım zaman veya kafam rahat oldugunda olmuyo pek. kesinlikle özele gidicem mide kanseri falan olmadan. teşekkürler bu arada. feliss said: mide bulantısı sorununu ben de çok sık yaşıyorum.bazen mide problemlerim yüzünden ama genelde psikolojik.doktorlar fizyolojik sebep bulamadıkları halde ilaç verdiler.içiyordum psikolojik olarak rahatlatıyordu.hastane fobim de mevcuttu ve gözüm için bile gitsem midem bulanarak hatta kusarak çıkardım hastaneden. yani zihinsel olarak sorunu aşmak ve mideyi mümkün olduğunca boş bırakmamak,yiyecek çeşitlerini çok karıştırmamak önemli. dediğim gibi düzensiz besleniyorum. psikolojik ayağına gidicek kanser olucak mide. cok ciddileşmeden pazartesi veya salı gidicem doktora. teşekkürler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 geçmiş olsun, doktora git mide önemli birsürü şeye çevirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Mutlaka doktora git. Önemli bir şey değildir muhtemelen ama ihmâl etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar